به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، دکتر محمد صادق علیایی معاون فنی مدیر کل دفتر پشتیبانی پژوهش و فناوری وزارت علوم و قائم مقام شبکه آزمایشگاه های علمی ایران یازدهم بهمن ماه سال جاری از مجموعه آزمایشگاه های تحقیقاتی مستقر در آزمایشگاه مرکزی و دانشکده های دانشگاه، بازدید به عمل آورد.
وی در این بازدید ضمن ارزیابی مثبت پتانسیل دانشگاه در زمینه تجهیزات، فضاهای آزمایشگاهی و نیروی انسانی،بر اجرای دقیق دستورالعمل جدید نظام HSE(ایمنی، سلامت و محیط زیست) تاکید کرد.
دکتر احمد واعظیان رییس آزمایشگاه مرکزی دانشگاه اظهار امیدواری کرد با همکاری کارشناسان و مدیران محترم آزمایشگاههای تحقیقاتی بتوانیم ضمن ارائه خدمات هرچه بهتر و بیشتر به دانشجویان و پژوهشگران داخل و خارج از دانشگاه، گام مؤثری در جهت تولید فناوری و پیشرفت کشور عزیزمان برداریم.
معاون فنی مدیر کل دفتر پشتیبانی پژوهش و فناوری وزارت علوم اعلام نمود: اعتبارات شبکه شاعا بر اساس سیاست های شبکه و شاخص های موقعیت جغرافیایی دانشگاه، ضریب استقرار نظامHSE، ضریب ورود اطلاعات سامانه شاعا، ضریب هزینه کرد درست اعتبارات تخصیصی به شاعا و گزارش آن به ستاد،ضریب اطلاعات درخواستی شبکه شاعا و میزان کارکرد آزمایشگاه ها و ارائه خدمات به بخش خصوصی و دولتی در اختیار دانشگاه ها و مراکز پژوهشی قرار می گیرد.
وی افزود با توجه به اینکه آزمایشگاه مرکزی دانشگاه صنعتی شاهرود در حدود شش هزارو 750 متر مربع و در چهار و نیم طبقه طراحی شده است و این دانشگاه از 52 آزمایشگاه تحقیقاتی برخوردار است و دانشگاه نیز دارای دستگاه های پیشرفته در حوزه معدن شامل XRD ، XRF، ATOMICبوده و در بخش کشاورزی و علوم پایه هم از تجهیزات بسیار پیشرفته و نیروی انسانی توانمندی برخوردار است،می توان امیدوار بود که شاهرود به عنوان یکی از قطب های معدنی و کشاورزی بحساب آید.
دکتر علیایی افزود: امیدوار هستیم در راستای سیاستهای وزارت علوم به ویژه برنامه شبکه آزمایشگاه های علمی ایران و در جهت استفاده از پتانسیل های دانشگاه ها و همچنین توسعه آزمایشگاه های مرکزی گامهای موثری برداریم و دانشگاه شاهرود به یکی از قطبهای مهم کشوری در منطقه تبدیل شود. چراکه تجهیز و تقویت آزمایشگاه های مرکزی مورد تاکید مقام محترم عالی وزارت نیز هست
وی تصریح کرد: ان شاء الله با سیاست های دولت تدبیر و امید جهت تقویت پژوهش و فناوری و دنبال کردن این سیاست ها توسط وزارت علوم بتوانیم تا پایان سال 96 تمام دانشگاه ها و مراکز پژوهشی را در جهت توسعه مجتمع آزمایشگاه های تحقیقاتی سوق دهیم.
دکتر علیائی اضافه کرد: ساماندهی بیش از یکصد آزمایشگاه در قالب مرکزی و مجتمع آزمایشگاهی تحقیقاتی از اقدامات خوبی است که در این زمینه در کشور انجام شده است.
دکتر علیایی با بیان اینکه دانشگاه ها و مراکز پژوهش و فناوری که در این حوزه فعالیت خوبی انجام داده و دستورالعمل ها و آیین ها را اجرا کرده اند از حمایت های مالی لازم برخوردار شده اند اظهار داشت: این دانشگاه نیز با مشارکت شبکه آزمایشگاه های علمی ایران دستگاه های قدرتمند HPLC، ATOMIC، ICP خریداری کرده یا در حال خرید است.