اخبار و رویدادها: بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی شاهرود به مناسبت روز دانشجو

بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی شاهرود به مناسبت روز دانشجو
سه شنبه ۱۶ آذر ۱۴۰۰- ۰۸:۲۷:۲۶

روز دانشجو یادآور مبارزات جنبش دانشجویی در برابر استبداد است.

۱۶ آذر، نماد استکبارستیزی و استعمارستیزی دانشجو است، نماد دانش و عینیت‌بخشی به آرمان‌های بلند انقلاب و همچنین موفقیت‌های علمی و معنوی است.

امروز در دهه پنجم انقلاب، دانشگاه‌های ما، به حدی از رشد و بالندگی رسیده است که شاهد خیزش هسته‌های مسئله‌محور برای حل مسائل کشور می‌باشند، خیزشی که با مطالبه‌گری و گفتمان‌سازی و کار تخصصی برای حل مسائل اصلی کشور و به دنبال کمک به کارآمدی هرچه بیشتر نظام اسلامی و رفع مشکلات و رنج‌های مردم عزیزمان است.

بسیج دانشجویی دانشگاه‌ صنعتی شاهرود فرارسیدن روز دانشجو را به همه تلاش‌گران عرصه علم و دانش، خصوصاً دانشجویان و دانشگاهیان فرهیخته‌ی دانشگاه صنعتی شاهرود تبریک و تهنیت عرض نموده و توفیقات همگی این عزیزان را در راه فتح قلل رفیع علم و دانش و رشد و بالندگی ایران اسلامی، از درگاه ایزد منان مسألت دارد.