به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، همزمان با شهادت بانوی دو عالم حضرت صدیقه طاهره فاطمه زهرا (سلام الله علیها) به همت واحد فرهنگی پایگاه بسیج ظفر مراسمی از روز سه شنبه آذر ماه جاری13 به مدت 2 روز با سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسین سوزنچی در مسجد پیامبر اعظم(ص) برگزار شد.
حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسین سوزنچی در ابتدا ضمن بیان تسلیت ایام شهادت ام ابیها حضرت زهرای اطهر (سلام الله علیها)، با استفاده از آیات و روایات، فلسفه خلقت خاص انسان را «امتحان» عنوان کرد و گفت: این مهمترین ویژگی حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها بوده که امام باقر ع ایشان را «مُمْتَحَنَةُ امْتَحَنَكِ اللَّهُ الَّذِي خَلَقَكِ قَبْلَ أَنْ يَخْلُقَكِ» معرفی کرده است.
ایشان فرق انسان را با بقیه موجودات در این دانست که ولایت را با اختیار قبول کرده است و حقیقت امانت را در اختیار داشتن دانست و افزود: تاکید میشود بر اینکه ای انسان و ای جن تو را هم مانند سایر موجودات برای عبودیت آفریدیم؛ یعنی فلسفه آفرینش خودت را در فضای عموم مخلوقات خدا ببین؛ نه چیزی خلاف و بیربط به آن.
دکتر سوزنچی عبودیت فلسفه را کل آفرینش دانست نه فقط انسان و گفت: مساله ما این است که فلسفه خاص آفرینش انسان چیست و اگر عبودیت است، چگونه عبودیتی؟
وی همچنین ضمن اشاره به این موضوع که حضرت فاطمه به عنوان کسی که پیش از خلقت مورد امتحان خالق و محل توجه قرار گرفته است و ما میخواهیم به معرفت حضرت فاطمه و افق این مطلب نزدیک شویم؛ تاکید نمود: کسی که حضرت زهرا (س) را درک کند بهترین و پرثمرترین نحوه زندگی کردن را یاد میگیرد؛ و یک شبش معادل یک عمر است.
حجت الاسلام و المسلمین سوزنچی، سختی ها و خوشی ها را همگی امتحان دانست و گفت: اگر مهمترین ویژگی انسان اختیار است، مهمترین فلسفه آفرینش انسان نیز امتحان خواهد بود؛ و اینجاست که به حضرت زهرا (س) و جایگاه والای ایشان میرسیم. اینکه هدف ما در زندگی این باشد که بهترین نمازها را بخوانیم (عبادت فردی) ، عدالت را در جهان محقق کنیم (عدالت اجتماعی) و جهان را پر از خوبیها و زیباییها کنیم و … هدف اصلی از آفرینش ما نبوده است؛ بلکه این بوده که بیاییم در امتحان شرکت کنیم و از امتحان موفق بیرون رویم.