اخبار و رویدادها: مقام اول دانشگاه های شهرستان از آن فوتسال پسران دانشگاه شاهرود

مقام اول دانشگاه های شهرستان از آن فوتسال پسران دانشگاه شاهرود
شنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۳- ۱۲:۵۰:۱۶

مقام اول دانشگاه های شهرستان از آن فوتسال پسران دانشگاه شاهرود

دانشگاه شاهرود مقام اول مسابقات فوتسال پسران دانشجوی دانشگاه های شهرستان را از آن خود کرد.

در این دوره از مسابقات که از 30 فروردین تا 9 اردیبهشت ماه جاری به همت هیئت فدراسیون ورزشی دانشگاه های شهرستان شاهرود و زیر نظر فدراسیون ملی ورزش های دانشگاهی کشور، به میزبانی دانشگاه شاهرود، با حضور 6 تیم از دانشگاه های سطح شهر، دانشگاه آزاد اسلامی، دانشکده علمی کاربردی البرز شرقی، مؤسسه غیر انتفاعی شاهرود، دانشگاه برآیند، دانشگاه علوم پزشکی و دانشگاه شاهرود برگزار شد، دانشگاه شاهرود در بازی فینال که سه شنبه 9 اردیبهشت ماه در سالن حجاب این دانشگاه برگزار شد، توانست با غلبه 5 بر 1 بر حریف خود، دانشگاه آزاد اسلامی را شکست دهد و عنوان قهرمانی را از آن خود کند. مؤسسه غیر انتفاعی شاهرود نیز در بازی رده بندی به مقام سوم بسنده کرد.

بر اساس همین گزارش مسابقات تکواندو برادران دانشگاه های سطح شهرستان شاهرود، شنبه 6 اردیبهشت ماه از ساعت 18 لغایت22 با حضور دانشگاه شاهرود، موسسه غیر انتفاعی، دانشگاه علوم پزشکی و دانشگاه آزاد اسلامی در سالن فجر دانشگاه شاهرود برگزار شد که در پایان به ترتیب دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه شاهرود و دانشگاه علوم پزشکی مقام های اول تا سوم را ازآن خود کردند.

شایان ذکر است مسابقات بین شهرستان های استان در دهه اول خرداد ماه به میزبانی یکی از شهرستان های استان برگزار می شود.