به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، به همت گروه استعدادهای درخشان مراسم تقدیر از دانشجویان ورودی ممتاز و ممتاز آموزشی صبح روز دوشنبه 24 اردیبهشت ماه جاری با حضور هیئت رئیسه، مدیران، روئسای دانشکده ها و دانشجویان ممتاز در محل تالار اجتماعات دکتر پیروز واقع در دانشکده مهندسی معدن، نفت و ژئوفیزیک برگزار شد.
در ابتدا این مراسم حجت الاسلام و المسلمین دکتر ابوالفضل فندرسکی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ضمن ابراز خرسندی از برگزاری این مراسم، حضور در جمع دانشجویان نخبه را ارزشمند دانست و گفت: استفاده بهینه از فرصت ایام جوانی و تمرکز در تحصیل بسیار حائز اهمیت می باشد. وی با اشاره به آیاتی از قرآن کریم بر داشتن بینش و اندیشه تاکید ورزید و در جمع دانشجویان ممتاز دانشگاه خواستار ادامه مسیر همراه با نظم، توجه و هدفمندی شد.
مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در ادامه به بیان جایگاه والدین به بیان سخنانی پرداخت و بر تلاش مضاعف برای حفظ جایگاه کنونی و رسیدن به قله های رفیع موفقیت تاکید نمود.
دکتر محمد عطایی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی و عضو هیات علمی دانشکده مهندسی معدنف نفت و ژئوفیزیک دانشگاه نیز ضمن ابراز خرسندی از برگزاری این مراسم برای اولین بار در دانشگاه با حضور دانشجویان برگزیده و ممتاز، لازمه ثروت و قدرت را کسب علم عنوان نمود و بیان کرد: امروزه در کشورهای قدرتمند و پیشرفته جهان اهمیت علم به درستی مشخص شده است و ما نیز باید ضمن توجه به الگوسازی درست، معرفی دانشمندان برتر و تقدیر از دانشجویان منتخب به سمت دانایی حرکت نماییم، چراکه توانایی و قدرت در کسب علم می باشد.
دکتر عطایی ضمن اشاره به رتبه های اخیر و جایگاه دانشگاه در سطح جهان و کشور، شناسایی دانشجویان ممتاز و برتر، حمایت از آن ها و همچنین اختصاص اعتبارات لازم را از جمله سیاست های کنونی دانشگاه برشمرد و گفت: ما در معاونت آموزشی دانشگاه صنعتی شاهرود به عنوان ششمین دانشگاه صنعتی در کشور خواستار تلاش شما دانشجویان به نحوی هستیم که به بهتر، زودتر و دورتر به مسائل نگاه کنید و به نوعی حل کننده و موثر در جامعه باشید.
دکتر محمد جهانی چگنی رئیس گروه استعدادهاي درخشان و عضو هيات علمي دانشکده مهندسی معدن، نفت و ژئوفیزیک دانشگاه، در این مراسم به ارائه گزارش و معرفی این گروه پرداخت و در خصوص نحوه دسترسی به وبسایت گروه استعدادهای درخشان، معرفی گروه استعدادهای درخشان، وظایف گروه استعدادهاي درخشان، آییننامه انتخاب و تشویق دانشجویان ممتاز، تسهیلات به دانشجویان استعدادهای درخشان، آمار دانشجویان ورودی سه سال اخیر استعدادهای درخشان به تفکیک دانشکده ها و عملکرد گروه استعدادهای درخشان توضیحاتی را ارائه نمود.
دکتر جهانی چگنی هدف دفتر استعدادهاي درخشان را شناسايي، حمايت و هدايت دانشجويان ممتاز دانشگاه و فراهم كردن امكانات رفاهي و آموزشي براي اعتلاي سطح علمي آنان زير نظر معاونت آموزشي بیان نمود.
رئیس گروه استعدادهاي درخشان، شناسايي دانشجويان، افزايش سطح علمي، اجراي بخشنامهها و آييننامهها، فراهم كردن امكانات رفاهي، پيگيري و نظارت بر هزينه، فراهم كردن امكانات لازم براي شركت اين دانشجويان در كنفرانسهاي علمي و كارگاههاي آموزشي داخلي و خارجي، برگزاري دورههاي آموزشي ويژه براي اين دانشجويان در زمينه زبان خارجي، كامپيوتر و غیره، فراهم كردن زمينه استفاده اين دانشجويان از امكانات مراكز اطلاعرساني و مؤسسات پژوهشي، حمايت از اجراي پژوهشهاي علمي، اطلاعرساني به دانشجويان ممتاز، ارائه خدمات مشاورهاي، تشويق مادي و معنوي، امكان اعطاي بورس تحصيلي و تقدير از دانشجويان را از جمله وظایف این گروه عنوان نمود.
وی در خصوص آییننامه انتخاب و تشویق دانشجویان ممتاز، هدف اصلي از اين آيیننامه را، شناسايي و تشويق دانشجويان مستعد و ممتاز دانشگاه و ايجاد فضاي رقابت علمي سالم با زمینههاي آموزشي و پژوهشي دانست و گفت: در اين راستا پايش سالانه نمرات آموزشي و رصد فعالیتهاي پژوهشي و كسب افتخارات ارزنده دانشجويان از ملاكهاي ارزيابي تلقي شده و بهعنوان محورهاي اصلي اين آيیننامه مورد ملاحظه قرار گرفته است.
وی پس از بیان توضیحاتی در خصوص آیین نامه ها و بخش های مختلف سایت به ارائه گزارشی در زمینه اقدامات انجامشده از زمان تصدی حکم خود از تاریخ 27 مهرماه 1402 لغایت 23 اردیبهشت ماه 1403 پرداخت.
در پایان با حضور هیئت رئیسه دانشگاه از 50 دانشجو برتر و ممتاز دانشگاه تقدیر بعمل آمد.