احمد رجایی
استادیار دانشکده مهندسی کشاورزی
دکتری تکنولوژی مواد غذایی
دانشگاه محل فارغ التحصیلی: دانشگاه تربیت مدرس
زمینه ها و علایق پژوهشی: روغن های خوراکی- آنتی اکسیدان های طبیعی- گیاهان دارویی- شیمی مواد غذایی
عضویت در مجامع علمی:
افتخارات علمی و اختراعات:
شرح مختصر (درباره): متولد 6/6/1359 شهرستان نجف آباد، فارغ التحصیل در مقطع کارشناسی در رشته مهندسی کشاورزی- صنایع غذایی دانشگاه صنعتی اصفهان در سال 1381، فارغ التحصیل در مقطع کارشناسی ارشد در رشته مهندسی کشاورزی- صنایع غذایی دانشگاه تربیت مدرس تهران در سال 1383و فارغ التحصیل در مقطع دکتری در رشته تکنولوژی مواد غذایی دانشگاه تربیت مدرس تهران در سال 1389 می باشم. زمینه های مورد علاقه به منظور پژوهش ترکیبات زیست فعال، روغن های خوراکی، نانوتکنولوژی در صنایع غذایی و رئولوژی محصولات غذایی می باشد.
تلفن تماس: 02332524621
تلفن داخلی: 233