وی افزود : زغالسنگ، ماده ای سیاه و ارزان در دنیای امروز، جدا از ارزش حرارتی و کاربرد آن برای مقاصد گرمایشی در واحدهای صنعتی ، می تواند منبعی برای بسیاری از مواد گران بها تر باشدکه بخشی از این مهم در کارخانه های قطران و کک سازی حاصل می شود و بخش عمده آن کماکان به عنوان پتانسیلی از دست رفته دیده می شود. استفاده از زغال ارزان به جای دیگر سوخت های فسیلی رایج در کنار کنترل آلایندگی های آن می تواند منجر به تولید ارزان تر انرژی شود . عامل فرآیندهای گازی کردن و مایع کردن زغالسنگ ما را به سمت سوخت هایی با ماهیت متفاوت هدایت می کند. تولید نفتا،LPG، انواع روغن ها و واکس ها ، متانول و زیر مجموعه های آن (اسید استیک ،اسید اکریلیک،اتیلن، پروپیلن و ...) تولید آمونیاک و به تبع آن تولید کود اوره از آن و ده ها مورد دیگر می تواند دید ما را به اهمیت این موضوع بیشتر کند.
رئیس دانشکده معدن ،نفت و ژئوفیزیک ، محورهای همایش را اکتشاف، استخراج،فرآوری، مکانیک سنگ، زمین شناسی، محیط زیست و ایمنی ، صنایع پایین دستی و صنایع وابسته اعلام کرد و گفت : پرفسور نجدة ابراهیم عزیز NJD AZIZ دکترای معدن ، استخراج زغالسنگ و تهویه ،استاد دانشگاه WOLLGONG استرالیا، مسئول سایت WWW.LONGWALL.COM و دبیر کنفرانس های سالانه زغالسنگ استرالیا نیز در این کنگره حضور خواهد داشت.
شایان ذکر است علاقه مندان برای دریافت اطلاعات بیشتر می توانند به سایت www.ICC2012.ir مراجعه یا با شماره های 3393507 و 09199779787 دبیرخانه کنگره و 3395509 دفتر دانشکده تماس حاصل نمایند.