اخبار و رویدادها: نکات لازم جهت انتخاب واحد ارشد و دکتری

نکات لازم جهت انتخاب واحد ارشد و دکتری
یکشنبه ۳ اسفند ۱۳۹۳- ۰۸:۱۱:۰۲

نکات لازم جهت انتخاب واحد ارشد و دکتری

2-  وضعیت تحصیلی دانشجو توسط آموزش دانشکده ها کنترل شود.

3- دانشجویان کارشناسی ارشد برای انتخاب واحد ترم پنجم می بایستی فرم گزارش پیشرفت تایید شده خودرا به تحصیلات تکمیلی دانشگاه ارسال کرده و موافقت این شورا را داشته باشند.

4- دانشجویان کارشناسی ارشد برای انتخاب واحد ترم ششم می بایستی از طریق کمیسیون موارد خاص دانشگاه اقدام نموده و موافقت این کمیسیون را داشته باشند.

5- دانشجویان دکتری برای انتخاب تمدید ارزیابی جامع در ترم پنجم می بایستی فرم گزارش پیشرفت تایید شده خود (توسط شورای تحصیلات تکمیلی دانشکده) را به تحصیلات تکمیلی دانشگاه ارسال نموده باشند.

6- دانشجویان دکتری برای تمدید ارزیابی جامع در ترم ششم می بایستی فرم گزارش پیشرفت تایید شده خود را به تحصیلات تکمیلی دانشگاه ارسال کرده و موافقت این شورا را داشته باشند.

7- دانشجویان دکتری برای تمدید رساله در ترم دهم می بایستی فرم گزارش پیشرفت تایید شده خودرا به تحصیلات تکمیلی دانشگاه ارسال کرده و موافقت این شورا را داشته باشند.

8-دانشجویان دکتری برای تمدید رساله در ترم  یازدهم می بایستی از طریق کمیسیون موارد خاص دانشگاه اقدام نموده و موافقت این کمیسیون را داشته باشند.