کامبیز جهان بین

دانشیار دانشکده مهندسی کشاورزی

دکتری تخصصی (Ph.D) علوم و مهندسی صنایع غذایی - گرایش علوم مواد غذایی

دانشگاه محل فارغ التحصیلی: دانشگاه تهران
زمینه ها و علایق پژوهشی: استخراج، خالص سازی و شناسایی ساختار پلی ساکاریدها- کاربرد پلی ساکاریدها و هیدروکلوئیدها در صنعت موادغذایی
عضویت در مجامع علمی: عضو بنیاد ملی نخبگان
افتخارات علمی و اختراعات: برگزیده دهمین جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی- عضو دانش اموختگان برتر آموزشی، پژوهشی و فناوری بنیاد ملی نخبگان - برگزیدة ششمین جشنواره ارزیابی اختراعات بنیاد ملی نخبگان - پژوهشگر برتر دانشگاه صنعتی شاهرود در سال های97 و 92-اخذ اعتبار پژوهشی ویژة استادیاران جوان (دکتر آشتیانی) از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری
شرح مختصر (درباره):
دکتر کامبیز جهان بین دانشیار گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه صنعتی شاهرود است. ایشان در سال 1390 موفق به اتمام دوره تحصیلات تکمیلی و اخذ مدرک دکتری تخصصی در رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی-گرایش علوم مواد غذایی از دانشگاه تهران گردید. حوزه تخصصی ایشان تعیین ساختار پلی ساکاریدهای طبیعی است و موفق به کسب جوایز متعددی در این زمینه گردیده اند. دکتر جهان بین مولف کتاب اصول نگهداری مواد غذایی، مقالات علمی و پژوهشی متعدد و دو ثبت اختراع ملی است و برگزیده جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی و داور ارزیابی اختراعات معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری می باشد.
تلفن تماس:
تلفن داخلی: 02332544021-260

علم سنجی

Google Scholar
(Update: 2024-Nov-01)
0

Citations

0

h-index

0

i10-index

0

Co-authors

Scopus
(Update: 2024-May-07)
714

Citations

14

h-index

66

Co-authors

0

Documents

محتوای الکترونیک

تابلوی اعلانات

آنزیم ها1 (1401/9/29)

پروتئین ها (1401/8/15)

چربی ها (1401/8/15)

قندها (1401/8/15)

پروتئین ها (1398/8/11)

چربی ها (1398/8/10)

Hydrocolloids (1396/8/12)

New Lab Methods (1396/8/10)

Dispersions (1396/8/5)

Surface tension (1396/4/3)

ٍEmulsion (1395/3/12)

glass transition (1395/1/24)

Vitamins (1394/10/8)

Heat Transfer (1393/7/22)

cover Letter (1393/3/2)

Proteins (1392/9/8)

Lipids (1392/7/29)

Carbohydrates (1392/6/24)

زمینه‌های تدریس

کارشناسی ارشد
کارشناسی

سرپرستی پایان‌نامه‌ها

تعداد کل 22
نرگس بلوچ قرائی (1402)، "بررسی خواص شیمیایی، رئولوژیکی و حسی برخی از عسل‌های شهرستان تربت حیدریه"، پایان نامه کارشناسی ارشد، دانشگاه صنعتی شاهرود، کامبیز جهان بین [استاد/ اساتید راهنما]، مهدیه پارسائیان [استاد/ اساتید مشاور]
عاطفه سادات هژبر (1399)، "بررسی امکان جایگزینی صمغ پکتین با صمغ دانه ریحان و شاهی در صنعت غذا "، پایان نامه کارشناسی ارشد، دانشگاه صنعتی شاهرود، احمد رجایی، کامبیز جهان بین [استاد/ اساتید راهنما]،

مقالات و کتب

مقالات ژورنالی
مقالات کنفرانسی
تالیف كتاب

پروژه‌های تحقیقاتی

عنوان تاریخ شروع مدت قرارداد شریك صنعتی وضعیت
تعیین روش استخراج، خالص سازی، شناسایی ساختار و فعالیت ضد اکسندگی پلی ساکارید موجود در ریشه گیاه چوبک سوزنی 1392/4/16 8 ماه خاتمه يافته
‌‌

سوابق پژوهشی و اجرایی

دانشجویان دکتری

برنامه هفتگی

برنامه هفتگی 8-10 10-12 12-14 14-16 16-18 18-20
شنبهمطالعهمبانی فرآوری محصولات گیاهی (3)روش های نوین آزمایشگاهی (9)-مشترک با آقای دکتر رجایی
یک‌شنبهخواص شیمیایی و عملکردی مواد غذایی (5)انجام طرح پژوهشیروش های نوین آزمایشگاهی (عملی)-مشترک با آقای دکتر رجایی
دوشنبهرفع اشکال دانشجویان کارشناسیجلسه گروهبيوشيمي عمومي (2/فرد)
سه‌شنبهرفع اشکال دانشجویان کارشناسی ارشدبيوشيمي عمومي (10)مطالعه
چهارشنبهانجام طرح پژوهشیانجام طرح پژوهشی
پنج‌شنبه
توضیحات: پاسخگویی به دانشجویان تنها با وقت قبلی امکان پذیر است. لطفا یک هفته قبل جهت هماهنگی و اخذ وقت مراجعه نمایید.

پرسش و پاسخ

پاسخ: "شب قدر از هزار ماه بهتر است."_سوره ي قدر. ما را از دعای خیر خود بی نصیب نگذارید.
پاسخ: با سلام. این ماه مبارک و عزیز بر شما مبارک. انشالله امتحانات خوبی را پیش رو داشته باشید. موفق باشید.
پاسخ: با سلام. امروزه دستیابی به مقالات خارجی و داخلی بسیار راحت شده است و مانند گذشنه نیست. سایت های ایرانی زیادی وجود دارد که با وارد نمودن DOI مقاله یا لینک صفحه مقاله آنها را به صورت رایگان ارائه می کنند و با یک جستجوی ساده در اینترنت می توانید به آنها دسترسی پیدا کنید. دانشگاه شاهرود نیز در سایت دانشگاه امکاناتی برای موردی که اشاره کردید فراهم نموده است که ممکن است مقداری تاخیر داشته باشد. موفق باشید
پاسخ: با سلام. موارد مورد نیاز جهت احداث کارخانجات مواد غذایی بطوریکه با جزئیات لازم بیان شده باشند در کتب نیامده اند اما اگر بخواهید بصورت کلی اطلاعاتی در مورد کارخانجات مواد غذایی داشته باشید می توانید به کتب اصول طراحی کارخانجات مواد غذایی یا Food plant design مراجعه نمایید. موفق باشید
پاسخ: بــاز دگر بـاره رســیــد اربـعـیــن / جوش زند خـون حـسـیـن از زمیــن
شـد چـهـلـم روز عــزای حـسـیــن / جــان جــهــان بـــاد فدای حـسین . . .
با سلام بر شما دانشجوی عزیز. اربعین حسینی را بر شما و عاشقان حسین تسلیت عرض مینمایم. ما را از دعای خیر خود بی‌نصیب نگذارید.
پاسخ: با سلام. از لطف شما سپاسگزارم. تشکر شما برای من و سایر همکاران محترم بسیار ارزشمند است و قوت قلبی برای ادامه هرچه بهتر خدمت رسانی در عرصه علم و دانش خواهد بود. موفق و پیروز باشید
پاسخ: سلام آقای اطهری. شما لطف دارید. در صورت کارکردن در کارخانجات مطرح صنایع غذایی با سطح درآمد بالا و اینکه امکان انجام رساله دکتری را نیز در آنجا داشته باشید مورد ذکر شده مقرون به صرفه خواهد بود. موفق باشید
پاسخ: با سلام. اطلاع چندانی از دانشگاه شیروان ندارم ولی سطح دانشگاه فردوسی مشهد بسیار بالاتر است. در صورتیکه تلاش انسان زیاد باشد می تواند موجبات پیشرفت خود را در هر جایی که باشد فراهم آورد. موفق باشید
پاسخ: با سلام. دانشگاه محل تحصیل در دوره کارشناسی ارشد مهم است. دانشگاه فردوسی مشهد در سطح بالاتری است. موفق باشید
پاسخ: از لطف شما دانشجوی عزیز بسیار سپاسگزارم. موفق و سربلند باشید.
پاسخ: با سلام و تشکر فراوان. پاینده باشید
پاسخ: با سلام. متاسفانه سوال شما در حیطه تخصص کاری من نیست. لطفا به استید متخصص مراجعه نمایید.
پاسخ: با سلام. از لطف شما سپاسگزارم. متقابلا موفقیت روزافزون شما دانشجویان عزیز را از خداوند متعال خواستارم. شاد و پیروز باشید
پاسخ: با سلام. به غیر از پنجشنبه و جمعه که دانشگاه تعطیل است عموما در اکثر مواقع دانشگاه هستم مگر اینکه کاری غیر منتظره برای من اتفاق بیفتد که نتوانم در دانشکده حضور یابم. جهت اطمینان یک روز قبل از تشریف فرمایی با ایمیل من مکاتبه نمایید.
پاسخ: با سلام و عرض تشکر. متاسفانه در این مورد اطلاع چندانی ندارم. می توانید در این مورد با مدیر گروه رشته گیاه پزشکی (آقای دکتر حکیمی تبار) مشورت نمایید. موفق باشید
پاسخ: با سلام و تشکر از قدردانی شما. از خداوند متعال برای شما دانشجوی گرامی آرزوی توفیق روزافزون را دارم. پاینده باشید.
پاسخ: با سلام. روز شما هم بخیر. آدرس ایمیل:
Jahanbin@shahroodut.ac.ir
پاسخ: با عرض سلام و تشکر. بنده نیز فرارسيدن مام محرم، ايام سوگواری سرور آزادگان جهان امام حسين (ع) را خدمت شما تسليت عرض می کنم. با توجه به تغییرات متناوب منابع آزمون کارشناسی ارشد بهتر است از دانشجویان تحصیلات تکمیلی ورودی های جدید صنایع غذایی (93) استعلام نمایید. دانشجویان ورودی های جدید از یک شنبه تا چهارشنبه در دانشکده کشاورزی دانشگاه شاهرود کلاس دارند. می توانید با رجوع به آنها سوالات خود را مطرح نمایید. موفق باشید
پاسخ: با سلام. تحصیل شما در مقاطع بالاتر یک رشته به مقدار زیادی به علاقه شما در آن رشته بستگی دارد زیرا اشخاص بخش زیادی از عمرشان را با رشته و شغلشان سپری خواهند نمود. در عین حال رشته صنایع غذایی از معدود رشته های کشاورزی است که تا کنون اشباع نشده و هنوز جا برای پیشرفت دارد. موفق باشید
پاسخ: با سلام . از لطف شما دانشجوی گرامی بسیار سپاسگزارم.
پاسخ: با سلام . از تبریک شما سپاسگزارم و بنده نیز سال جدید را به شما و خانواده محترمتان تبریک گفته و سالی پر از برکت و شادی را برای شما آرزومندم. اصولا تغییر رشته در مقاطع تحصیلات تکمیلی توصیه نمی شود مگر اینکه شخص علاقه ای به رشته قبلی خود نداشته باشد. شما اگر به رشته خودتان علاقه مندید بهتر است در همان رشته ادامه تحصیل بدهید. بخاطر خستگی از بیکاری ادامه تحصیل ندهید چون در نهایت درس نیز در یک مقطعی به پایان می رسد. از روی عشق و علاقه درس بخوانید تا در رشته خود انسان موفقی شوید و مطمئن باشید در این صورت کار به سراغ شما خواهد آمد. موفق و پیروز باشید.
پاسخ: با سلام و عرض تشکر و تبریک سال نو خدمت شما همراه با آرزوی بهترین ها برای شما در سال جدید. از لطف شما بسیار سپاسگزارم و از خداوند متعال بهترین ها را برای شما دانشجویان عزیز از خداوند متعال خواهانم. موفق و پیروز باشید.
پاسخ: با سلام. از لطف شما بسیار سپاسگزارم و بهترین ها را برای شما دانشجوی عزیز در سال جدید از خداوند متعال خواستارم.
پاسخ: سلام خدمت دوست عزیز آقای آسمانی مقدم. از لطف شما بسیار سپاسگزارم و بنده نیز برای شما توفیق روزافزون از خداوند متعال آرزومندم.
پاسخ: با توجه به اینکه این دروس پیش نیاز دروس ترم های بعدی شما هستند و ممکن است استاد در دروس پیش نیاز مطالبی را بیان نماید که در ترم های بعدی امکان مطرح کردن مجدد آنها مقدور نباشد امکان تطبیق وجود ندارد. موفق باشید
پاسخ: با توجه به اینکه شما در ترم 3 نیز واحد درسی دارید (زیرا مجاز نیستید بیش از 12 واحد در ترم بردارید) و پایان نامه بایستی پس از سپری کردن تمامی دروس دفاع شود لذا حداقل 4 ترم خواهید داشت.
موفق و موید باشید
پاسخ: هزینه پایان نامه دانشجویان کارشناسی ارشد به اساتید آنها پرداخت می شود تا بسته به صلاح آن اساتید به دانشجویانشان پرداخت شود. در حال حاضر تصویه حساب اساتید شروع شده است. لطفا با استاد راهنمای خود برای اطلاع در این مورد مکاتبه نمایید.
پاسخ: دانشگاه شاهرود تازه در مقطع کارشناسی ارشد صنایع غذایی دانشجو پذیرفته و به این زودی نمی توان در مقطع دکتری رشته تصویب نمود. امکان داشتن استاد راهنمای دوم در سایر دانشگاه ها بستگی به موافقت استاد راهنمای اول شما دارد.
پاسخ: با سلام. دانشگاه شاهرود در رشته صنایع غذایی 3 عضو هیات علمی تمام وقت دارد. آقایان دکتر احمد رجایی، دکتر حمید رضا صمدلویی و بنده که پروفایل تمام اساتید در قسمت اساتید دانشکده کشاورزی قابل رویت است. موفق باشید
پاسخ: با سلام. در ارتباط با میکروبیولوژی و لبنیات کتاب آقای دکتر مرتضوی و برای کنسروسازی کتاب آقای دکتر حصاری منابع خوبی هستند. برای شیمی مواد غذایی کتابی با همین عنوان ترجمه دکتر بابک قنبرزاده منبع جامع تری می باشد. در ارتباط با جزوات کنکور متاسفانه بنده به روز نیستم چون مدت زیادی است که از دوران تحصیل بنده در آن مقاطع می گذرد و اکثر جزوات تغییر کرده اند. موفق و موید باشید.
پاسخ: با سلام. خدمتتان زیارت قبول می گویم .لازم به ذکر است که غیبت دانشجو چه موجه و چه غیر موجه بایستی در سیستم ثبت شود و بنده نیز قبلا به شما این مسئله را گفته بودم. موفق و موید باشید.
پاسخ: با سلام. از لطف شما بسیار سپاسگزارم. سلامت و پیروز باشید.
پاسخ: سلام دانشجوی عزیز. بنده نیز سال جدید را به شما تبریک گفته و سالی پر از خوبی و خوشی را برایتان آرزومندم. در ارتباط با سوالتان باید عرض کنم که گزارشکار شما شامل تمام قسمت ها می شود و هر قسمت در نهایت به استاد مربوطه تحویل می گردد تا ایشان نمره مورد نظرشان را برای شما لحاظ کنند. موفق و موید باشید.
پاسخ: با سلام و تشکر فراوان. بنده نیز سال بسیار خوب و خوشی را برای شما آرزومندم. در ارتباط با سوال شما باید عرض کنم که قبلاً با اساتید درس شما مشورت صورت گرفته و قرار بر این شده است که گزارش کارها به صورت تکی ارائه شود. شاد و پیروز باشید.
پاسخ: با سلام و تشکر. بنده نیز متقابلاً سال جدید را خدمتتان تبریک گفته و امیدوارم سال جدید پر از برکات و نعمات برای شما باشد. شاد و پیروز باشید.
پاسخ: سلام دانشجوی عزیز. از لطف شما بسیار سپاسگزارم و بنده نیز برای شما و تمام دانشجویان عزیز بهترین ها را آرزو دارم. موفق و کامیاب باشید.
پاسخ: با سلام. نمرات پس از تجدیدنظر ثبت نهایی شده است.
پاسخ: با سلام. باور بفرمایید برگه ها سخاوتمندانه تصحیح شده است. این دانشجوها بودن که خیلی بد به سوالات جواب دادند و بنده هم متعجب شدم. با این حال من تجدید نظر کلی را انجام خواهم داد. موفق و پیروز باشید.
(دانشجو باغباني قديم - 27/12/1390، 20:46:23)
پاسخ: خیلی ممنون. عید شما هم مبارک. انشاء الله سال خوب و پربرکتی را پیش رو داشته باشید.
پاسخ: با سلام. متشکرم از لطف شما. امیدوارم همیشه موفق و پیروز باشید.
پاسخ: با سلام. از لطف و محبت شما سپاسگزارم و آرزوی موفقیت و کامیابی را برای شما عزیزان دارم. شاد و پیروز باشید.
پاسخ: با سلام. برای رشته شما این بخش حذف شده است.
پاسخ: سلام خانم محمدی. لطفا پروژه های خود را به پست الکترونیکی بنده (kamijahanbin@gmail.com) ارسال نمایید. امیدوارم خوب و خوش باشید.