اخبار و رویدادها: دکتر فاتح : دانشگاه صنعتی شاهرود یک نهاد ملی و تحت نظارت مستقیم وزارت علوم است

دکتر فاتح : دانشگاه صنعتی شاهرود یک نهاد ملی و تحت نظارت مستقیم وزارت علوم است
یکشنبه ۲۱ شهریور ۱۳۹۵- ۱۵:۰۹:۰۴



 

دکتر محمد مهدی فاتح شامگاه شنبه در برنامه تلویزیونی پرسمان صداو سیمای مرکز استان ضمن اشاره به این که بیشترین توانمندی دانشگاه در رشد نیروی انسانی متخصص و توانمند است اظهار داشت: دانشگاه صنعتی شاهرود یک نهاد ملی با هیات ممیزه مستقل، هیات امنای مستقل و هیات جذب مستقل است و به طور مستقیم زیر نظر وزارت علوم اداره می شود.


وی تصریح کرد: افتخار دارم که به عنوان رییس دانشگاهی هستم که مجموعه ای همراه، همدل و مهربان را در کنار خود دارم که همواره در این راه تلاش می کنندو الحمدالله هر روز شاهد یک موفقیت برای دانشگاه هستیم که18 قرارداد علمی پژوهشی با صنعت از دستاوردهای دانشگاه صنعتی در سال گذشته است و درهمین راستا درآمدهای دانشگاه نیز 2 برابر شده است.
رییس دانشگاه صنعتی شاهرود ابراز داشت: بسیار خوشحالم دکتر فرهادی وزیر محترم علوم به درخواست دانشگاهیان جهت صنعتی شدن این دانشگاه پاسخ مثبت دادند و از این محبت ایشان سپاسگزارم، این اقدام وزارتخانه مبنی بر خردورزی، کارجمعی، توجه به منابع انسانی و یک کار کارشناسی بود و دانشگاه ما را ماموریت گرا کرد.


دکتر فاتح گفت: در این فضا، دانشگاه در مسیر تولید دانش و فناوری، هر چه بهتر از گذشته حرکت خواهد کرد و همچنین برای تشکیل قطب های علمی شتاب بهتری خواهد داشت چرا که در فضای دانشگاه صنعتی شاهرود با توجه به تلاش مستمر همه عزیزان هر روز یک اقدام مثبت و موثر انجام می شود و از محل درآمدهای دانشگاه بسیاری از پروژه های نیمه کاره به سرانجام رسیده است.


وی خاطرنشان کرد: ما در سال گذشته بنیاد خیرین را تاسیس کرده ایم و همچنین قراردادهای متعددی با صنعت بسته شد، که در این راستا صنایع مختلف و طرح های تحقیقاتی متنوعی در حال اجرا است، البته هر طرح تحقیقاتی و علمی در نوع خودش بیانگر یک کار جدید و نو است.


رییس دانشگاه صنعتی شاهرود اظهار داشت: از تولیدات علمی دانشگاه 687 مقاله علمی پزوهشی در موضوعات مختلف و جدید است که در کنار آن 106 طرح تحقیقاتی نیز اجرا شده است و از جهت رتبه بندی دانشگاه صنعتی شاهرود بین دانشگاه های صنعتی رتبه 6 را داراست.


دکتر فاتح گفت: ارتباط با صنعت یک موضوع بسیار قدیمی و مهم است که از همان ابتدا به عنوان یک چالش اساسی مطرح بوده و راه حل های مختلفی هم در این زمینه ارائه شده، اگر بخواهیم در این رابطه بحث استدلالی داشته باشیم باید لایه های زیرین این مسئله را مورد بررسی قرار دهیم چرا که این مشکل همچنان باقی مانده و دانشگاه ها به تنهایی قادر به حل آن نیستند.
او افزود: دانشجویی که از دانشگاه فارغ التحصیل می شود یک پیشینه قبل از دوران دانشجویی و در فضای آموزش و پرورش دارد، قطعا دانشگاه های که در ارتباط با صنعت موفق هستند آموزش و پرورش بسیار موفقی دارند.


رییس دانشگاه صنعتی شاهرود تاکید کرد: بحث اصلی توانمندسازی دانشجو است، اگر در این زمینه موفق باشیم مطمئنا دانشجویی که فارغ التحصیل می شود می تواند گره ای از مشکلات جامعه را بازکند این توانمند سازی فقط به عهده دانشگاه نیست آموزش های قبل از دانشگاه هم تاثیر گزار است باید ببینیم چقدر ما در ارتباط با آموزش مهارت ها ، دروس عملی و توسعه زیرساخت ها مانند آزمایشگاه ها و کارگاه ها سرمایه گزاری کرده ایم.


دکتر فاتح گفت: در مقایسه با کشورهای پیشرفته هنوز ما فاصله زیادی را پیش رو داریم و تنها در دانشگاه نمی توان این فاصله را جبران کرد ما باید دانشجویی را تربیت کنیم که به عنوان یک فرد موفق از دانشگاه خارج شود و در انجام ماموریت های کاری خود در جامعه به بهترین نحو عمل کند.


وی تصریح کرد: از محل درآمدهای اقتصادی تا یک میزان مشخصی می توانیم استفاده کنیم و بقیه را باید با حمایت و تقویت زیرساخت ها مانند آزمایشگاههای تحقیقاتی و کارگاه ها توسعه دهیم که نقشی بسیار تعیین کننده دارند، دانشگاه های ما می توانند کارهای بسیار بزرگی را انجام دهند و باید به این نکته مهم نیز توجه کنیم که آنچه کشورها را متحول می کند ذخائر نفت و گاز نیست بلکه تربیت نیروی انسانی ماهر است.


رییس دانشگاه صنعتی شاهرود در پایان ابراز داشت: ما باید آموزش را در تمام مقاطع از مهد کودک ها شروع کنیم و تا دانشگاه ادامه دهیم و این مانند زنجیره ای است که نقش موثری در توانمندسازی نیروی انسانی دانشگاه ها دارد.


کلمات کلیدی: #مصاحبه تلویزیونی
12345