با حمایت معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه صنعتی شاهرود، آزمایشگاه آنتن و مایکروویو این دانشگاه برای سومین سال متوالی موفق به کسب گواهینامه صلاحیت ارائه خدمات در حوزه "حفاظت الکترومغناطیس" از سازمان پدافند غیر عامل کشور شد و از رتبه 3 به رتبه 2 ارتقا یافت.
آزمایشگاه آنتن و مایکروویو با حمایت معاونت پژوهشی و فناوری این دانشگاه برای سومین سال متوالی موفق به کسب گواهینامه صلاحیت ارائه خدمات در حوزه "حفاظت الکترومغناطیس" از سازمان پدافند غیر عامل کشور شد.
در همین راستا و با توجه به خدمات ارزنده ارائه شده توسط این آزمایشگاه در بازه یکساله اخیر، رتبه گواهینامه صلاحیت این آزمایشگاه از 3 به 2 ارتقا یافت و در حال حاضر بالاترین رتبه را در بین تمامی دارندگان گواهینامه صلاحیت این حوزه در کشور دارد.
دکتر جواد قالیبافان عضو هیأت علمی دانشکده مهندسی برق و سرپرست آزمایشگاه آنتن و مایکروویو این دانشگاه در این خصوص گفت: اخذ گواهینامه صلاحیت ارائه خدمات در حوزه حفاظت الکترومغناطیس از سازمان پدافند غیرعامل کشور ، گواهینامه رتبه 2 در حوزه حفاظت الکترومغناطیس با کاربری مشاوره و ارزیابی، عضو کمیته تخصصی الکترونیک/سایبر سازمان پدافند غیرعامل کشور و قرارگرفتن در فهرست مشاوران و تامین کنندگان وزارت نفت با ابلاغ سازمان پدافند غیرعامل کشور را از جمله افتخارات و مجوز های آزمایشگاه آنتن و مایکروویو دانشگاه صنعتی شاهرود دانست.
وی در خصوص خدمات قابل ارائه آزمایشگاه آنتن و مایکروویو، گفت: بررسي وضعيت فعلي واحدهای صنعتی از نظر سطح ايمني در برابر تداخلات و تهديدات الكترومغناطيسي، بررسي و ارائه راه كار در زمينه ايمن سازي و حفاظت الكترومغناطيسي اماكن حساس در برابر تشعشعات (اتاق سرور، اتاق كنترل و مانيتورينگ و... ) ، طراحي، مشاوره، نظارت و ساخت اتاق ايزوله الكترومغناطيسي جهت كاربردهاي مورد نظر، اندازه گیری سطح حفاظت الکترومغناطیسی (SE) در اماکن حساس مطابق با استاندارد بین المللی IEEE299 و استانداردهای داخلی سازمان پدافند غیرعامل کشور و صدور گواهی ارزیابی ، تدوين الزامات و دستورالعمل هاي پدافند غيرعامل مورد نياز صنايع در زمينه ايمن سازي و حفاظت الكترومغناطيسي و بررسي ملاحظات EMC/EMI و سازگاري الكترومغناطيسي در ادوات مختلف و ارائه راه كار مناسب جهت كاهش نويز از جمله خدمات صنعتی قابل ارائه در حوزه حفاظت الکترومغناطیس می باشد.
عضو هیأت علمی دانشکده مهندسی برق این دانشگاه ، مشاوره و ارزیابی سطح شیلدینگ الکترومغناطیسی(SE) با سازمان امورمالیاتی کشور، سازمان دامپزشکی کشور، سازمان هلال احمر کشور، شرکت سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار، سازمان ثبت احوال کشور، شرکت ایزایران و .... را به عنوان برخی از پروژه های صنعتی انجام شده در این آزمایشگاه برشمرد.
سرپرست آزمایشگاه : دکتر جواد قالیبافان عضو هیأت علمی دانشکده مهندسی برق
اعضای هیئت علمی :
دکتر جواد قالیبافان (زمینه تخصصی حفاظت و ارزیابی الکترومغناطیسی، طراحی آنتن)
دکتر ولی الله مشایخی (زمینه تخصصی EMC/EMI ، سازگاری الکترومغناطیسی)
دکتر سید محمد هاشمی (زمینه تخصصی انتشار امواج، طراحی آنتن و ادوات مایکروویو)
آدرس سایت آزمایشگاه آنتن و مایکروویو دانشگاه صنعتی شاهرود:
http://antlab.shahroodut.ac.ir/