اخبار و رویدادها: اعطای درجه علمی-پژوهشی به نشریه Journal of Mining and Environement

اعطای درجه علمی-پژوهشی به نشریه Journal of Mining and Environement
یکشنبه ۲۴ بهمن ۱۳۸۹- ۰۸:۳۰:۱۵

طی نامه ای از سوی مدیر کل دفتر برنامه ریزی و سیاستگذاری پژوهشی وزارتخانه نشریه Journal of Mining and Environement از اولین شماره خود واجد درجه علمی-پژوهشی گردید

طی نامه ای از سوی مدیر کل دفتر برنامه ریزی و سیاستگذاری پژوهشی وزارتخانه،  نشریه Journal of Mining and Environement به سردبیری آقای دکتر فرامرز دولتی رییس دانشکده مهندسی معدن، نفت و ژئوفیزیک از اولین شماره خود واجد درجه علمی-پژوهشی گردید

دانشگاه صنعتی شاهرود با همکاری انجمن مهندسی معدن ایران  نشریه بین المللی JME را منتشر می نماید. این مجله، نشریه‌‌ای تخصصی در زمینه مهندسی معدن و محیط زیست بوده و مقالات با کیفیت علمی بالا را پس از انجام مراحل داوری توسط داوران برجسته داخلی و خارجی به زبان انگلیسی به چاپ خواهد رساند. هدف این نشریه، انتشار مقالات فاخر، مروری و گزارشات فنی بوده که مورد توجه مهندسان معدن، اندیشمندان، زمین شناسان، هیدروژئولوژیست‌ها و  متخصصان محیط زیست است. مقالات ارسالی نباید قبلاً توسط مجله ای چاپ یا در حال بررسی برای چاپ باشد.

از کلیه اساتید و محققان دانشگاه‌ها، مراکز و موسسات پژوهشی و صاحبنظران دعوت می شود مقالات خود را در موضوعات:

-  اکتشاف و استخراج معدن

- محیط زیست معدن

- هیدروژئولوژی معدن

- فرآوری مواد معدنی

به آدرس پستی یا پست الکترونیک دبیرخانه مجله ارسال نمایند.

آدرس: شاهرود، بلوار دانشگاه، دانشگاه صنعتی شاهرود، دانشکده مهندسی معدن، نفت و ژئوفیزیک، دفتر مجله بین المللی IJMEI. کد پستی: 3619995161

پست الکترونیکی:  ijmei@shahroodut.ac.ir

تلفن: 3393507-0273