شناخت شیطان پرستی
در ضیافت اندیشه دانشگاه صنعتی شاهرود
نشست هم اندیشی با موضوع" شیطان پرستی " از سلسله جلسات گفتگوهای آزاد دانشجویی با حضور علی خلجی و دانشجویان ضیافت اندیشه دانشگاه صنعتی شاهرود شب گذشته در تالار شقایق ها این دانشگاه برگزار شد .
در ابتدای این نشست خلجی گفت : شیطان پرستی شبه مکتبی است که هواداران آن شیطان را طرح و الگوی اصلی و به وجود آمده قبل از عالم هستی می پندارند و شیطان پرستی به معنای پرستش شیطان به عنوان قدرتی بسیار قوی تر و مؤثرتر از خدا ! و نیروهای خیر است .
وی با اشاره به این که شیطان نمی گذارد که جوانان ما با توحید و فطرت خود به سمت کمال بروند افزود : در شیطان پرستی نماد قدرت و حاکمیت بر روی زمین و برترین قدرت دوجهان مورد توجه و پرستش قرار دارد و این عقیده ، دنیایی را که به عنوان دوزخ برشمرده می شود قانونمند می کند .
خلجی تصریح کرد : در شیطان پرستی به جز استفاده از شیطان به عنوان قدرت تاریکی و مطلق ، از نیروها و جنیان و روح های پلید و شیطانی نیز برای رسیدن به اهداف استفاده می شود و درنهایت معنای شیطان پرستی قدرت پلیدی است .
وی نفی خدا و موجودات ماورایی ، خوپرستی ، مادی گرایی ، ضد مذهب ، لذت گرایی ، سیاه نمایی ، خشونت و جادوگرایی را از مهم ترین اصول شیطان پرستی دانست و گفت : از نظر مسیحیت و یهودیت شیطان موجودی قدرتمند است که می تواند یک موجود بی گناه را تسخیر نموده و به هدفش برسد و از نظر اسلام شیطان تنها وسوسه کننده است و قدرت دیگری ندارد .
در پایان تصاویری از شیطان پرستان و نمادهای آن به نمایش گذاشته شد و دانشجویان به طرح سؤالات خود پیرامون شیطان پرستی و اهداف این مکتب پرداختند .