اخبار و رویدادها: اعلام تغيير فرايند درخواست دفاع از پايان نامه ارشد و رساله دكتري

اعلام تغيير فرايند درخواست دفاع از پايان نامه ارشد و رساله دكتري
چهارشنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۰- ۰۹:۳۰:۵۴

اعلام تغيير فرايند درخواست دفاع از پايان نامه ارشد و رساله دكتري

احتراماً با عنايت به اشكالات موجود در فرايند درخواست دفاع (بدهكاري مالي دانشجو و عودت درخواست ها) مقرر گرديد فرايند جديد درخواست دفاع از پايان نامه ارشد و رساله دكتري از تاريخ شنبه 1400/08/01 در سيستم آموزشي گلستان فعال گردد.

يادآور مي شود در فرايند جديد، ابتدا درخواست دانشجو بعد از تاييد دانشجو، براي امورمالي ارسال مي شود و پس از كنترل و تاييد وضعيت مالي دانشجو، درخواست براي استاد راهنما ارسال خواهد شد.

لذا خواهشمنداست موضوع به نحو مقتضي به اطلاع اساتيد محترم و دانشجويان دانشكده رسانده شود. در ضمن اگر پيشنهادي در اين خصوص وجود دارد حداكثر تا پايان روز چهارشنبه به اين مديريت ارسال گردد.

توضيح اين كه:

1- دانشجو موظف است حداقل 20 روز تقويمي قبل از تاريخ دفاع درخواست خود را درسيستم آموزشي گلستان ثبت و تاييد نموده و تا اخذ مجوز دفاع پيگير موضوع باشد.

2- پس از تاييد امورمالي درخواست دانشجو براي استاد راهنما ارسال گرديده و اساتيد محترم راهنما حداقل 14 روز تقويمي قبل از تاريخ دفاع مجاز به تاييد درخواست ها مي باشند.

3- حداقل زمان تاييد درخواست ها براي روساي محترم دانشكده ها نيز يك هفته تقويمي قبل از تاريخ دفاع مي باشد.

4- هيچ كنترل سيستمي درخصوص وضعيت شهريه دانشجو در سيستم آموزشي گلستان فعال نبوده و تنها زماني كه درخواست دفاع براي امورمالي ارسال مي گردد توسط كارشناس محترم امورمالي موضوع بررسي و تاييد خواهد شد.