وی خطاب به استادان اظهار داشت: شما لحظه به لحظه در کلاس درس، مسوولیت های اجرایی و فضاهای مشاوره ای درخشیدید.
دکتر فاتح همچنین با تجلیل از اعضای هیات علمی پیشکسوت دانشگاه گفت: حضور این عزیزان در محیط دانشگاه موجب برکت و لطف خدادادی است. کمال خرسندی است که این عزیزان هم چنان از اتاق و میز کار، اتوماسیون اداری و اینترنت دانشگاه استفاده نمایند و به مراسم رسمی دانشگاه دعوت شوند و از امکانات رفاهی دانشگاه بهره مند باشند.
رییس دانشگاه شاهرود با بیان اینکه به دلیل رشد پانزده درصدی اعتبار هزینه ای سال 93 نسبت به سال 92 با 10 میلیارد کسری بودجه مواجهه بودیم افزود: خوشبختانه با استعانت خداوند، کمک سازمان برنامه و بودجه و وزارت علوم، درآمدزایی دانشگاه و صرفه جویی این مشکل هم حل شد و با پشتیبانی معاونین دانشگاه، روسای دانشکده ها و همکاری همه استادان، اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاه از این چالش با موفقیت عبور کردیم.
وی تصریح کرد: یکی دیگر از چالش های سال 93 اجرای آئین نامه استخدامی اعضای هیات علمی و مواجهه با انباشتی از پرونده های معوقه و اتمام مهلت استخدام پیمانی 39 عضو هیات علمی بود که خوشبختانه با مجوز هیات امنا، همکاری مرکز جذب وزارت، هیات جذب دانشگاه، تسهیل فرآیند و کار کارشناسی به بسیاری از پرونده ها رسیدگی شد.
دکتر فاتح با بیان اینکه کلیه معاونت ها در فضای فرآیند سازی جهت تسریع و تسهیل امور قرار گرفتند افزود: ارتقای بودجه سال جاری از دیگر موفقیت های دانشگاه است. دکتر محمد مهدی فاتح گفت: باید با تلاش مضاعف هیات علمی، ارائه خدمات فرهنگی، آموزشی، پژوهشی و رفاهی برجسته، دانشگاه را در گردونه رقابت بین دانشگاه های کشور حفظ کنیم.
وی تصریح کرد: داشتن خوابگاه، ورزشگاه، محیط سبز، سالن آمفی تئاتر، کلاس و آزمایشگاه و برنامه های فرهنگی با نشاط از راههای حفظ دانشگاه در رقابت با سایر دانشگاه های کشور است و برای توسعه این زیر ساخت ها باید درآمد های دانشگاه را بالا ببریم.
رییس دانشگاه شاهرود اظهار داشت: معرفی دانشگاه در سطح ایران و جهان از طریق وب سایت دانشگاه، قرارداد های آموزشی و پژوهشی، خدمات آزمایشگاهی، برگزاری کنفرانس های ملی و بین المللی، جذب دانشجوی خارجی و تقویت دوره های آموزشی از جمله دورهای مجازی از دیگر راه های معرفی و حفظ جایگاه دانشگاه است.
دکتر فاتح در پایان با دعوت از همه برای توسعه زیر ساخت های دانشگاه خاطر نشان کرد: خوشبختانه در گسترش فضای عمرانی دانشگاه قدم های خوبی برداشته شده است. وی تکمیل و تجهیز خوابگاه پسران، تکمیل کتابخانه پردیس، تجهیز و بهره برداری از مرکز رایانه و سلف سرویس دانشگاه و اجرای پارکینگ های مسقف را از جمله نمونه های گسترش زیرساخت های عمرانی دانشگاه شاهرود برشمرد. وی گفت که تکمیل پروژه های ناتمام دانشگاه در دستور کار قرار دارد.
معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه شاهرود هم در این مراسم با تبریک روز معلم و تسلیت سالروز وفات حضرت زینب به تشریح ترکیب اعضای هیات علمی دانشگاه بر اساس مرتبه علمی پرداخت.
دکتر محمدعطائی افزود: در حال حاضر از مجموع اعضای هیات علمی دانشگاه شاهرود، 13 عضو دارای مرتبه استاد تمام، 60 نفر دانشیار، 185 نفر استاد یار و 24 نفر هم مربی و تعدادی نیزمامور به تحصیل و طرح سربازی هستند.
وی تصریح کرد: ار رشته گرایش های روزانه موجود در دانشگاه شاهرود ، 39 رشته گرایش را کارشناسی، 75 رشته کارشناسی ارشد و 27 رشته گرایش را نیز دکتری تشکیل می دهد.
امام جمعه شاهرود هم در ادامه با تسلیت سالروز وفات حضرت زینب افزود:حضرت زینب در شرایط سخت واقعه عاشورا علاوه بر یتیم داری و مراقبت از زنان بی سرپرست، از هدف عاشورا و قیام امام حسین(ع) نیز غافل نبودند.
حجت الاسلام محمود ترابی افزود: حضرت امام خمینی(ره) می فرمایند: کاری که حضرت زینب(س) در واقعه کربلا انجام دادند اگر از قیام امام حسین(ع) بزرگتر نباشد کمتر نیست.
در پایان این مراسم از استادان و کارشناسان برتر آموزشی با اهدای لوح تقدیر تجلیل به عمل آمد.