اخبار و رویدادها: تطابق عنوان پارسا با عنوان پروپوزال تصويب شده در شوراي تحصيلات تكميلي دانشكده

تطابق عنوان پارسا با عنوان پروپوزال تصويب شده در شوراي تحصيلات تكميلي دانشكده
سه شنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۲- ۱۴:۵۲:۲۳

تطابق عنوان پارسا با عنوان پروپوزال تصويب شده در شوراي تحصيلات تكميلي دانشكده

قابل توجه دانشجویان تحصیلات تکمیلی و اساتید راهنما

با درود

احتراماً به اطلاع مي رساند، عنوان رساله/پايان نامه دانشجو بايد با عنوان پروپوزال تصويب شده در شوراي تحصيلات  تكميلي دانشكده كاملا يكسان باشد. در صورتيكه  عنوان پروپزال نياز به تغيير دارد لازم است قبل از جلسه دفاع از پايان نامه پروپوزال اصلاح شده و ميزان اصلاحات (جزيي يا كلي) به همراه عنوان جديد پروپوزال به تصويب شوراي تحصيلات تكميلي دانشكده برسد. بديهي است هيات داوران در صورت عدم هماهنگي عنوان و محتواي پايان نامه يا زساله نبايد اجازه دفاع صادر نمايند. بعد از كسب مجوز دفاع از تحصيلات تكميلي دانشگاه هر گونه تغيير در عنوان يا محتواي پروپزال دانشجو با توجه به الزام به همانند جويي مجدد و ثبت در ايرانداك امكان پذير نمي باشد.