اخبار و رویدادها: بیانیه کانون بسیج اساتید دانشگاه صنعتی شاهرود،جهت دعوت و مشارکت حداکثری در انتخابات15تیرماه 1403

پنج شنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۳- ۲۰:۳۷:۵۱

بیانیه کانون بسیج اساتید دانشگاه صنعتی شاهرود،جهت دعوت و مشارکت حداکثری در   انتخابات15تیرماه 1403

بسمه تعالی

قرآن کریم (حج، 78): وَجاهِدوا فِي اللَّهِ حَقَّ جِهادِهِ ( و در راه خدا جهاد کنید، و حقّ جهادش را ادا نمایید!)

رهبر معظم انقلاب: هر کس علاقمند به ایران قوی است، در این انتخابات بایستی شرکت کند.

دانشگاهیان عزیز، فرهیختگان گرامی

سلام علیکم

نظر به قرارگیری کشور عزیزمان در یک پیچ تاریخی و پی گذاری برخی زیرساختها جهت پیشرفت و رفاه کشور و نیز نزدیک بودن غلبه جبهه مقاومت بر زورگویان بین المللی، مشارکت حداکثری و انتخاب فرد اصلح برای ریاست جمهوری، نقشی بسیار حساس و تعیین کننده در اعتلای داخلی و خارجی جمهوری اسلامی دارد. به گفته رهبر انقلاب، مشارکت حداکثری موجب فائق آمدن ایران عزیز بر دشمنان، دشمن شاد نشدن، سرافرازی کشور، کوتاه شدن زبان بدگویان و تضمین امنیت کشور می شود. از طرف دیگر باید کسی را انتخاب کنیم که اعتقاد قلبی به مبانی انقلاب و نظام داشته باشد و کارآمدی، نشاط و توانایی انجام کار، شب و روز نشناختن برای کار، استفاده کردن از عناصر و همکاران خوب و توانایی استفاده از ظرفیتهای کشور از ویژگیهای برجسته او باشد.

کانون بسیج اساتید دانشگاه صنعتی شاهرود از تمام دانشگاهیان عزیز دعوت می نماید با حضور گسترده و پرشور، در مرحله دوم انتخابات ریاست جمهوری در روز جمعه 15 تیر 1403 شرکت نموده و با رأی به نامزد کارآمد به وظیفه ملی و شرعی خود عمل نمایند. اجر شما با خداوند متعال.

کانون بسیج اساتید دانشگاه صنعتی شاهرود