اخبار و رویدادها: کسب عنوان دوم بین المللی عضو هیأت علمی گروه ریاضی دانشگاه صنعتی شاهرود

کسب عنوان دوم بین المللی عضو هیأت علمی گروه ریاضی دانشگاه صنعتی شاهرود
یکشنبه ۵ مهر ۱۳۸۸- ۱۱:۱۸:۲۸

دکتر محمد آرشی عضو هیأت علمی دانشکده ریاضی دانشگاه صنعتی شاهرود موفق به کسب مقام دوم مسابقات علمی دو سالانه بین المللی Jan Tinbergen شد .

با کسب عنوان دوم بین المللی

عضو هیأت علمی دانشگاه صنعتی شاهرود جهانی شد

درچهاردهمین دوره این مسابقات که آماردانان زیر 31 سال بیش از 100 کشور درحال توسعه شرکت داشتند، آرشی با ارائه مقاله " برآورد تحت تابع زیان متوازن در مدل های بیضی گون" مقام دوم را پس از یک کامرونی از آن خود نمود و نام خود را به عنوان اولین ایرانی دریافت کننده این جایزه ثبت کرد .

در این مقاله علمی به بررسی مسأله برآورد انقباضی در مدل های چند متغیره پرداخته شده است .

گفتنی است مسابقه Jan Tinbergen هر دو سال یک بار به مرکزیت کشور هلند برگزار می شود و به مقالات و فعالیت های برجسته علمی در زمینه آمار جوایزی تعلق می گیرد .

گروه ریاضی این موفقیت بزرگ را به آقای دکتر محمد رضا آرشی تبریک گفته  و برای ایشان در تمامی مراحل زندگی آرزوی بهروزی و سعادت می نماید.