به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، سومین دوره آموزشی حامیم "حلقه های میانی فرهنگی جهت توانمند سازی دانشجویان فعال فرهنگی، سیاسی و اجتماعی" ویژه دانشجویان فعال فرهنگی، سیاسی و اجتماعی ورودی ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه در روزهای 27و28 اردیبهشت ماه جاری درمحل پردیس آموزشی دانشگاه همزمان با سراسر کشور برگزار شد.
این دوره با حضور 65نفر از دانشجویان دختر دانشگاه صنعتی شاهرود و 20نفر از دانشجویان دختر دانشگاه علوم پزشکی شاهرود، در 3 سر فصل آموزشی با موضوعات، تاریخ (بومی .ملی .دینی .تمدنی) ایران با تدریس دکتر ایوذر یاسری، مغالطات رایج معرفتی .فرهنگی.سیاسی با تدریس دکتر مهدی قزوینی و موضوع سبک زندگی اسلامی با تدریس دکتر مجید گلی همراه بود.
حجتالاسلام دکتر ابوالفضل فندرسکی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، طی مصاحبهای با ذکر سابقه برگزاری این طرح در سالهای گذشته از تفاوت این دوره با دورههای قبل گفت و افزود: تفاوت طرح حامیم ۳ با دورههای گذشته در این است که در این دوره مرحله دانشگاهی را برگزار میکنیم و مرحله کشوری به مدت یک هفته در مشهد مقدس بهصورت متمرکز برگزار خواهد شد.
حجتالاسلام فندرسکی خاطرنشان کرد: در کارگاهها مباحث مربوط به رسالتهای دانشجویی و اینکه دانشجو علاوه بر تحصیل چه فعالیتهایی میتواند در دانشگاه انجام دهد و همچنین مباحث اخلاقی و تربیتی، اجتماعی و سیاسی روز کشور و جهان ارائه میشود. در نهایت ایمان داریم با ارتقای سطح نگاه دانشجویان، بتوانند مروج مطالب مطرح شده در بین سایر دانشجویان باشند.
وی ضمن اشاره به اینکه دانشجویان شرکت کننده در طرح حامیم از بهترین دانشجویان ما محسوب می شوند، گفت: این طرح با هدف آگاه سازی و آماده سازی دانشجویان برای حضور بهتر و موثرتر در جامعه اجرا می شود تا بتوانند در فعالیت های سیاسی، اجتماعی و فرهنگی جامعه ورود پیدا کنند.
مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، همچنین اظهار کرد: از طرح های خوبی است که مطمئنا نتایج و ثمرات ارزشمندی برای دانشجویان فعال عرصه های فرهنگی در پی دارد و بنا به فرمایش مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم، نقش دانشگاه ها در ارتقای فرهنگ جامعه ترسیم شده و دانشگاه صنعتی شاهرود در تلاش است تا در کنار سایر دانشگاه ها با اجرای برنامه ها و طرح های متعدد، در بسیاری از این طرح ها پیشرو باشد .
ایشان همچنین بیان نمود: تقویت بنیه اعتقادی و فکری دانشجویان فعال فرهنگی و سیاسی، تقویت نقش محوری دفاتر نهاد در راهبری فعالیتهای فرهنگی دانشگاهها، تقویت انگیزه برای نقشآفرینی و حضور میدانی در دانشگاهها، امیدآفرینی و تقویت نشاط و روحیه ی فعالیتهای جمعی، استعدادسنجی و بهره حداکثری از توانمندیها و ظرفیتهای دانشجویان و استفاده از فرصت شبکهسازی و تیمسازی دانشجویان مستعد از جمله اهداف طرح حامیم برشمرد.
در این دوره دو تن از خواهران دانشجوی مسلمان و شیعه به نام های (زینب و سکینه ی پیرو علی) از کشور تایلند با دانشجویان در خصوص وضعیت مسلمان در آسیای جنوب شرقی و مقایسه آن با ایران اسلامی به گفتگو پرداختند.
این دو خواهر پس از اتمام تحصیلات دانشگاهی خود در کشور آمریکا و ژاپن جهت ادامه تحصیلات خود هم اکنون دانشجوی کارشناسی معارف اسلامی جامعه الزهرای قم می باشند. همچنین در این دوره خانم ترکاشوند از اساتید جامع الزهرای قم نیز در این نشست صمیمی حضور داشتند. خواهران دانشجوی تایلندی ایران را بهشت و حجاب را بالاترین فضیلت زن توصیف نمودند و ایران را تنها کشوری نامیدند که ارزش های واقعی زن در آن فرصت بروز و ظهور دارد.
لازم به ذکر است، در کنار ساعات آموزشی حضوری بخشی از دوره نیز بصورت مجازی و در بستر سامانه آموزشی دانشگاهیان برگزار خواهد شد که معادل 3نمره دروس معارف برای دانشجویان خواهد بود البته منوط به اینکه آزمون حضوری و مجازی را با موفقیت پشت سر بگذارند.
دوره حامیم پسران دانشجو دانشگاه صنعتی شاهرود در تاریخ 3و4 خرداد ماه جاری برگزار خواهد شد.