اخبار و رویدادها: پیام تبریک رئیس دانشگاه به مناسبت هفته دولت و روز کارمند

پیام تبریک رئیس دانشگاه به مناسبت هفته دولت و روز کارمند
شنبه ۴ شهریور ۱۴۰۲- ۱۲:۳۶:۳۰

پیام تبریک رئیس دانشگاه به مناسبت هفته دولت و روز کارمند

رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود طی پیامی هفته دولت و روز کارمندرا به تمامی کارمندان دانشگاه تبریک گفت

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ دکتر مرتضی ایزدی فرد، رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود، با صدور پیامی، چهارم شهریور، روز کارمند را به عموم کارمندان به‌ خصوص کارمندان دانشگاه صنعتی شاهرود تبریک گفت.

در متن پیام رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود  به مناسبت روز کارمند آمده است:

هفته دولت یادآور فداکاری‏های فرزندان پاک نهاد و گرانقدر انقلاب و تجدید میثاق با آرمان های شهیدان والامقام "رجایی و باهنر" است.

چهارم شهریور ماه "روزکارمند" نیز یادآور ارزش نهادن به مجاهدت قشر عظیمی از جامعه و انسان های شایسته ایست که آرمانشان خدمت به مردم و کسب رضای خداوند است و در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بخش مهم و اساسی اداره امور کشور را برعهده دارند.

بدون شک دانشگاه صنعتی شاهرود نیز همچون مراکز دیگر به پشتوانه نیروی انسانی متعهد و متخصص خود توانسته طی چند سال فعالیت خود، نقشی موثر و کارآمد در عرصه آموزش عالی داشته باشد که بی گمان بخشی از این اهداف والای دانشگاه مرهون تلاش بی وقفه یاواران علمی عزیز می باشد.

اینجانب این روز را به تمامی کارمندان دولت بخصوص کارمندان (یاوران علمی) دانشگاه صنعتی شاهرود تبریک عرض نموده و برای همه آنان از درگاه حضرت احدیت آرزوی سلامتی و توفیق خواستارم.