احمد رجایی

استادیار دانشکده مهندسی کشاورزی

دکتری تکنولوژی مواد غذایی

دانشگاه محل فارغ التحصیلی: دانشگاه تربیت مدرس
زمینه ها و علایق پژوهشی: روغن های خوراکی- آنتی اکسیدان های طبیعی- گیاهان دارویی- شیمی مواد غذایی
عضویت در مجامع علمی:
افتخارات علمی و اختراعات:
شرح مختصر (درباره):
متولد 6/6/1359 شهرستان نجف آباد، فارغ التحصیل در مقطع کارشناسی در رشته مهندسی کشاورزی- صنایع غذایی دانشگاه صنعتی اصفهان در سال 1381، فارغ التحصیل در مقطع کارشناسی ارشد در رشته مهندسی کشاورزی- صنایع غذایی دانشگاه تربیت مدرس تهران در سال 1383و فارغ التحصیل در مقطع دکتری در رشته تکنولوژی مواد غذایی دانشگاه تربیت مدرس تهران در سال 1389 می باشم. زمینه های مورد علاقه به منظور پژوهش ترکیبات زیست فعال، روغن های خوراکی، نانوتکنولوژی در صنایع غذایی و رئولوژی محصولات غذایی می باشد.
تلفن تماس: 02332524621
تلفن داخلی: 233

علم سنجی

Google Scholar
(Update: 2024-Sep-23)
1513

Citations

20

h-index

23

i10-index

0

Co-authors

محتوای الکترونیک

تابلوی اعلانات

درس نانو۲ (1399/3/27)

درس نانو۱ (1399/3/27)

درس خواص۲ (1399/3/27)

درس خواص۱ (1399/3/27)

زمینه‌های تدریس

سرپرستی پایان‌نامه‌ها

تعداد کل 30
شیدا مهرپرور (1402)، "بررسی خواص فیزیکومکانیکی فیلم خوراکی چندلایه بر پایه ژلاتین حاوی روغن بذر کتان، صمغ دانه به و زئین"، پایان نامه کارشناسی ارشد، دانشگاه صنعتی شاهرود، احمد رجایی [استاد/ اساتید راهنما]، محمد هادی موحدنژاد [استاد/ اساتید مشاور]
آرین نهال کار (1402)، "بررسی خواص فیزیکومکانیکی فیلم خوراکی چندلایه بر پایه سدیم کربوکسی متیل سلولز حاوی روغن گردو و صمغ دانه چیا"، پایان نامه کارشناسی ارشد، دانشگاه صنعتی شاهرود، احمد رجایی [استاد/ اساتید راهنما]، حسین میرزایی مقدم [استاد/ اساتید مشاور]
محمد عباسی (1402)، "بررسی خواص فیزیکومکانیکی فیلم خوراکی برپایه نشاسته حاوی امولسیون پیکرینگ اسانس رزماری در دوحالت ترکیبی و دولایه"، پایان نامه کارشناسی ارشد، دانشگاه صنعتی شاهرود، احمد رجایی [استاد/ اساتید راهنما]، محمد هادی موحدنژاد [استاد/ اساتید مشاور]
زهرا تحویلیان پائین دروازه (1400)، "درون‌پوشانی روغن ماهی با پوشش زئین/ صمغ ریحان به روش خشک‌کن پاششی"، پایان نامه کارشناسی ارشد، دانشگاه صنعتی شاهرود، احمد رجایی [استاد/ اساتید راهنما]، محمد هادی موحدنژاد [استاد/ اساتید مشاور]
بهنام ابراهیمی (1399)، "بررسی خواص فیزیکی پودر حاصل از روغن شاهدانه با پوشش کیتوزان به روش خشک‌کن پاششی"، پایان نامه کارشناسی ارشد، دانشگاه صنعتی شاهرود، احمد رجایی [استاد/ اساتید راهنما]، محمد هادی موحدنژاد [استاد/ اساتید مشاور]
عاطفه سادات هژبر (1399)، "بررسی امکان جایگزینی صمغ پکتین با صمغ دانه ریحان و شاهی در صنعت غذا "، پایان نامه کارشناسی ارشد، دانشگاه صنعتی شاهرود، احمد رجایی، کامبیز جهان بین [استاد/ اساتید راهنما]،
لیلا یزدانی (1399)، " تولید امولسیون پیکرینگ روغن زیتون و بذر کتان با استفاده از نانوژل کیتوزان_استئاریک اسید"، پایان نامه کارشناسی ارشد، دانشگاه صنعتی شاهرود، احمد رجایی [استاد/ اساتید راهنما]،
مرجان اسفندیاری مهنی (1398)، "درون پوشانی روغن Mortierella alpina و بررسی پایداری فیزیکو شیمیایی آن"، پایان نامه کارشناسی ارشد، دانشگاه صنعتی شاهرود، حمیدرضا صمدلویی [استاد/ اساتید راهنما]، احمد رجایی [استاد/ اساتید مشاور] (دسترسی رایگان به نسخه تمام متن)
مژگان میرطالبی (1395)، "تولید و ارزیابی پایداری اکسیداتیو نانوحامل های لیپیدی (NLC) حاوی روغن رویان گندم"، پایان نامه کارشناسی ارشد، دانشگاه صنعتی شاهرود، احمد رجایی [استاد/ اساتید راهنما]، منوچهر بهمئی [استاد/ اساتید مشاور] (دسترسی رایگان به نسخه تمام متن)
مژگان هادیان (1395)، "تاثیر نانوژل کیتوزان حاوی اسانس رزماری بر روی کیفیت گوشت گاو"، پایان نامه کارشناسی ارشد، دانشگاه صنعتی شاهرود، احمد رجایی، میثم طباطبائی [استاد/ اساتید راهنما]، افشین محسنی فر [استاد/ اساتید مشاور] (دسترسی رایگان به نسخه تمام متن)

مقالات و کتب

مقالات ژورنالی
مقالات کنفرانسی
تالیف كتاب

پروژه‌های تحقیقاتی

سوابق پژوهشی و اجرایی

دانشجویان دکتری

برنامه هفتگی

برنامه هفتگی 8-10 10-12 12-14 14-16 16-18 18-20
شنبهمطالعهمطالعهناهار و نماز
یک‌شنبهپژوهشروشهای نوین آزمایشگاهیناهار و نمازروشهای نوین آزمایشگاهیسمینار کارشناسی ارشد
دوشنبهمطالعهجلسه گروهناهار و نمازشیمی آلی
سه‌شنبهپاسخویی به دانشجویان کارشناسیپاسخگویی به دانشجویان کارشناسی ارشدناهار و نمازشیمی آلی
چهارشنبهعملیات کشاورزیعملیات کشاورزیناهار و نمازراهنمایی پایان نامه
پنج‌شنبه
توضیحات:

پرسش و پاسخ