اخبار و رویدادها: کسب موافقت تاسیس انجمن ژئومکانیک نفت ایران

کسب موافقت تاسیس انجمن ژئومکانیک نفت ایران
چهارشنبه ۱۰ خرداد ۱۳۹۱- ۱۲:۳۵:۲۶

فراخوان تاسیس انجمن ژئومکانیک نفت ایران از سوی عضو هیات علمی دانشکده مهندسی معدن نفت و ژئوفیزیک به عنوان نماینده هیات موسس

با نهایت مسرت به استحضار می رساند انجمن علمی ژئومکانیک نفت ایران با هدف متمرکز­نمودن توان علمی، فنی و اجرایی مراکز دانشگاهی، پژوهشی و صنعتی کشور جهت زمینه سازی افزایش سطح دانش و دانش فنی، بومی­سازی فناوری­های مرتبط، شناسایی و سازماندهی متخصصین و پژوهشگران داخلی و خارجی و همچنین ثبت تجربیات و مستند­سازی پژوهش­ها، مطالعات، طراحی­ها و اقدامات اجرایی در حوزه­هــای مختلف کاربرد ژئومکانیک مخازن هیدروکربوری با نگاه ویژه به تولید صیانتی و افزایش تولید نفت (همچون پایداری چاه­های نفتی، Reservoir Compaction، Cap rock integrity، Sand production، Hydraulic Fracturing،( در آینده نزدیک تشکیل خواهد شد. لازم به ذکر آنکه کمیسیون انجمن های علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، موافقت خود را با تاسیسانجمن ژئومکانیک نفت ایران طی نامه ی شماره­ی 34265/3 به تاریخ19/2/1391 اعلام نموده است .

لازم به ذکر آنکه فرمهای ثبت نام جهت عضویت اشخاص حقیقی و حقوقی از طریق تابلوی اعلانات آقای دکتر رمضان زاده زیر و یا وب سایت موقت انجمن به آدرس https://sites.google.com/site/irapga  قابل دسترس خواهد بود. بدیهی است زمان برگزاری مجمع عمومی متعاقبا به نحو مقتضی اطلاع رسانی خواهد شد.