اخبار و رویدادها: جلسه تبادل نظر معاون پژوهشی دانشگاه و شهردار بیارجمند برای اجرایی سازی تفاهم نامه همکاری های فیما بین

پنج شنبه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۲- ۱۷:۴۵:۰۷

معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه صنعتی شاهرود پس از بازدید از محل پژوهشکده اقلیم، اکوسیستم و محیط زیست دانشگاه صنعتی شاهرود در بیارجمند،از اجرایی شدن مواد تفاهم نامه همکاری فیما بین دانشگاه و شهرداری این شهر خبر داد .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود صبح روز سه شنبه پنجم اردیبهشت ماه سال جاری دکتر حمید حسن پور معاون پژوهشی و فناوری  به همراه مهندس سعید موتابیان رئیس اداره روابط عمومی دانشگاه در جلسه مشترک با مسئولان شهر بیارجمند راهکار های اجرایی سازی تفاهم نامه فیما بین دانشگاه و شهرداری بیارجمند را بررسی کردند .

در این جلسه که با حضور مهندس کریمی شهردار ،مهندس احمدی رئیس شورای اسلامی شهر بیارجمند و مهندس رضائیان رئیس مرکز علمی و کاربردی این شهر حضور داشتند ،به فعال سازی اقدامات در زمینه های مختلف و گروهای پژوهشی در منطقه بیارجمند تاکید کردند .

معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه صنعتی شاهرود با بیان اینکه توسعه فعالیت های علمی با توجه به ظرفیت های موجود با دید منطقه ای، ملی و بین المللی، در زمره رویکرد های دانشگاه است، تاکید کرد: ایجاد پژوهشکده ها در زمینه تحقق این هدف، مارا یاری خواهد رساند

حسن پور با بیان اینکه نشست ها و تلاش های خوبی در راستای توسعه شهر بیارجمند و گسترش و توسعه فعالیت های آموزشی و پژوهشی دانشگاه در این منطقه، صورت گرفته است، ابراز امیدواری کرد که بتوان از ظرفیت هاوتوانمندیهای موجود در منطقه بیارجمند به خوبی استفاده کرد.

وی با بیان اینکه بیارجمند یکی از مناطق پرظرفیت در حوزه مطالعات اقلیم و محیط زیست است، بیان داشت: رویکرد مسئولان این شهر در قبال توسعه فعالیت های علمی، ستودنی است

در ادامه این جلسه ،بازدید از زمین 700هکتاری شهرداری بیارجمند و وسایر امکانات مرتبط بازدید به عمل آمد..

بیارجمند در120 کیلومتری جنوب شرقی شاهرود قرار دارد. زیستکره توران در این منطقه به سرنگیتی ایران معروف است چرا که تنها زیستگاه زادآوری یوزپلنگ آسیایی در دنیا محسوب می شود. این منطقه همچنین میزبان حیوانات ارزشمند و در حال انقراض دیگری مانند گورخر آسیایی، پلنگ، انواع عقاب سانان، زاغ بور و ... است