اخبار و رویدادها: از پیشکسوت دانشکده معدن قدردانی شد

از پیشکسوت دانشکده معدن قدردانی شد
یکشنبه ۷ خرداد ۱۳۹۱- ۱۸:۴۳:۲۹

از پیشکسوت دانشکده معدن قدردانی شد

مراسم تجلیل از آقای دکتر ایرج پیروز با حال و هوایی بسیار صمیمی و شاد برگزار شد.

با پیگیری همکاران و تلاش دانشجویان مراسم تجلیل از استاد ایرج پیروز برگزار گردید. در این مراسم که جزییات آن بدون اطلاع آقای دکتر پیروز و با کمک اعضای خانواده ایشان برگزار گردید. ازسالها تلاش و کوشش و صبر و استقامت آقای دکتر قدردانی شد. در واقع در این مراسم از والاترین صفات انسانی یعنی صداقت و راستی که در ایشان متجلی است تقدیر شد. طی این جلسه آقایان دکتر عطایی، دکتر مراد زاده و آقای مهندس کره ای رییس سازمان زمین شناسی و اکتشافات کشور نیز سخنرانی کردند. آقای دکتر کامکار به نمایندگی از همکاران دو پیشنهاد را مطرح کردند. پیشنهاد اول نامگذاری آمفی تئاتر معدن به نام آقای دکتر پیروز به عنوان یکی از مهمترین بانیان دانشگاه صنعتی شاهرود و استاد اخلاق  عملی و علمی و پیشنهاد دوم معرفی ایشان به عنوان چهره ماندگار از سوی جامعه علمی کشور بود. که مورد تشویق شرکت کنندگان جلسه قرار گرفت. آقای دکتر سرشکی به گفتن یک جمله در مورد آقای دکتر پیروز بسنده کرد، " پیروز به معنایی واقعی مرد است".

جا دارد که از خانواده آقای دکتر پیروز که سهم مهمی در جایگاه فعلی استاد و نقش ارزشمندی در برگزاری این جلسه داشتند به گرمی سپاسگزاری نماییم