معاون اداری و مالی وزارت علوم در دانشگاه صنعتی شاهرود :
توسعه چشمگیر دانشگاه ها در چند سال اخیر مرهون سفرهای ریاست جمهوری است
معاون اداری و مالی و مدیریت منابع وزارت علوم طی سخنانی در جمع اعضای شورای دانشگاه ، شورای فرهنگی و مدیران دانشگاه صنعتی شاهرود توسعه چشمگیر دانشگاه ها در چند سال اخیر را مرهون سفرهای ریاست جمهوری دانست و گفت : نگاه دولت به توسعه دانشگاه ها در5 سال اخیر جدی و انقلابی بوده است.
وی با مقایسه تعداد دانشجویان روزانه طی سال های 84 تا 89 گفت : از ابتدای انقلاب تا سال 84 طی حدود 27 سال 281000 ظرفیت ایجاد شده بود و از سال 84 تا کنون طی 5 سال بیش از 100000 ظرفیت جدید ایجاد شده است .
دکتر متکان با اشاره به رشد و توسعه چشمگیر دانشگاه ها در سالهای اخیر، دانشگاه صنعتی شاهرود را یکی از دانشگاه های خوب صنعتی کشور دانست وخواستار توجه بیشتر به گسترش تحصیلات تکمیلی شد .
وی با اشاره به نگاه دولت در زمینه توسعه آموزش عالی استان سمنان گفت : دولت استان سمنان را به عنوان یک استان دانشگاهی در نظر گرفته است .
دکتر خواجه سروی معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم نیز در ادامه با اشاره به سیاست های وزارت علوم در حوزه فرهنگی و اجتماعی گفت : شورای فرهنگی دانشگاه باید عقل فرهنگی و اجتماعی و موتور محرکه فرهنگی دانشگاه باشد.
وی با تأکید بر سند دانشگاه اسلامی تصریح کرد : بر اساس سند دانشگاه اسلامی که بزرگان و متفکران کشور این متن را تدوین کرده اند ، تربیت و پرورش در کنار آموزش و پژوهش و فناوری است .
وی خواستار خارج شدن فرهنگ از فوق برنامه و آمدن در متن برنامه شد و اظهار امیدواری کرد که در شورای فرهنگی دانشگاه به این متن توجه کافی شود .
خواجه سروی در ادامه با اشاره به تربیت کادر سیاسی و مدیریتی مورد نیاز کشور تأکید کرد :هدف ما در دانشگاه ها باید این باشد که برای نظام جمهوری اسلامی کادر تربیت کنیم .
معاون فرهنگی وزارت علوم با اشاره به مزایای حضور دانشجویان در دانشگاه ها
از دانشجویان به عنوان نیروهای پرانرژی و علاقه مند به کار یاد کرد و خواستارهماهنگی امور فرهنگی در سطح شهرستان شد.
وی با اشاره به نگاه مجموعه مسئولین نظام نسبت به دانشگاه و نقش محوری اساتید در ارتباط با فرهنگ
تأکید کرد :علاوه بر دانشجویان و خانواده های آنان برنامه های منسجم فرهنگی باید برای اعضای هیات علمی ، کارکنان و خانواده های آنان نیز طراحی و اجرا شود .
وی از رؤسای دانشگاه ها خواست ، برنامه ریزی برای مسائل فرهنگی خانواده های کارکنان ، اعضاء هیات علمی و دانشجویان را در دستور کار خود قرار دهند .
وی در پایان با اشاره به ناکافی بودن بودجه های فرهنگی ،خواستار استفاده از ظرفیت های مردمی و خیرین برای کار فرهنگی در دانشگاه ها شد .
دکتر زارعی مشاور وزیر و مدیر کل حراست وزارت علوم ، مدارا ، روشنگری و اعتماد سازی را مبنای عمل حراست در دانشگاه ها عنوان کرد و اظهار امیدواری کرد : به عنوان یک معلم در این عرصه بتوانیم این اصول و ارزش ها را مستقرکنیم .
تغییر نگاه براساس برقراری ارتباطات دوستانه با دانشجویان و دانشگاهیان و در ادامه ، روشنگری و اطلاع رسانی در راستای درک و فهم بهتر مسائل را از جمله اهداف و برنامه های حراست در دانشگاه ها عنوان کرد .
در پایان این نشست تعدادی از حاضران به طرح دیدگاه ها و مسائل خود پرداختند .