دکتر فرخی در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه گفت: پپتیدها در اصل همان پروتیینها هستند اما با وزن ملکولی پایین که به انواع درون سلولی و بیرون سلولی تقسیم میشوند. وی در مورد نقش این نوع پروتئین ها ادامه داد: پیتیدها در بسیاری از فعالیت های زیستی چون دفاع در برابر میکروبها، انتقال پیامهای حیاتی زیستی و شرکت در روابط فیزیولوژیکی درون سلولی نقش دارند خالص سازی و تعیین نقش این پپتیدها به روشهای بیوشیمیایی و ژنتیکی کاری بس دشوار و طاقت فرسا است در عوض مطالعه پروفیل کلی این پپتیدها و شناسایی اشکال آنها به روشهای سریع و با استفاده از کروماتوگرافی و اسپکترومتری جرمی که از آن به پپتیئومیکس یاد میشود امکان مطالعه این پپتیدها را تسهیل میسازد.
بر پایه همین گزارش مقاله دوم فرخی با رتبه چهاردهم از 2010 تا کنون با عنوان (The effects of vitrification on gene exxpression in mature mouse oocytes by nested quantitative PCR) و با همکاری دانشگاههای علوم پزشکی شهید بهشتی، علوم پزشکی تهران، آزاروس پرتغال و بیمارستانی در پرتغال به راهنمایی وی به انجام رسیده است. در قسمتی از مقاله ذکرشده، بانوانی که به دلایل پزشکی و یائسگی باروری خود را از دست میدهند و یا مایل هستند که باروری خود را به تاخیر بیاندازند میتوانند به فریز کردن تخمکهای خود در حضور ضد یخ بپردازند و در زمان مناسب تخمک را به دمای معمولی باز گردانند و در فرآیند لقاح در آزمایشگاه شرکت دهند.
استادیار دانشکده کشاورزی در پایان با اشاره به فعالیت مؤسسه علمی BIOMEDLIB گفت : این مؤسسه از بین هزاران نشریه جدید از 14000 ژورنال در موضوع مرتبط به کار پژوهشی افراد برترین مقالات را یافته و در بازه ای از زمان چاپ تا امروز و یا در دو ماه اخیر گزارش مینماید و برتری یک مقاله بدین معنا است که مقاله در موضوعی خاص برتر از سایر مقالات بوده است که به کمک یک الگوریتم رتبه بندی این موضوع تعیین میگردد.
گفتنی است دکتر ناصر فرخی فارغ التحصیل دانشگاه ایالتی کالیفرنیای آمریکا و استادیار دانشکده کشاورزی دانشگاه صنعتی شاهرود، عضو انجمن استرالیائی بیوشیمی و زیست شناسی ملکولی و نیز انجمن آمریکائی زیست شناسی گیاهی می باشد.