اخبار و رویدادها: دکتر محمد آرشی برترین پژوهشگر جوان آمار ایران در سال 1391

دکتر محمد آرشی برترین پژوهشگر جوان آمار ایران در سال 1391
شنبه ۸ مهر ۱۳۹۱- ۱۰:۱۳:۳۱

دکتر محمد آرشی  برترین پژوهشگر جوان آمار ایران در سال 1391

کسب عنوان برترین پژوهشگر جوان آمار ایران در سال 1391 و دریافت جایزه دکتر جواد بهبودیان توسط دکتر محمد آرشی ، عضو هیات علمی دانشکده ریاضی

همکار محترم جناب آقای دکتر محمد آرشی عضو هیات علمی دانشکده ریاضی دانشگاه صنعتی شاهرود به همراه آقای دکتر مهدی دوست­پرست عضو هیات علمی دانشگاه فردوسی مشهد موفق به کسب  جایزه دکتر جواد بهبودیان در سال 1391 شدند.  این جایزه در روز افتتاحیه یازدهمین کنفرانس آمار ایران که در شهریور ماه 1391برگزارگردید ، به ایشان اهدا شد.

ضمن تبریک صمیمانه این موفقیت و همچنین کسب عنوان برترین پژوهشگر جوان آمار ایران در سال 1391 که باعث افتخار همکاران ایشان و دانشجویان دانشکده ریاضی و دانشگاه صنعتی شاهرود می­باشد، برای ایشان توفیقات روزافزون آرزو می­کنیم.

لازم به ذکر است به منظور تجلیل از مقام علمی و به پاس خدمات ارزنده آقای دکتر بهبودیان استاد پیشکسوت گروه آمار دانشگاه شیراز و نیز تشویق پژوهش­های آماری در بین جوانان کشور، انجمن آمار ایران، جایزه ای را تحت عنوان جایزه دکتر جواد بهبودیان  هر 2 سال یک بار ، به برترین نویسندگان مقالات از میان محققین جوان  زیر 40 سال اهدا  می­نماید.