اخبار و رویدادها: کسب مدال برنز انفرادی و رتبه 12 تیمی در مسابقه ریاضی1391

کسب مدال برنز انفرادی و رتبه 12 تیمی در مسابقه ریاضی1391
دوشنبه ۱ خرداد ۱۳۹۱- ۱۵:۳۴:۵۱

تیم دانشکده علوم ریاضی دانشگاه صنعتی شاهرود در سی و ششمین دوره مسابقات ریاضی دانشجویی موفق به کسب یک مدال برنز انفرادی و رتبه 12 تیمی شد.

سی و ششمین دوره مسابقات ریاضی دانشجوی که در اردیبهشت 1391 در دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان برگزار شد.

در این دوره از مسابقات 189 دانشجو و 33 دانشگاه با تیم کامل 5 نفره شرکت داشتند. در پایان تیم دانشکده ریاضی دانشگاه صنعتی شاهرود  متشکل از  آقای مسعود اسکندری ، خانم شهلا بیک زاده ، آقای محمد اسماعیل حسنی جبل کندی ، آقای ابوالفضل عینی و آقای مصطفی فیوج و به سرپرستی همکار محترم آقای خسرو حسین زاده در این مسابقات شرکت کرده بود موفق به کسب رتبه 12 تیمی و کسب یک مدال برنز انفرادی توسط آقای محمد اسماعیل حسنی جبل کندی شد. همچنین همکار محترم آقای دکتر میثم علیشاهی نیز به عنوان عضو کمیته تصحیح اوراق در این مسابقات حضور داشتند. دانشکده ریاضی ضمن تشکر از تمامی افرادی که در این زمینه تلاش نموده اند برای انها آرزوی موفقیتهای بیشتر دارد.