اخبار و رویدادها: جشن فارغ التحصیلی دانشجویان دانشکده فیزیک دانشگاه شاهرود

جشن فارغ التحصیلی دانشجویان دانشکده فیزیک دانشگاه شاهرود
شنبه ۱۶ خرداد ۱۳۹۴- ۱۴:۰۵:۱۰

جشن فارغ التحصیلی دانشجویان دانشکده فیزیک دانشگاه شاهرود

تعداد 41 نفر از دانشجویان دانشکده فیزیک دانشگاه شاهرود پایان دوره کارشناسی خود را جشن گرفتند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، جشن فارغ التحصیلی 41 نفر از دانشجویان دانشکده فیزیک این دانشگاه با حضور هیأت رئیسه دانشکده، استادان، اعضای هیات علمی و خانواده ها در تالار شقایق های این دانشگاه برگزار شد.

دکتر محمد ابراهیم قاضی مشاوره فرهنگی دانشکده فیزیک در این مراسم ضمن خوش آمدگویی به خانواده ها افزود: دعای پدر و مادر و تاثیر آن در موفقیت هر فرد امری است انکار ناپذیر که باید در همه حال قدردان زحمات این بزرگواران بود.

وی همچنین با تبریک به دانشجویان اظهار داشت: امیدوارم در دوران تحصیل بار علمی شما افزایش پیدا کرده و بینش لازم را پیدا کرده باشید.

در پایان این مراسم لوح پایان دانش آموختگی به وسیله دکتر مؤمنی رییس دانشکده و اعضای هیأت علمی به دانشجویان اهداء شد.

اجرای موسیقی، صندلی داغ و تقدیر از برترین های دانشکده در زمینه های مختلف از دیگر برنامه های این مراسم بود.