اخبار و رویدادها: تمديددريافت مقالات همايش بين المللي زيست شناسي گياهان دارويي

تمديددريافت مقالات همايش بين المللي زيست شناسي گياهان دارويي

تمديددريافت مقالات همايش بين المللي زيست شناسي گياهان دارويي تا 20 بهمن 1401

قابل توجه دانشجویان عزیز و همکاران گرامی

طبق مصوبه سازمان علمی و فرهنگی یونسکو، سال 2022 میلادی به عنوان سال جهانی بزرگداشت علوم پایه نامگذاری شده است. هدف از این نامگذاری توجه جهانی به علوم پایه به عنوان مبنای اصلی توسعه و پیشرفت در کشورهاست. در واقع جذابیت علوم پایه در طرح پرسش های بنیادی و تلاش برای یافتن پاسخ مناسب برای آنهاست که باعث جذابیت این علوم در نزد مردم می شود. در راستای تحقق اهداف این رویداد جهانی، دانشگاه قم با مشارکت انجمن فیزیولوژی گیاهی ایران و اتحادیه انجمن های گیاهان دارویی در قالب برگزاری همایش بین المللی تحت عنوان "زیست شناسی گیاهان دارویی" به تاریخ 9 تا 11 اسفند ماه 1401 پذیرای ایده ها، پژوهش ها و تحقیقات کاربردی در زمینه های مختلف گیاهان دارویی می باشد.

نظر به نامگذاری سال 1401 به سال تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین و با توجه به جایگاه و اهمیت ویژه حوزه گیاهان دارویی در تولید و اشتغال زایی دانش بینان، تاریخ دریافت مقالات تا 20 بهمن 1401 تمدید شد.

آدرس همایش: http://www.biomedplant.ir/fa

با تقدیم احترام