در دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار شد:
همایش آسیب شناسی بازی های رایانه ای
همایش آسیب شناسی بازی های رایانه ای با هدف تحلیل و بررسی بازی های موجود در ایران، سه شنبه 8 آذر ماه در تالار شقایق های دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار شد.
دراین مراسم که به همت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری این دانشگاه در دو بخش اساتید و کارکنان به اتفاق خانواده ها و بخش دانشجویان برپا شد، مهدی حق وردی کارشناس بازی های رایانه ای به واکاوی اهداف تولیدکنندگان این آثار پرداخت. وی در سخنانی به تاریخچه این بازی ها اشاره کرد و سپس گفت: تولیدکنندگان این بازی ها با هدف بی اعتبار کردن مفاهیم اسلامی و دور کردن جوانان و نوجوانان سعی می کند اعتقادات دینی کاربران را به سمت پوچی و بی هویتی سوق دهد.
وی استفاده از نمادها و سمبل های اسلامی مانند نقوش دینی، مسجد، لباس نظامیان، اسامی ائمه اطهار(ع) به خصوص نام حضرت مهدی (عج) و غیره را به عنوان دشمن کاربران، نوعی تهاجم به مبانی اسلامی عنوان کرد و افزود: در این بازی ها، کاربر به استفاده از تجهیزات خاص که منشاء دین ستیزی دارند عملاً به مقابله با ظواهر اسلامی و نشانه های دینی می رود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود، نوع دیگری از بازی ها را بررسی کرد و گفت: این بازی ها مستقیماً فروپاشی بنیان خانواده ها را نشانه گرفته اند و بی هویتی و شیوع نابهنجاری های اجتماعی و بی بند و باری را نوعی افتخار تداعی می کنند. در این بازی ها کاربر هر چه بیشتر به سمت ناهنجاری ها و اعمال ضد اجتماعی برود موفق تر و برتر است.
حق وردی در پاسخ به سوال شرکت کنندگان گفت: بازی هایی که مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را دارند برای استفاده توصیه می شود.