حمید رضا سلیمی مقدم

استادیار دانشکده

دکتری هندسه دیفرانسیل

دانشگاه محل فارغ التحصیلی: دانشگاه علم و صنعت ایران
زمینه ها و علایق پژوهشی: هندسه فینسلری, گروههای لی و فضاهای همگن
عضویت در مجامع علمی: انجمن ریاضی ایران
افتخارات علمی و اختراعات:
شرح مختصر (درباره):
تلفن تماس:
تلفن داخلی:

علم سنجی

محتوای الکترونیک

تابلوی اعلانات

زمینه‌های تدریس

کارشناسی

سرپرستی پایان‌نامه‌ها

تعداد کل 8
سمیه قلاسی (1391)، "مترهای فینسلری ناوردا روی منیفلدهای همگن"، پایان نامه کارشناسی ارشد، دانشگاه صنعتی شاهرود، کامران شریفی، حمید رضا سلیمی مقدم [استاد/ اساتید راهنما]، سید رضا حجازی، سیدرضا موسوی [استاد/ اساتید مشاور] (دسترسی رایگان به نسخه تمام متن)
سکینه مارزلو (1391)، "مترهای راندرز ناوردا روی منیفلد های همگن ریمانی"، پایان نامه کارشناسی ارشد، دانشگاه صنعتی شاهرود، سید حیدر جعفری، حمید رضا سلیمی مقدم [استاد/ اساتید راهنما]، سید رضا حجازی، سیدرضا موسوی [استاد/ اساتید مشاور] (دسترسی رایگان به نسخه تمام متن)
اکرم آشیانی (1390)، "طبقه بندی مترهای راندرز با انحنای پرچمی اسکالر"، پایان نامه کارشناسی ارشد، دانشگاه صنعتی شاهرود، حمید رضا سلیمی مقدم [استاد/ اساتید راهنما]، سیدرضا موسوی [استاد/ اساتید مشاور] (دسترسی رایگان به نسخه تمام متن)
سمیرا دلاور (1390)، "محاسبه S-انحنای فضای راندرز همگن"، پایان نامه کارشناسی ارشد، دانشگاه صنعتی شاهرود، حمید رضا سلیمی مقدم [استاد/ اساتید راهنما]، سیدرضا موسوی [استاد/ اساتید مشاور] (دسترسی رایگان به نسخه تمام متن)
نفیسه رجبی (1390)، "طبقه بندی مترهای راندرز با انحنای پرچمی ثابت"، پایان نامه کارشناسی ارشد، دانشگاه صنعتی شاهرود، حمید رضا سلیمی مقدم [استاد/ اساتید راهنما]، کوروش عدالت جم [استاد/ اساتید مشاور] (دسترسی رایگان به نسخه تمام متن)
فاطمه غلامی (1389)، "ساختارهای ابرمختلط روی گروه‎های لی چهار بعدی "، پایان نامه کارشناسی ارشد، دانشگاه صنعتی شاهرود، احمد معتمدنژاد، حمید رضا سلیمی مقدم [استاد/ اساتید راهنما]، ابراهیم هاشمی، کاظم بی تقصیر فدافن [استاد/ اساتید مشاور] (دسترسی رایگان به نسخه تمام متن)

مقالات و کتب

مقالات ژورنالی
مقالات کنفرانسی
تالیف كتاب

پروژه‌های تحقیقاتی

سوابق پژوهشی و اجرایی

دانشجویان دکتری

برنامه هفتگی

برنامه هفتگی 8-10 10-12 12-14 14-16 16-18 18-20
شنبه
یک‌شنبه
دوشنبه
سه‌شنبه
چهارشنبه
پنج‌شنبه
توضیحات:

پرسش و پاسخ

پاسخ: سلام، بسیار ممنونم. همینکه بنده هنوز اینجا سر می زنم نشون میده که هنوز شاهرود را از یاد نبرده ام و دلم برای شما تنگ میَشود. امیدوارم شما هم همواره موفق باشید.
(دانشجو - 29/8/1390، 21:33:07)
پاسخ: با سلام. بنده فکر می کنم که اگر چه سوال کردن از ایرانیان مقیم خارج از کشور شاید برای شما ساده تر باشد اما در پاسخ گرفتن از آنها نباید بیش از افراد غیر ایرانی انتظار داشته باشید. بنابراین فکر می کنم در این مورد خیلی روی ایرانی بودن افراد تاکید نداشته باشید و سعی کنید از مراجع مختلف کسب اطلاع کنید. بنده اطلاعات چندانی در این مورد ندارم اما شاید بتوانید از سایتهای زیر اطلاعاتی در این مورد کسب کرده و مقالاتی را دریافت کنید. البته پیش از اینکه با شخصی ذر این مورد تماس بگیرید خودتان از کتابها و مراجعی که در این زمینه وجود دارد (که البته احتمالا به زبان فارسی نیست) اطلاعات مقدماتی را بدست آورید زیرا در این زمینه هم گرایشهای مختلفی وجود دارد و کمتر کسی پیدا میَشود که بدون هیچ پیش زمینه ای به شما پاسخ دهد، زیرا مانند این است که شخصی که هیچ اطلاعی در مورد ریاضی ندارد به شما مراجعه کند و بگوید من می خواهم ریاضی بخوانم باید از کجا شروع کنم؟ پاسخ این سوال بسیار مفصل خواهد بود و کمتر محقق پر مشغله ای به آن پاسخ خواهد داد.

http://www.smb.org
http://michorlab.dfci.harvard.edu

موفق باشید.
پاسخ: سلام، من این کتاب را ندارم و تا بحال هم در مورد آن چیزی نشنیده ام. موفق باشید.
پاسخ: سلام، بسیار ممنونم. امیدوارم همواره سلامت و خوشبخت باشید.
پاسخ: سلام، از حسن نظر شما ممنونم. امیدوارم هر کجا هستید موفق و پیروز باشید.
پاسخ: سلام، بنده تاکنون مرجعی برای حل تمرین کتاب گرینبرگ ندیده ام و بسیار بعید می دانم چنین کتابی تاکنون چاپ شده باشد. موفق باشید.
پاسخ: سلام. اگر تا بحال پاسخ شما را از طریق ایمیل نداده ام بنابراین بنده ایمیل شما را دریافت نکرده ام. لطفا مجددا آنرا برای بنده از طریق ایمیل
salimi_moghaddam@yahoo.com ارسال نمایید. موفق باشید.
پاسخ: سلام، از ابراز لطفتان ممنونم. بنده هم برای شما آرزوی موفقیت و سلامتی دارم.
(دانشجو - 14/7/1390، 00:23:21)
پاسخ: سلام، بنده فکر می کنم احتمال اینکه شما استادی را بیابید که به این شکل با شما کار کند کم است زیرا با این حجم ورودی کارشناسی ارشد و دکتری معمولا اساتید دانشگاهها پرمشغله هستند البته بنده یافتن چنین استادی را یکسره رد نمی کنم زیرا این مساله به خود اشخاص نیز بستگی دارد. (بنابراین فکر می کنم اگر با این اساتید مثلا از طریق ایمیل یا حضوری تماس بگیرید و خواسته خود را مطرح کنید بد نیست). اما در مورد تحقیق، شما می توانید روی موضوع پایان نامه خود (هر قدر هم که مشکل باشد) نیز کار کنید و سعی کنید از طریق تسلط بر مطلب و مطالعه مقالات مرتبط ایده هایی را برای کار بیشتر مطرح کرده و با استاد دوره ارشد خود و یا نویسندگان آن مقالات (که شاید ایرانی هم نباشند) در میان بگذارید. قطعا شخصی یافت خواهد شد که در این مورد شما را راهنمایی نماید. موفق باشید.
پاسخ: سلام، پاسخ شما از طریق ایمیل ارسال شد.
پاسخ: سلام، ظاهرا بحث آموزش محور جهت آموزش افرادی است که در آینده قرار است بیشتر (یا مطلقا) کار آموزشی انجام دهند. البته هنوز این سیستم خروجی نداشته که مشخص بشه در مورد ادامه تحصیل چه اتفاقی خواهد افتاد اما بنده فکر می کنم که فارغ التحصیلان ارشد این دوره برای قبولی در دوره دکتری که نیاز به کار پژوهشی دارد مشکل خواهند داشت (زیرا دانشگاهها معمولا علاقمند به جذب دانشجویانی در دوره دکتری هستند که توانایی خوبی در کار پژوهشی داشته باشند.) مگر اینکه دوره دکتری آموزش محور نیز برای فارغ التحصیلان آموزش محور تاسیس گردد که بنده تا بحال در این مورد چیزی نشنیده ام. موفق باشید.
پاسخ: سلام، بنده فکر می کنم یادگیری دروس ارشد (البته منظورم گذراندن دروس نیست زیرا از آن مطلع نیستم.) نسبت به دانشگاههای حضوری مشکلتر باشد زیرا احتمالا زمان کمتری برای تدریس وجود دارد و بیشتر بار یادگیری بر روی دوش خود دانشجویان است. در مورد بازار کار گرایشهای کاربردی بنده اطلاع چندانی ندارم. بهتر است با اساتید کاربردی در این مورد مشورت کنید. موفق باشید.
پاسخ: سلام، بنده فکر می کنم شما باید از اینکه این درس با بنده نیست و با جناب آقای فروهنده ارایه شده خوشحال باشید زیرا بنده آنچه را که در این دروس می دانم در همین دانشگاه و با اساتید با تجربه ای چون جناب آقای فروهنده فرا گرفته ام. بنابراین فکر می کنم از اینکه مطالب این درس را بدون واسطه بنده و با بیان بسیار بهتر و زیباتر دریافت خواهید کرد باید خوشحال باشید و به جای قضاوت در این مورد بهتر است سعی کنید با تلاش بیشتر از این فرصت بدست آمده کمال استفاده را ببرید. موفق باشید.
پاسخ: با سلام خدمت شما خانم سرمدی، امیدوارم حال شما و خانواده محترمتان خوب باشد و سلامت باشید. متاسفانه بنده در مورد رشته حسابداری هیچگونه اطلاعی ندارم و بدلیل عدم حضورم در دانشگاه شاهرود امکان ارتباط با اساتید این رشته را ندارم و در دانشگاه جدید خود نیز هنوز اساتید را نمی شناسم. به هر حال امیدوارم همواره موفق، سلامت و خوشبخت باشید.
پاسخ: سلام. قطعا دانشکده در این مورد برنامه ریزی مناسبی خواهد نمود.
پاسخ: سلام، بسیار ممنونم. موفق باشید.
پاسخ: سلام. درس مبانی هندسه این ترم با بنده نیست. موفق باشید.
پاسخ: سلام،خیر. انشاالله بنده در دوره کارشناسی فقط درس ریاضی 3 و در دوره ارشد منیفلد 1 و گروه و جبر لی 2 خواهم داشت و بقیه دروس هندسه احتمالا با ایشان است. موفق باشید.
پاسخ: سلام، ممنونم البته امیدوارم کارهای اداری بنده به زودی انجام پذیرد. موفق باشید.
پاسخ: سلام، فعلا بله. موفق باشید.
(افشاگر - 7/6/1390، 16:37:28)
پاسخ: با سلام، اگر ایشان را دیدم حتما به ایشان اطلاع خواهم داد.
( daneshju - 6/6/1390، 21:33:43)
پاسخ: با سلام، از ابراز لطفتان بسيار ممنونم. بنده هم امیدوارم شما همواره موفق باشید.
پاسخ: سلام، بدليل گرفتاري‌.
پاسخ: سلام.درس هندسه موضعي و ديگر دروس هندسه انشاالله با جناب آقاي دكتر حجازي ارايه خواهد شد.
پاسخ: سلام، انشاالله اصفهان. اميدوارم شما هم همواره موفق و سلامت باشيد.
پاسخ: با سلام، اميدوارم نماز و روزه‌هاي شما مقبول درگاه حق باشد. موقع دعاهاتون بنده را فراموش نكنيد. موفق باشيد.
پاسخ: با سلام، در حال حاضر بنده به دليل تغيير محل كار و شهر محل سكونت بسيار پر مشغله هستم و تمركز و زمان لازم جهت اين كار را ندارم (اگرچه تمرين حل كردن هميشه مشكل است.). بدينوسيله از شما پوزش مي‌خواهم. موفق باشيد.
پاسخ: با سلام، بنده برگه‌هاي هندسه موضعي را با دست باز تصحيح كردم و بسيار بعيد مي‌دانم مشكلي در تصحيح برگه وجود داشته باشد. در هر صورت بنده كليه‌ي برگه‌ها را در زمان اعلام نمرات به دفتر دانشكده تحويل داده‌ام و هيچ برگه‌اي در اختيار بنده نيست. موفق باشيد.
پاسخ: سلام. بنده پيغام شما را در قسمت اعتراضات ملاحظه نمودم، همانطور كه قبلا گفتم نمره كلاسي شما 20 اعلام شده است. موفق باشيد.
پاسخ: با سلام خدمت شما. نمره‌ي كلاسي شما قبلا اعمال شده و نمره‌اي را كه به شما اعلام كرده‌اند با نمره‌ي كلاسي بوده بنده نمره كامل يعني 20 را براي كار كلاسي شما به دانشكده اعلام كرده‌ام. موفق باشيد.
پاسخ: با سلام. از اينكه تذكر داديد بسيار ممنونم، حق با شماست. بنده اين مورد را به اطلاع دانشكده خواهم رساند. موفق باشيد.
پاسخ: با سلام مجدد. بسيار بعيد است كه بتوان مطلبي به زبان فارسي در مورد موضوعي تخصصي مانند موضوع مورد نظر شما يافت مگر در پايان‌نامه‌ها كه فايل آنها روي اينترنت قرار داده نمي‌شود. بنابراين بنده سه كتاب به زبان انگليسي مرتبط با موضوع شما از طريق ايميل برايتان فرستادم. اميدوارم مفيد باشد. موفق باشيد.
پاسخ: با سلام، بنده متخصص هندسه جبري نيستم و نمي‌توانم از نظر علمي به شما كمكي كنم اما شايد بتوانم فقط در يافتن برخي مطالب به شما كمك كنم. موفق باشيد.
پاسخ: با سلام. در ابتدا بايد خاطرنشان كنم كه بنده در هندسه فركتال تخصصي ندارم اما فكر مي‌كنم كتاب Fractal Geometry Mathematical Foundations and Applications 2nd edنوشته Kenneth Falconerكتاب خوبي باشد. البته بنده يك كتاب به زبان فارسي هم با عنوان "هندسه فركتال" ديده‌ام اما در حال حاضر نام نويسنده‌ي آن در خاطرم نيست. اگر فايل كتاب انگليسي را خواستيد از طريق ايميل با بنده تماس بگيريد تا براي شما ارسال نمايم. موفق باشيد.
پاسخ: سلام. شما ساعت 20:33:08 براي من پيغام گذاشته‌ايد و زماني براي پاسخگويي من باقي نگذاشته‌ايد و در حال حاضر فرداست كه من دارم پاسخ شما را ميدهم پس كار از كار گذشته است. موفق باشيد.
پاسخ: سلام، هنوز قطعي نيست. موفق باشيد.
پاسخ: سلام. اين مساله به خيلي شرايط بستگي دارد و نمي‌توان بصورت كلي پاسخ داد. در صورت لزوم حضوري مراجعه نماييد. موفق باشيد.
پاسخ: سلام. از ابراز لطفتان بسيار متشكر هستم. اميدوارم همواره سلامت، موفق و خوشبخت باشيد.
پاسخ: سلام. خيلي متشكرم. موفق باشيد.
پاسخ: سلام. ممنونم. در مورد بي‌دقتي بايد بگويم كه احتمالا تمرين در تمركز حواس در كليه امور از جمله حل تمارين رياضي مفيد باشد. موفق باشيد.
پاسخ: با سلام. خيلي ممنونم اميدوارم همواره سلامت باشيد.
پاسخ: سلام. از ابراز لطفتان ممنونم. اما با كمال احترام بايد بگويم كه از هر كلامي هر جايي نبايد استفاده كرد. موفق باشيد.
پاسخ: با سلام، خيلي ممنون. تا ببينيم خدا چه تصميمي برامون گرفته است. موفق باشيد.
پاسخ: با سلام، براي اين منظور مي‌توانيد به كارهاي جرالد مارسدن مراجعه نماييد يا سايتهاي زير را مشاهده كنيد.

http://farside.ph.utexas.edu/teaching/qm/lectures/node21.html

http://beige.ucs.indiana.edu/B673/node47.html


موفق باشيد.
پاسخ: سلام، اين اشكال تايپي به وضوح توسط هر دانشجويي كه توابع برداري را خوانده بود قابل تشخيص و تصحيح بود اگر چه تا آنجايي كه بنده از همكاران سوال كرده‌ام هر يك از آنها در كلاس خود اين امر را اعلام كرده‌اند. موفق باشيد.
پاسخ: با سلام، اميدوارم هر كجا كه هستيد موفق باشيد. در مورد حل تمرين كتاب منيفلد 1 نوشته دكتر مير محمد رضايي و ديگران مناسب است. اما بايد توجه داشته باشيد كه با خواندن تمرين حل شده هيچگاه نميتوانيد خودتان تمرين حل كنيد بلكه بايد پس از فهم مفاهيم اوليه و قضايا خودتان سعي كنيد تمرين حل نماييد. سلامت باشيد.
پاسخ: با عرض سلام مجدد. در مورد واقعي بودن نمرات بنده، بايد از اساتيد بنده سوال نماييد در پاسخ قبلي (مانند هميشه) بنده مدعي فتح قله، تپه يا هيچ ناحيه مرتفع ديگري نبوده‌ام و اتفاقا هميشه به زندگي در دره‌‌هاي عميق معترف هستم. اما بنده نسبت به نمراتي كه داده‌ام اطمينان دارم كه حداقل 1.75 نمره به كل كلاس اضافه شد. در مورد بت درون هم بنده به كسي توهين نكرده‌ام زيرا اين بت در ابعاد مختلف در درون همه ما وجود دارد و شعراي بسياري هم در مورد شكستن اين بت شعر سروده‌اند و اگر حرف من توهين آميز تلقي مي‌گردد بنابراين اين شعرا به همه بشريت توهين كرده‌اند. در هر صورت بنده يك تشكر به شما بدهكارم زيرا تا به امروز بنده فكر مي‌كردم كه رابطه‌ي بين معلم و شاگرد يك رابطه با احترام متقابل است و هميشه اينگونه فكر مي‌كردم كه اگر زماني يكي از معلمين سابق خود را ببينم حتما به ايشان احترام گذاشته و از جا برخيزم و سلام عرض كرده و از زحمات ايشان در مورد خود تشكر كنم. تا به امروز فكر مي‌كردم كه هر كس كلمه‌اي به من بياموزد مرا به سوي بندگي راهنمايي كرده است تا به امروز فكر مي‌كردم .... اما اين سخن شما مرا از اين خواب بيدار كرد و به من ثابت كرد كه اينگونه افكار، رويايي بيش نيست و اكنون در قرن 21 قرار داريم و عصر، عصر تكنولوژي است و احترام متقابل در مورد معلم سابق خود و يا حتي ديگر افراد (حتي براي يك كارشناس ارشد رياضي محض) تعريف نشده است. از اينكه اين درس بزرگ را به من داديد ممنونم در هر صورت بنده فكر نمي‌كردم كه بيان حقيقت اينقدر شما را ناراحت و برافروخته ‌كند، از اينكه واقعيت را به شما گفتم معذرت مي‌خواهم. موفق باشيد.
پاسخ: با سلام، اميدوارم هر چه زودتر بهبود يابيد. اگر جزوه كامل هر كدام از اساتيد را در دسترس داريد حتما مفيد خواهد بود البته باز هم تاكيد ميكنم كه جزوه كامل باشد. اگر كتابي هم در اختيار داريد حتما استفاده نماييد. دقت كنيد كه صرفا خواندن جزوه يا كتاب كافي نيست و بايد تمارين زيادي حل نماييد تا به موضوع تسلط يابيد. موفق باشيد.
پاسخ: ضمن عرض سلام و تبريك سال نو. از آنجا كه نمرات سال قبل و نمرات ترم گذشته نمرات واقعي دانشجويان نبوده پس چيزي براي مقايسه وجود ندارد. اما اگر خيالتان با آگاهي از نمرات ديگران راحت مي‌شود بايد بگويم كه پراكندگي نمرات سال قبل بين 12 و 17.25 بود و پراكندگي نمرات ترم قبل بين 13.25 و 19. البته بايد بگويم افرادي كه ترم گذشته نمره 19 گرفتند به نظر من از همه دانشجويان سال قبل بهتر بودند. در هر صورت بنده فكر مي‌كنم شما از آن دسته از دانشجويان هستيد كه به اعتقاد خود و احتمالا برخي اساتيد ديگر جزء بهترين دانشجويانيد و احتمالا چندين مقاله داريد و به همين دليل نمره منيفلد خود را باور نداشته و فكر مي‌كنيد بنده به شما ظلم كرده‌ام. بايد به شما بگويم كه اگر شما خود گاوس هم باشيد باز هم بنده به اينكه به شما با ارفاق نمره داده‌ام شكي ندارم. بنده به شما پيشنهاد مي‌كنم كه واقعيت را بپذيريد و دست از پرستش بتي كه در درون خود، از خود، توسط خود و ديگران ساخته‌ايد، برداريد. موفق باشيد.
پاسخ: با سلام،خیلی ممنون، من هم امیدوارم شما و خانواده محترمتان سالی خوب همراه با سلامتی و موفقیت داشته باشید..
پاسخ: با سلام، بنده هم ضمن تبریک سال نو، سالی همراه با سلامتی و موفقیت برای شما و خانواده محترمتان آرزومندم.
پاسخ: سلام، بنده فكر ميكنم بهتر است علاقه و استعداد خود را در نظر بگيريد. موفق باشيد.
پاسخ: سلام، بنده در مورد درصد افرادي كه قبول مي‌شوند اطلاعي ندارم. اما به نظر بنده با توجه به تعداد و رتبه‌ي قبول شدگان فعلي، احتمال قبول شدن شخصي با ضرايبي كه ذكر كرديد كم نيست. بنابراين نگران نباشيد. موفق باشيد.
پاسخ: با سلام، خيلي ممنون، بهتر شدم. اميدوارم شما همواره سلامت باشيد.
(DANESHJU - 11/12/1389، 15:26:07)
پاسخ: با سلام، از حسن نظر و لطف جنابعالي ممنونم. اميدوارم هر كجا كه هستيد موفق و خوشبخت باشيد.
پاسخ: با سلام، لطفا پاسخ قبلي را با دقت بيشتري بخوانيد (نه مثل مطالعه دروس هماهنگ)، من شما را بي ادب خطاب نكرده ام (اگر چه شايد نظرم كم كم عوض شود.). ضمنا جواب سوال قبلي شما را بطور كامل داده ام. موفق باشيد.
(DANESHJU - 9/12/1389، 13:57:41)
پاسخ: (در پاسخ به DANESHJU) با سلام. همانطور كه خواسته بوديد نوشته شما را روي سايت نگذاشتم. از شعر زيبايتان ممنونم اميدوارم همه مشكلاتتان حل شود. اگر احساس كرديد كه ممكن است صحبت با بنده مشكل شما را حل كند و يا حداقل قدري شما را سبك كند حتما حضوري مراجعه نماييد تا با هم صحبت كنيم. موفق و خوشبخت باشيد.
پاسخ: با سلام مجدد. به نظر بنده نحوه گفتار جنابعالي حاكي از آن است كه يا شما از نظر رفتار اجتماعي همچنان در دوران كودكي به سر ميبريد و يا اينكه انسان بي ادبي هستيد. من فرض را بر حدس اول ميگذارم و پاسخ شما را مي دهم. در مورد امتحانات هيچ كسي در اين دانشگاه به دنبال تقليد از دانشگاههاي ديگر نيست بلكه همه دانشگاهها بايد در ارزيابي دانشجويان حداقلهايي را در نظر بگيرند. اما مساله اصلي اين است كه چون حجم ورودي دانشگاهها به دلايلي كه من نميدانم چندين برابر شده و تقريبا قبول نشدن در كنكور غيرممكن شده برخي افراد (و نه همه) كه در دانشگاه قبول ميشوند توانايي مناسبي براي تحصيل در رشته اي كه در آن قبول شده اند را ندارند (كافيست ضرايب خودتان را در كنكور با شخصي كه در همين رشته شما ده، دوازده سال پيش قبول شده مقايسه نماييد، مثلا ببينيد چقدر رياضي زده ايد!!) و حس مي كنند كه دانشگاه به قول شما پوست آنها را مي كند. در مورد اساتيد هم بايد بگويم بسياري از دانشگاههاي به قول شما سطح بالا به دنبال برخي از اساتيد همين دانشگاه هستند اما دانشگاه شاهرود اجازه انتقال به آنها نمي دهد. به نظر بنده به جاي اينگونه بحثها بهتر است كمي درس بخوانيد تا احساس نكنيد پوستتان كنده ميشود. موفق باشيد.
پاسخ: با سلام، فعلا كه امتحان دكتري هماهنگ شده و فقط رياضي عمومي، معادلات، ... تو امتحان مياد و خبري از دروس تخصصي نيست مگر اينكه خود دانشگاهها از پذيرفته شدگان چند برابر ظرفيت امتحان عمومي بخواهند امتحان تخصصي بگيرند. در اين صورت هم فكر ميكنم به دانشگاه مورد نظر بستگي دارد. به نظر بنده بايد با اساتيد هندسه جبري در دانشگاه هاي مورد نظر خود مشورت نماييد زيرا گرايش بنده هندسه جبري نيست. موفق باشيد.
پاسخ: صلام دوصت گرامي، از اينكه يادآوري نموديد ممنونم. در هر ثورت اميدوارم به شما مدرك علكي ندحند. البطه ممكن اثت وغطي كاري (علي الخسوس طايپ) را با اجله عنجام مي دحيد چنين اشكالاطي پيش بيايد. متمعنا اين آخرين بار براي من نبوده اصت. موفغ باشيد.
پاسخ: سلام، نگران نباشيد انشاالله كه بهترين صلاحتان نصيبتان گردد. موفق باشيد.
پاسخ: با سلام، اطلاعات نادرست به شما داده اند، قرار نبوده به كسي نمره اضافه شود و بنده هم به كسي چنين حرفي نزده ام. احتمالا منظورشان مباني هندسه بوده، كه آن هم پس از ورود نمرات به سيستم گلستان قرار نبوده تغيير كند. موفق باشيد.
پاسخ: با سلام، خير. موفق باشيد.
پاسخ: با سلام، نمرات نهايي در سيستم گلستان وارد شده است. همچنين مي توانيد نمرات خود را به تفكيك ميان ترم، كلاسي و پايان ترم در قسمت تابلوي اعلانات بنده مشاهده نماييد. موفق باشيد.
پاسخ: با سلام، همانطور كه حضوري به شما گفتم بنده فقط مي توانم طبق آيين نامه دروس هماهنگ عمل كنم. بنابراين بنده حق اعمال هيچگونه تغييري در نمرات را ندارم. موفق باشيد.
پاسخ: سلام، نمرات رياضي 2 اعلام شده است. به سيستم گلستان مراجعه نماييد. بقيه نمرات نيز به تدريج اعلام خواهد شد.
پاسخ: با سلام، خير.
پاسخ: با سلام، گرايش بنده هندسه ديفرانسيل است نه آناليز تابعي. لطفا سوال خود را از افراد متخصص در اين رشته مانند آقاي دكتر شريفي بپرسيد. موفق باشيد.
پاسخ: با سلام، اگر پرسش و پاسخهاي قبلي را به دقت بخوانيد هيچگونه دوگانگي وجود ندارد. بنده هم مانند بسياري ديگر ممكن است كار ضعيف داشته باشم اما همه مقالات بنده داراي احكام رياضي است. من فكر ميكنم شما بحث را اشتباه متوجه شده ايد صحبت بنده در مورد كيفيت مقالات نبوده است و بنده نگفته ام كه با بالا رفتن تعداد مقالات حتما از كيفيت مقالات كم مي شود. براي بررسي كيفيت يك مقاله و بررسي اينكه رياضي و يا غير رياضي است بايد آن را مطالعه نمود نه اينكه با توجه به تعداد مقالات نويسنده نظر داد. بنده به شما توصيه مي كنم به جاي شمردن مقالات ديگران وقت خود را صرف مطالعه خود مقالات كنيد و بحث كيفي و كمي مقالات را به افرادي كه وظيفه ارزيابي اساتيد را دارند واگذار نماييد. موفق باشيد.
پاسخ: با سلام، هندسه تصويري، هندسه منيفلد 2، گروه و جبر لي 1، رياضي 2 فني. موفق باشيد.
پاسخ: سلام، انشاالله در اولين فرصت نمرات را اعلام خواهم كرد. اين عكس هم مال 2.5 سال پيش است و مناسبت خاصي نداشته. موفق باشيد.
پاسخ: سلام، حداقل در ابتداي كار بهتر است هدف يادگيري باشد زيرا مطمئنا با اطلاعات كم در مورد مساله و آنچه كه در مورد آن انجام شده نمي توان مقاله ي خوبي نوشت. اما پس از مدتي كه شما روي يك گرايش خاص كار كرديد و مهارت لازم را بدست آورديد همراه با يادگيري مطالب جديد مي توانيد مقاله بنويسيد. آنچه كه من در پاسخ قبلي به آن اشاره كردم بيشتر در مورد افرادي است كه گاهي اعتياد به چاپ مقاله پيدا مي كنند و كم كم از يادگيري مطالب جديد و گرايشهاي جديد باز مي مانند و فقط سعي مي كنند با يك سري اطلاعات محدود مقاله بنويسند اگر چه اين كار ممكن است امكانپذير باشد اما احتمالا نتايج مهمي در رياضيات بدست نخواهد داد. موفق باشيد.
پاسخ: با سلام خدمت شما، شايد چگونگي نوشتن يك مقاله را نتوان در اين چند سطر بيان نمود زيرا شايد نبايد نوشتن مقاله را به عنوان هدف تعريف كرد بلكه شايد صرفا كار روي مساله مهم باشد!!!! در هر صورت قطعا استاد راهنماي شما ميتوانند در اين زمينه به شما كمك كنند زيرا حتما قبلا حداقل يك بار (حداقل براي گرفتن مدرك خود) اين كار را انجام داده اند. اما تنها توصيه هاي كلي كه مي توان كرد اين است كه قبل از هر چيز شما بايد حداقلهايي را از موضوع مورد علاقه خود بلد باشيد و اين مستلزم مطالعه ي كتابهاي مختلف در آن زمينه است. پس از آن بايد شما به مطالعه ي مقالات مختلف در موضوع مورد نظر بپردازيد (و گاهي براي درك يك مقاله دوباره بايد به مقالات ديگر و يا كتابهاي مختلف مراجعه نماييد.). وقتي در حال مطالعه ي يك مقاله هستيد گاهي ايده هايي به ذهن شما خواهد رسيد سپس بايد در مورد اينكه چه كارهايي در مورد ايده ي شما قبلا انجام شده است تحقيق نماييد و يا به اين مساله فكر كنيد كه آيا اين ايده بديهي و يا غير قابل حل نباشد. درك اينكه يك ايده براي كار بيشتر مناسب است يا نه، معمولا با تجربه بدست مي آيد و بهتر است براي اينكه مطمئن شويد يك مساله مناسب است يا خير با اساتيد آن رشته در داخل و يا خارج از كشور (به وسيله ي ايميل) مشورت نماييد. پس از اينكه مساله مناسبي يافتيد بايد به تحقيق در مورد كارهاي انجام شده در مورد آن پرداخته و سعي كنيد آنرا (حتي گاهي در حالتهاي خاص مساله) حل نماييد. پس از آن بايد به نوشتن آن به انگليسي (مي توانيد براي نوشتن آن از مقالات ديگر در مورد چگونگي نوشتن ايده بگيريد.) پرداخته سپس آنرا به مجله ي مناسب آن مقاله بفرستيد. البته انتخاب مجله مناسب هم نياز به تجربه دارد و بهتر است از اساتيد آن رشته كمك بگيريد. موفق باشيد.
پاسخ: سلام، من خبر ندارم. از آموزش سوال نموده و يا به سايت گلستان مراجعه نماييد. موفق باشيد.
پاسخ: با سلام، براي چاپ يك مقاله بايد آنرا به مجله اي كه مناسب (از نظر موضوع، كيفيت،...) است بفرستيد و اين مستلزم آن است كه شما با مجلات مختلف آشنايي لازم را داشته باشيد. براي فرستادن مقاله هم هر مجله روش خاص خود را دارد، برخي مجلات مقاله را بصورت فايل و از طريق ايميل مي پذيرند، در برخي ديگر شما بايد عضو بخش پذيرش مقاله آن مجله شويد در اين حالت مجله از طريق سايت خود فايل مقاله شما را دريافت مي كند و بخشي را به شما اختصاص مي دهد كه شما مي توانيد وضعيت مقاله خود را چك كنيد، بعضي ديگر از مجلات همچنان به روش قديمي عمل كرده و فقط با پست معمولي مقاله را دريافت و آنرا بررسي مي كنند. در مورد سايت براي مجلات فارسي مرجع مشخصي وجود ندارد و شما بايد هر مجله را جداگانه جستجو كنيد. در مورد مجلات انگليسي بايد به سايت انتشاراتهاي مختلف مانند Springer , ScienceDirect , .... و يا سايتهاي جستجو مانند Mathscinet, Zentralblatt, ...‌ مراجعه نماييد. در هر صورت بهتر است در اين مورد با استاد راهنماي خود مشورت نماييد. موفق باشيد.
پاسخ: با سلام. کدوم نمره ها رو، هنوز که چیزی تصحیح نشده. انشاالله با نمره پایان ترم نمرات کلاسی و میان ترم را بصورت تفکیک شده خواهید دید. موفق باشید.
پاسخ: با سلام، راستش من هم جزوه ننوشتم و نمی دونم کدومها حذفه!!!! اما در این چند سال که چیزی برای امتحان حذف نشده، احتمالا این ترم هم چیزی حذف نشده. راستی خوب شد قبل از شروع امتحانات فهمیدید ریاضی 2 هم دارید!!!!!!!! در ضمن سر فصل درس از ابتدای ترم مشخص بوده و وظیفه هیچ استادی نیست که به قول شما چیزی تو برد بزنه. امیدوارم موفق باشید.
پاسخ: با سلام، در اين مورد از مسئول آموزش دانشكده (آقاي حسين پور) و يا رئيس دانشكده سوال نماييد. موفق باشيد.
پاسخ: با سلام، نظر شخصي هر فرد محترم است. موفق باشيد.
پاسخ: با سلام، من قبلا نمونه سوالاتي رو كه فايلش رو داشتم روي تابلوي اعلانات بخش خودم قرار داده ام و شما مي توانيد آنها را دريافت نماييد. هر وقت فايل نمونه سوالات ديگري هم به دستم رسيد در صورتي كه محدوديت فضاي سايت بنده اجازه بده اضافه خواهم كرد. موفق باشيد.
پاسخ: با سلام، اگر چه هنوز هم تعداد افراد بسيار كمي در سطح دنيا به هندسه اقليدسي مي پردازند اما بايد توجه داشت آنچه كه در رياضيات روز دنيا پركاربرد و جذاب است هندسه به مفهوم نوين آن است (البته اين ديدگاه از هندسه، هندسه اقليدسي را نيز در بر دارد اما ديگر به دنبال قابل انطباق بودن دو مثلث نيستيد بلكه اشياء مورد بحث بسيار عميقتر و غنيترند مثلا ممكن است به دنبال قابل انطباق بودن جوابهاي دو دستگاه PDE باشيد.). بايد در نظر داشته باشيد فقط علاقمندي به هندسه اقليدسي براي ادامه تحصيل در هندسه كافي نيست (و شايد حتي مهم نباشد.) بلكه شما بايد نسبت به دروسي چون توپولوژي، توپولوژي جبري مقدماتي، آناليز 3، هندسه ديفرانسيل موضعي و سراسري (و شايد هم جبر و هندسه جبري مقدماتي)و ... علاقمند و توانمند باشيد. در هر صورت فكر ميكنم براي اينكه بتوانيد درست انتخاب رشته كنيد نياز است كه اطلاعات بيشتري در مورد گرايشهاي مختلف رياضي كسب نموده و با افراد آگاه در اين مورد به صورت حضوري صحبت كنيد. موفق باشيد.
پاسخ: با سلام، آنچه كه در هندسه جبري بيشتر مورد مطالعه قرار مي گيرد حلقه چندجمله ايها و بررسي فضاي ريشه هاي چندجمله ايها در ‍C^n ، R^n، Q^n و ... است. كه معمولا براي اين مطالعه توپولوژي خاصي به نام توپولوژي زاريسكي روي فضا در نظر ميگيرند و سپس با فضاي ريشه ها (به عنوان شئي شبيه منيفلدها يا رويه ها در هندسه ديفرانسيل اما كمي متفاوت و با نام وريته) كار مي كنند. البته بنده در اين رشته تخصصي ندارم و اين در س در دانشگاه ما ارايه نمي شود. موفق باشيد.
پاسخ: با سلام،

هر که را اسرار عشق آموختند / / / / / / مهر کردند و دهانش دوختند

موفق باشيد.
پاسخ: با سلام، بنده فكر ميكنم شما بيشتر به هندسه ديفرانسيل (به عبارت ديگر هندسه با ديدگاه جديد آن، به عنوان مثال هندسه شبه ريماني) نياز داشته باشيد كه شامل همه هندسه هاي نااقليدسي به مفهوم تاريخي و اصل موضوعي آن نيز مي باشد. در اين زمينه كتابهاي زيادي وجود دارد براي مثال در زبان فارسي مي توان به كتاب "هندسه ديفرانسيل جديد براي فيزيكدانان" ترجمه دكتر ابراهيم اسرافيليان، انتشارات دانشگاه علم و صنعت ايران اشاره كرد. همچنين در كتابهاي فراواني كه به زبان انگليسي موجود است مي توان به كتاب "Semi-Riemann Geometry and General Relativity" نوشته "Shlomo Sternberg" اشاره كرد كه در آن به نسبيت خاص و عام، الكترومغناطيس، معادلات ماكسول، Schwarzschild plane و ... اشاره شده است. اين كتاب را مي توانيد از سايت نويسنده آن دريافت كنيد. البته بايد خاطر نشان كرد كه فهم مطالب اين كتابها شايد بدون استاد كار ساده اي نباشد. موفق باشيد.
پاسخ: هر که را اسرار عشق آموختند / / / / / / مهر کردند و دهانش دوختند
(دانشجو مبانی هندسه - 22/9/1389، 10:07:47)
پاسخ: با سلام خدمت شما دانشجويان عزيز، حرفي كه من در اين جلسه گفتم (همانطور كه در كلاس هم اشاره و تاكيد كردم) فقط در مورد گروه ضميمه ب نبود بلكه اكثر گروههاي ديگر را نيز شامل ميشد. اگر چه همانطور كه باز هم در كلاس تاكيد كردم برخي گروهها هم به خوبي كارشان را انجام دادند. اما از آنجا كه فعلا نمي خواهم مساله نمره را مطرح كنم نميتوانم اشاره كنم كدام گروه بهتر وكدام گروه ضعيفتر ارايه داده اند. گرچه تشخيص اين مطلب از جانب خود شما نيز كار سختي نيست. در هر صورت بحثي كه در اين جلسه مطرح شد مختص گروه ضميه ب نبود و فقط تصادفا در جلسه ارايه اين گروه مطرح شد. توصيه اي كه دارم اين است كه در حال حاضر به فكر مقايسه نبوده و براي امتحانات خودتان را به خوبي آماده كنيد و كار مقايسه را به بنده بسپاريد. موفق باشيد.
پاسخ: با سلام خدمت شما دانشجوي عزيز، اميدوارم در ابراز عقيده خود از افعال معكوس استفاده نكرده باشيد زيرا همانطور كه شاهد بوديد دوستان شما چنين نظري نداشتند. موفق باشيد.
پاسخ: با سلام خدمت شما دانشجوي گرامي، از اينكه جوياي احوال بنده هستيد ممنونم. طبيعي است كه براي هر شخصي در زندگي گاهي شرايطي پيش بيايد كه تمركز و آرامش شخص را دچار اختلال كند. اما ناراحتي من در كلاس هندسه موضعي واقعا از كم كاري دانشجويان بود. اميدوارم با تلاش بيشتر دانشجويان و آماده بودن آنها در كلاس درس از اينگونه مسايل ديگر پيش نيايد. همانطور كه قبلا هم گفتم بنده هم شما و همه دانشجويان ديگر را به عنوان دانشجويان خود، دوست دارم و واقعا به اين مساله اعتقاد دارم كه اگر معلمي دانشجويان خود را دوست نداشته باشدتدريس و تعليمش داراي تاثير لازم نخواهد بود. اميدوارم همواره سلامت و موفق باشيد.
پاسخ: با سلام خدمت شما. بايد خاطر نشان كنم هدف از گرفتن هر امتحاني تعيين ميزان اطلاعات و خلاقيت دانشجو در يك درس است نه گرفتن نمره خوب براي دانشجو. بنابراين اين شما هستيد كه بايد براي گرفتن نمره مورد نظر خود تلاش كنيد. همچنين بايد در نظر داشته باشيد كه امتحان سال قبل ساده بوده و نمرات نيز نسبت به نمرات همين درس در دانشگاههاي ديگر بسيار بالا بوده است. موفق باشيد.
پاسخ: با سلام، از اينكه فكر كردم شما برايم شعر نوشتيد معذرت ميخواهم، پاسخ خود را به اين دوست عزيز تصحيح كردم. سلامت باشيد.
پاسخ: با سلام، خيلي ممنون. اميدوارم شما هم همواره شاد باشيد. حق با شماست، اما ناراحتي من از مساله اي خارج از كلاس بود كه خوشبختانه كاملا موضعي بود. از اينكه اين مساله در رفتار من در كلاس مشهود بوده و احتمالا در كيفيت كلاس اثر منفي داشته معذرت مي خواهم. بنده هم شما و همه دانشجويان ديگر را به عنوان دانشجويان خود، دوست دارم كه اگر اينگونه نباشد تدريس و تعليم من بيهوده و بي اثر خواهد بود. موفق باشيد.
پاسخ: با سلام خدمت شما قاضي گرامي، از اينكه اين ابيات را برايم نوشتيد ممنونم و اميدوارم از آنها پند لازم را بگيرم. اما فكر مي كنم بهتر است شما هم از شعر زير پند گرفته اينقدر وقت خود را براي من هدر ندهيد:با مدعی مگویید اسرار عشق و مستی/ تا بی‌خبر بمیرد در درد خودپرستیموفق باشيد.
(همکار - 10/9/1389، 13:55:59)
پاسخ: با سلام خدمت شما دوست و همكار گرامي، بنده در پاسخ به اين دانشجوي عزيز هيچگاه در مورد كيفيت مقالات بحثي نكرده ام. بلكه كپي كردن و ناميدن يك مقاله بدون حتي يك حكم رياضي به نام رياضي را نادرست دانسته ام. بنده فكر مي كنم كپي كردن مقالات از نظر همه مردود باشد همچنين نه ناميدن يك مقاله به نام رياضي بر ارزش آن مي افزايد و نه نناميدن آن به نام رياضي از ارزش آن ميكاهد. در مورد ضعيف بودن و كم كاري، بنده كاملا به اين امر در مورد خود آگاهم اما ضعف خود را در كم بودن تعداد مقالاتم نمي دانم بلكه ضعف خود را در چاپ نكردن حتي يك مقاله در مجلات تراز اول رياضي دنيا مي دانم. اما متاسفانه در ايران تعداد افرادي كه در اين مجلات مقاله داشته باشند حتي از تعداد انگشتان يك دست هم كمتر است. در اين مورد مي توانيد به سخنراني دكتر صال مصلحيان كه در خبرنامه انجمن رياضي ايران (سال 31 شماره 2 تابستان 1388) چاپ شده مراجعه نماييد. اما در همين سخنراني مي توانيد ببينيد كه ايرانيان در برخي مجلات خاص تعداد بسيار زيادي مقاله چاپ كرده اند. اينگونه مقالات ممكن است در رشته هاي غير رياضي بسيار مفيد و با ارزش باشند اما معمولا هيچگونه حكم رياضي با ارزشي ارايه نمي دهند. بنده فكر نمي كنم كه اگر اينگونه مقالات را رياضي نناميم از ارزش آنها كاسته شود. بنابراين بنده نه قصد دارم و نه صلاحيت آنرا دارم كه در مورد كيفيت مقالات ديگران سخني بگويم فقط با ناميدن اينگونه مقالات به نام رياضي مشكل دارم. موفق باشيد.
پاسخ: با سلام، براي من جاي سوال دارد كه چگونه شخصي كه دانشجوي من نيست خود را از نظرات من مطلع دانسته و مرا مخالف چاپ مقالات به قول شما بيشمار مي داند. حتما بنده آدم معروفي هستم و خودم خبر ندارم طوريكه دانشجويان دكتري دانشگاههاي ديگر از نظرات من خبر داشته در مورد آن فكر مي كنند و سعي مي كنند مرا راهنمايي كنند!!! (اي كاش به جاي طرح اينگونه مسايل مي گفتيد ناراحتي شما از من در چه موردي است.)

جهت اطلاع شما بايد بگويم كه بنده به هيچ وجه مخالف چاپ مقالات زياد از سوي يك نفر نيستم و حتي اين كار را مي ستايم. بنده با ترجمه خط به خط مقاله يك نفر ديگر به فارسي (ويا به همان صورت انگليسي) و چاپ و ارايه آن در مجلات داخلي و كنفرانسها به اسم خود مخالف هستم (و اين كاري است كه متاسفانه اتفاق مي افتد.).
به نظر بنده مقاله اي كه صرفا به استفاده از يك الگوريتم رياضي و استفاده از نرم افزارهاي مختلف براي محاسبه و حل مسايل مختلف مهندسي پرداخته و هيچگونه استنتاج و استدلال رياضي در آن ديده نمي شود اگر چه مي تواند براي جامعه بسيار مفيد باشد و بايد چاپ شود اما نبايد آن را يك مقاله رياضي دانست بلكه اينگونه مقالات را بايد در زمره مقالات مهندسي در نظر گرفت و اينگونه مقالات به عنوان مقالات مهندسي ارزش دارند و نه به عنوان مقالات رياضي. بنده با ناميدن مقالاتي بدون حتي يك حكم رياضي به اسم رياضي مخالفم نه با تعداد زياد آنها. از سوي ديگر به اين مساله اعتقاد دارم كه افراد را نبايد با تعداد مقالات آنها سنجيد بلكه بايد عمق و اهميت احكام بدست آمده توسط افراد را در نظر گرفت. البته اميدوارم باز حرف مرا اشتباه متوجه نشويد، بنده هيچگاه مدعي اينكه مقالات بنده عميق هستند نبوده و نيستم. موفق باشيد.
پاسخ: با سلام خدمت شما دانشجوي نابغه كه با اينكه دانشجو هستيد از كيفيت مقالات اساتيد خود كه در رشته هاي مختلف تحصيل كرده اند سر در مي آوريد و آنها را تشويق مي كنيد. اين تشويق شما حتما باعث تلاش بيشتر آنها در كارشان خواهد بود. اين مطلب حاكي از آن است كه شما به تمام گرايشهاي تركيبيات، هندسه، جبر، آناليز، تحقيق، آمار، آناليز عددي و ... تسلط داريد. لطفا اگر امكان دارد وقتي به من بدهيد تا اشكالات خود را از شما بپرسم تا مقالات سطح پايين از ديدگاه شما چاپ نكنم. . در اينجا لازم مي دانم در مورد ضرب المثلي كه استفاده كرده ايد توضيحاتي بدهم. از 15 مطلب چاپ شده از بنده 12 مقاله در مجلات و 3 مقاله در كنفرانسها مي باشد. مقالات بنده بين سالهاي 2004 تا 2010 چاپ شده اند يعني بطور ميانگين 2 مقاله در سال. اين آمار هنوز با ميانگين 35 تا 40 مقاله ISI در سال خيلي فاصله دارد. اگر از نظر شما 2 مقاله در سال بيشمار مقاله است در مورد 40 مقاله در سال از چه كلمه اي استفاده مي كنيد. پس هنوز بنده تا همرنگ جماعت شدن خيلي فاصله دارم و بايد با دلگرمي افراد صاحب نظري مثل جنابعالي بر تلاش خود بيافزايم تا شايد روزي بتوانم 40 مقاله در سال چاپ كنم و همرنگ جماعت شوم تازه اين به شرطي است كه دوستان در اين مدت بر تلاش خود نيافزايند زيرا در غير اين صورت بايد مثلا 400 يا 4000 يا .... مقاله در سال چاپ كنم كه اين امكانپذير نيست زيرا سرعت تايپ بنده بسيار كم است. بنابراين با اينكه شما يك نابغه بوده و در كليه گرايشهاي رياضي صاحب نظر هستيد اما اين ضرب المثل را در مورد بنده به اشتباه بكار برده ايد. به اميد روزي كه بنده هم بتوانم چون افراد سر شناسي مثل شما در مجلات معتبر ISIسالي 40، 400، 4000 يا ... مقاله با اطلاعات دوره ليسانس چاپ كنم. موفق، پيروز و پر مقاله باشيد.
پاسخ: با سلام، مي توانيد آيين نامه دكتري را از قسمت تابلوي اعلانات سايت بنده دريافت كنيد. موفق باشيد.
پاسخ: با سلام. در اين مورد مي توانيد به تابلوي اعلانات معاونت آموزشي ( آدرسhttp://shahroodut.ac.ir/fa/administration/index.php?id=2 )مراجعه نماييد. موفق باشيد.
پاسخ: با سلام، بنده فكر مي كنم در اين مورد بايد حتما حضوري صحبت كنيم، زيرا ينده نمي دانم ميزان شناخت شما از رشته رياضي چقدر است و آيا اين شناخت درست است يا نادرست. همچنين من نمي دانم كه شما به كدام بخش از رياضي بيشتر علاقمند هستيد چون رياضي گرايشهاي فراوان و بسيار متفاوتي دارد. به همين دليل فكر مي كنم كه حتما حضوري مراجعه نماييد. موفق باشيد.
پاسخ: با سلام خدمت جنابعالي، از حسن نظر شما بسيار ممنونم. اما بايد دقت داشت كه شايد شما فقط در جاهايي كه از من تعريف شده حضور داشته ايد و به همين دليل به چنين نتيجه اي رسيده ايد!!! موفق و سلامت باشيد.
پاسخ: سلام، از اينكه پيشنهادهاي خود را ارايه كرديد ممنونم. بنده هم با نظرات شما موافقم اما همانطور كه مي دانيد نسبت تعداد دانشجو به مساحت كلاس بسيار زياد است و امكان رسيدن و پيدا كردن جاي خالي در ته كلاس معمولا وجود ندارد. در مورد نقد روش ارايه دانشجويان نيز بنده موافقم اما برخي از دانشجويان از اينكه كارشان مورد نقد قرار گيرد ناراحت مي شوند هر چند كه بعضي اوقات اين كار را انجام داده ام. در مورد استفاده بهتر از دانشجوياني كه داراي خلاقيت بيشتر هستند سعي خواهم كرد تا آنجا كه وقت كلاس اجازه دهد از آنها بيشتر استفاده شود. موفق باشيد.
پاسخ: سلام، مطالعه دروس آناليز 3 و توپولوژي براي تكميل مقدمات مورد نياز سپس مطالعه دروس ارشد، تفكر و تمرين. موفق باشيد.
پاسخ: با سلام، از اینکه نظرتان را به بنده منتقل کردید ممنونم ولی اگر شما امتحانات منیفلد 1 این دانشگاه را با دیگر دانشگاهها مقایسه نمایید خواهید دید که این امتحانات به هیچ وجه سخت نبوده و شاید ذات این درس برای دانشجویان مشکل است در هر صورت با این حجم دانشجویان ورودی در دوره ارشد و دکتری شاید دیگر نباید همان انتظارات قبل را از دانشجویان داشت. در مورد امتحان دکتری من هم خبری بیش از شما ندارم. موفق باشید.
پاسخ: با سلام، سیستمهای دینامیکی را می توان با دیدگاه آنالیز، هندسه و یا حتی کاربردی مطالعه کرد و این بستگی به علاقه شما دارد. بنده فکر می کنم برای یادگیری بهتر و عمیقتر این گرایش حداقل باید دروس منیفلد 1 و2 را مطالعه نمود. برای پاسخ دقیقتر بهتر است با اساتید متخصص در این گرایش مشورت نمایید. موفق باشید.
پاسخ: با سلام، بنده در این ترم دروس مبانی هندسه و هندسه دیفرانسیل موضعی را از این کتب تدریس می کنم و به همین دلیل در این ترم به این کتابها احتیاج دارم. ولی اگر مایل به خواندن این کتابها به زبان اصلی هستید می توانم فایل آنها را در اختیار شما قرار دهم. موفق باشید.
پاسخ: با سلام خدمت شما، کتاب فولند توسط آقای حسین زاده و آقای نیکپور ترجمه و چاپ شده است. در مورد اینکه چگونه می توان به موفقیت رسید روش کاملا مشخص است با مطالعه و حل تمرین زیاد. در مورد واژه نامه، فکر می کنم واژه نامه انجمن ریاضی ایران بهترین گزینه باشد. البته برای مطالعه (و نه ترجمه دقیق) شما نیاز چندانی به اینگونه واژه نامه ها ندارید زیرا شما در گرایشی که کار می کنید لغات تخصصی را خواهید شناخت و برای فهمیدن یک متن ریاضی در حالت کلی نیازی به ترجمه کلمه به کلمه متن نیست. موفق باشید.
پاسخ: با سلام، اگر علاقمند مطالعه هندسه اقلیدسی و نااقلیدسی به مفهوم تاریخی آن هستید کتاب "هندسه های اقلیدسی و نااقلیدسی" نوشته "گرینبرگ" ترجمه "محمد هادی شفیعیها" انتشارات "مرکز نشر دانشگاهی"، و یا کتاب "هندسه های نااقلیدسی" نوشته "هارولد ولف" ترجمه "احمد بیرشک" کتابهای خوبی هستند که می توانید از کتابخانه دانشگاه تهیه نمایید. اما باید دقت کنید که هندسه اقلیدسی و نااقلیدسی به مفهوم قدیم آن بصورت اصل موضوعی بیان شده و شاید بیان آن به این صورت کارایی لازم را برای استفاده در فیزیک نداشته باشد این نوع هندسه ها همگی حالات خاصی از مفهوم هندسه به شکل جدید آن هستند. اگر شما علاقمند یادگیری هندسه برای کاربرد آن در فیزیک نوین مانند نسبیت عام، نظریه ریسمان و یا کوانتم هستید باید هندسه را به شکل نوین بیاموزید که خود به شاخه های متعددی مانند هندسه دیفرانسیل، هندسه جبری، توپولوژی جبری و ... تقسیم میشوند. به عنوان مثال شما برای یادگیری نسبیت نیاز به هندسه شبه ریمانی دارید که خود هندسه ای نااقلیدسی است اما برای استفاده از آن در فیزیک نیازی به دیدگاه اصل موضوعی آن ندارید. برای توضیحات بیشتر می توانید حضوری مراجعه نمایید. موفق باشید.
پاسخ: سلام، بنده در این مورد اطلاعی ندارم. در این مورد از کارشناس دانشکده سوال نمایید.
پاسخ: سلام، من در این مورد کاری انجام ندادم اما در هر صورت از اینکه مشکلتون حل شد خوشحالم. سربلند باشید.
پاسخ: با سلام، بنده در حال حاضر شاهرود نیستم در این مورد با مدیر گروه و یا رئیس دانشکده تماس بگیرید. در مورد مبانی هندسه فکر می کنم تعداد متقاضیان این درس بسیار زیاد بوده است. در هر صورت بنده فکر می کنم دانشجویان کاربردی اگر دروس کاربردی بگیرند بهتر باشد. موفق باشید.
پاسخ: با سلام، 1- در درس هندسه منیفلد مباحثی مانند مفهوم منیفلد هموار، نگاشت مشتق پذیر، کلاف برداری، مشتق یک نگاشت، فرمهای دیفرانسیلی روی منیفلدها، انتگرال روی منیفلدها، تانسورها، جهت روی منیفلدها، کوهومولوژی دورام و ... مورد بحث قرار می گیرد. 2- نمیتوانم کتابی را بطور خاص معرفی کنم چون هر کتابی روشی متفاوت دارد و هر کدام از این روشها هم برای بیان مطلب جالب هستند اما کتابهای با عنوان هندسه منیفلد نوشته Lee یا Tu یا warner همگی کتابهای خوبی هستند همچنین در زبان فارسی هم جزوه درس دکتر شهشهانی و کتاب آقای دکتر بید آباد مراجع خوبی هستند. 3- از درس هندسه موضعی مباحث مربوط به مفهوم رویه ها، نگاشت و مشتق آن و فرمهای دیفرانسیلی در درس هندسه منیفلد تعمیم پیدا خواهند کرد اما دروس توپولوژی و آنالیز 3 از دوره کارشناسی برای یادگیری این درس مهمتر هستند. موفق باشید.
پاسخ: سلام، تا آنجا که بنده خبر دارم میتوان در یک روز دو امتحان داد (البته برای اطمینان بیشتر حتما از آموزش دانشکده سوال کنید.). اما دادن امتحان این دو درس در یک روز و موفقیت در هر دوی آنها نیاز به تلاش بیشتری دارد زیرا همانطور که می دانید هیچ کدام از این دروس ساده نیستند. در این سه سال که بنده در این دانشگاه تدریس کرده ام فقط یک بار هندسه موضعی در ترم زوج هم (به درخواست تعدادی از دانشجویان) ارایه شد و طبق برنامه دانشکده این درس فقط در ترمهای فرد ارایه میشود. البته شما میتوانید به گذراندن این درس به صورت معرفی به استاد هم فکر کنید (در این مورد حتما با کارشناس دانشکده مشورت کنید.). در هر صورت شما باید توجه داشته باشید که معمولا در ترمهای زوج از دروس ستاره دار (به جز ترم گذشته که هندسه تصویری ارایه شد) درس هندسه سراسری ارایه می شود که پیش نیاز آن هندسه موضعی است. موفق باشید.
پاسخ: با سلام، امیدوارم طاعات و عبادات شما هم مقبول درگاه حق باشد. تصمیم گیری در این مورد به عوامل زیادی بستگی دارد. همانطور که می دانید درس هندسه موضعی معمولا در ترمهای زوج ارایه نمی شود در مورد نظریه من اطلاعی ندارم. اگر بتوانید این دو درس را در ترم زوج آینده به نحوی (بطور معمول و یا معرفی به استاد، مهمان، ...) اخذ نمایید و همچنین عجله ای برای فارغ التحصیلی ندارید و مطمئن هستید انشاء الله ترم زوج آینده این دو درس را با موفقیت خواهید گذراند، مرخصی گرفتن این ترم و تمرکز روی امتحان ارشد به نظر من تصمیم بدی نیست. اما اگر شرایط فوق امکانپذیر نیست بهتر است مرخصی نگیرید. موفق باشید.
پاسخ: با عرض سلام خدمت شما، بنده در مورد بازار کار رشته مدیریت یا صنایع اطلاعی ندارم در این مورد بهتر است از اساتید این رشته ها کمک بگیرید. اما به نظر بنده در مورد انتخاب رشته (هر رشته ای که باشد) عوامل علاقه و استعداد را حتما در نظر بگیرید. البته منظور من از علاقه و استعداد، علاقه و استعداد واقعی است که از روی آگاهی تشخیص داده شده نه مانند آن علاقه ای که از یک کودک دبستانی می پرسند می خواهی چه کاره شوی می گوید دکتر یا خلبان و نه آن تشخیص استعدادی که از چند نمره و معدل 19 یا 20 در دبیرستانهای امروزی و یا درصد کنکور (با یادگیری چند تکنیک بی ارزش از کتابهای تست) ناشی می شود. امیدوارم بهترین رشته متناسب با خود را انتخاب نمایید. موفق باشید.
پاسخ: سلام آرش جان، همیشه یادآوری خاطرات خوشی که از گروه تنبور دارم باعث شادی من است. امیدوارم هر کجا که هستی همچون مقام جلوشاهی پر انرژی و همچون سحری غرق در آرامش باشی. سلام من را به همه دوستان برسان. امیدوارم در پناه حق موفق و پیروز باشی.
پاسخ: با سلام مجدد، سیستم گلستان پس از ورود نمرات بصورت خودکار زمانی را برای اعتراض اعلام می کند که در دروس هماهنگ همانطور که قبلا گفتم زمان اعتراض قبل از ورود نمرات به سیستم گلستان در نظر گرفته شده است. در مورد نحوه اعتراض نظر شما قابل بحث است. بنده پیشنهاد می کنم نظر خود را در مورد زمان و نحوه اعتراض حتما با رئیس دانشکده ریاضی در میان بگذارید تا اگر در این زمینه ضعفی وجود دارد رفع شود. موفق باشید.
پاسخ: با سلام، اعتراض در مورد نمرات دروس هماهنگ از طریق سیستم گلستان صورت نمی پذیرد. در این دروس زمان اعتراض پس از اعلام اولیه نمرات توسط دانشکده می باشد و پس از بررسی اعتراضات نمرات در سیستم گلستان ثبت نهایی می گردد. در مورد اینکه آیا درست است که به خاطر 0.25 نمره مجبور به گذراندن مجدد درس شوید، هیچ کدام از اساتید دانشکده این قانون را وضع نکرده اند. شما می توانستید با کمی تلاش بیشتر 9.75 نشوید و مانند برخی از همکلاسهایتان با نمره 20 این درس را بگذرانید. امیدوارم دفعه بعد بیشتر تلاش کرده و موفق شوید.
پاسخ: با سلام، پاسخ سوالتان را از طریق ایمیل ارسال نمودم. موفق باشید.
پاسخ: با سلام، از حسن نظر شما ممنونم. همانطور که شاهد بودید دانشجویانی با سطح اطلاعات متفاوت این درس را گرفته بودند همچنین سر کلاس به جزییات قضایا زیاد پرداخته شد به این دلایل سرعت پیشروی مطالب کم بود. انشاالله ترم بعد که هندسه موضعی گرفتید سعی میکنیم جبران کنیم.!!!!!! موفق باشید.
پاسخ: با سلام خدمت شما، همانطور که بارها در کلاس مطرح شد نمرات کلاسی دروس هماهنگ یک هفته قبل از امتحان به دانشکده اعلام می گردد. این ترم نیز نمرات کلاسی شما در تاریخ 16/3/89 به دانشکده اعلام شد و نمرات بین 15 تا 20 بود. موفق باشید.
پاسخ: با سلام، اولا من با جمله هر کس نظریه داره ... موافق نیستم شما باید می نوشتید وجود دارند افرادی که نظریه دارند و ... ثانیا شما باید در این درس تلاش لازم برای گرفتن نمره مناسب را می کردید و نمره یک درس به دروس دیگر ارتباطی ندارد ثالثا حتی اگر من میخواستم نمره ای به کلاس اضافه کنم امکان نداشت زیرا نمرات را قبلا قفل کرده ام. موفق باشید.
پاسخ: با سلام، خیر. با توجه به سادگی سوالات و بالا بودن نمرات طرح چنین سوالی جای تعجب دارد.
پاسخ: سلام، همانطور که میدانید تصمیم در مورد دروس هماهنگ در اختیار استاد نیست و هر گونه تصمیمی در این دروس بصورت جمعی صورت میپذیرد. در هر صورت چنین اتفاقی (روی نمودار بردن نمرات) تا به حال نیفتاده و با توجه به نوع سوالات امتحان، این ترم نیز احتمالا اتفاق نخواهد افتاد.
پاسخ: سلام، بنده هم امیدوارم شما همواره موفق و پیروز باشید.
پاسخ: سلام، بنده خیلی شانس آورده ام که شما خواسته اید تعریف کنید!!!!!!!
پاسخ: با سلام، تا آنجایی که بنده اطلاع دارم مساله بهینه سازی مساله ی اصلی گرایش تحقیق در عملیات است. البته در گرایش کنترل نیز مساله بهینه سازی مطرح می شود که ارتباط نزدیکی با معادلات دیفرانسیل دارد و بسته به نوع مساله ممکن است با روشهای تحلیلی و یا روشهای عددی به حل آن بپردازند. برای اطلاعات بیشتر بهتر است به اساتید کاربردی مراجعه نمایید. موفق باشید.
پاسخ: !!!!!!!!!!!!!!!!
پاسخ: سلام، خیلی ممنون. البته بهتره فقط با شنیده ها در مورد یک نفر نظر ندهید. موفق باشید.
پاسخ: با سلام، بنده هم سالی خوب همراه با سلامتی و خوشبختی برای شما آرزومندم همچنین از حسن نظر شما ممنونم. موفق باشید.
پاسخ: با سلام، بنده هم سال نو را به شما تبریک عرض مینمایم. من فکر می کنم شما این مطلب را به صورت فارسی مورد جستجو قرار داده اید. اگر به زبان انگلیسی جستجو کنید فکر میکنم به نتیجه بهتری برسید(میتوانید مباحث مرتبط با آنالیز تابعی و یا جبر تانسورها را مورد بررسی قرار دهید.). باید دقت شود که اکثر مسایل مربوط به دوگان مضاعف را می توان روی خود فضای برداری اولیه بررسی کرد زیرا همانطور که می دانید یک یکریختی طبیعی بین فضای برداری و دوگان مضاعف آن وجود دارد. در این مورد میتوانید از اساتید آنالیز تابعی و یا جبر نیز کمک بگیرید. موفق باشید.
پاسخ: سلام، از اینکه این متن زیبا را برایم فرستادید ممنونم. امیدوارم همواره بتوانیم آن دو جمله آخر متن را به یاد داشته و به آن عمل کنیم. سربلند باشید.
پاسخ: با سلام، اگر قرار است در امتحان دکتری دانشگاه مورد نظر شما درس هندسه دیفرانسیل بیاید این قسمت را نیز بخوانید. باید به شما خاطرنشان کنم که اکثر دانشگاهها در بخش دروس عمومی فقط از درس هندسه منیفلد 1 امتحان میگیرند و کمتر دانشگاهی علاوه بر هندسه منیفلد 1 از هندسه دیفرانسیل دوره کارشناسی هم سوال میدهد. موفق باشید.
پاسخ: هرکرا شد عشق جانان آشکار / جان چنان جایی کجا آید بکار (عطار)
پاسخ: با سلام خدمت جنابعالی، آزمون دکتری بصورت سراسری برگزار نمیشود و هر دانشگاهی که مجوز دوره دکتری داشته باشد آزمون دکتری مخصوص به خود را دارد. بنابراین منبع خاصی برای این آزمون وجود ندارد. برای شرکت در آزمون هر دانشگاهی باید منابع را از همان دانشگاه تهیه نمود. لازم به ذکر است که معمولا برای شرکت در آزمون (و یا پس از پذیرفته شدن در آزمون) شما نیاز به یک مدرک زبان انگلیسی مورد تایید دانشگاه مورد نظر خواهید داشت. موفق باشید.
(محمد اسماعیل حسنی - 14/11/1388، 15:15:06)
پاسخ: با سلام، توصیف فوق و رد آن در مورد ریاضیدانان مرا به یاد داستانی از منطق الطیر انداخت. در هر صورت برای کسی که در زمینه ریاضی فعال است بهتر است که به چگونگی ریاضیدان شدن بیاندیشد و نه اینکه ریاضیدانان چه شکلیند. موفق باشید.
پاسخ: سلام، در مورد اینکه نمرات منیفلد برای شما قانع کننده نیست من واقعا از شما معذرت میخواهم!!!!!! ببخشید که شما کم درس خوانده اید!!!!!!!! اما این نمرات از نظر بنده کاملا گویای میزان تلاش دانشجویان در این درس است. در مورد اینکه این تفاوت بین نمرات (12 تا 17.25) تا به حال سابقه نداشته بنده با شما موافق نیستم. به نظر من این پراکندگی نمرات کاملا نرمال است و هیچ مشکلی وجود ندارد. اگر نمره شما آنطور که میخواسته اید نشده علت این است که به اندازه نمره مورد نظرتان درس نخوانده اید و اگر با همین میزان درس خواندن (یا کمتر از این میزان) در دروس دیگر نمره بالاتری گرفته اید این مطلب به درس هندسه منیفلد اصلا ربطی ندارد. در هر صورت بنده خیلی متاسفم که به جای بحثهای علمی با دانشجویان کارشناسی ارشد مشغول صحبت در مورد مطالب دیگر هستم. موفق باشید.
پاسخ: سلام علیکم، خیر. حداقل تعداد دانشجو برای تشکیل کلاس 5 نفر میباشد. اگر این تعداد دانشجو علاقمند این درس باشند حتما ارائه میشود. موفق باشید.
پاسخ: نمرات هندسه منیفلد در تاریخ 11/11/88 در سیستم گلستان وارد شده است.
پاسخ: با سلام خدمت شما، اولا پراکندگی نمرات بین 12 و 17.25 نشان می دهد که کاملا بین آن دانشجویی که درس خوانده و آن شخصی که درس نخوانده در برگه تفاوت وجود دارد و همه مثل هم امتحان نداده اند. ثانیا بنده نیاز به اثبات چیزی به دانشجویان ندارم. برای طرح سوالات امتحان زمان زیادی صرف شد، اگر قرار بود بنده چیزی را ثابت کنم دیگر تعریف در امتحان نمیامد و در عرض 10 دقیقه سوالات طرح میشد نه 5.5 ساعت. ثالثا شما فکر میکنید چیزی برای اثبات به دانشجویان کارشناسی ارشدی که در برگه امتحان هندسه منیفلد خود احکام زیبای زیر را کشف کرده اند باقی می ماند؟
1- هر مجموعه شمارا متناهی است.
2- هر زیرمجموعه از هر فضای هاسدورف فشرده است.
3- یک زیر مجموعه باز دیگر حق ندارد بسته باشد.
موفق باشید.
پاسخ: با سلام، بنده هم اين دو عيد بزرگ را به شما تبريك عرض مينمايم،اميدوارم همواره سلامت و موفق باشيد. به اميد ديدار.
پاسخ: با عرض سلام خدمت شما دوست گرامی، از ابراز لطفتان متشکرم. بنده هر گاه به یاد خاطرات گذشته می افتم آشنایی با دانشجویان ورودی سال 79 جزء شیرین ترین آنهاست. خاطراتی که با انسانهایی مودب، صمیمی، با استعداد، شاد و پر انرژی داشتم. امیدوارم هرکجا هستید همواره سلامت و خوشبخت باشید.
پاسخ: با عرض سلام خدمت استاد عزیزم جناب آقای مس فروش. بنده هم برای شما آرزوی موفقیت روز افزون دارم. به امید دیدار.
پاسخ: با سلام خدمت آقای ابراهیمی عزیز، در این مورد چند کتاب به زبان فارسی وجود دارد. بنده فکر میکنم کتاب هندسه منیفلد (1) تالیف آقای دکتر بهروز بید آباد که انتشارات دانشگاه صنعتی امیر کبیر آنرا چاپ کرده در دسترستر و مناسبتر باشد. امیدوارم در دروه کارشناسی ارشد نیز مانند دوره کارشناسی موفق باشید.
(غلام - 15/6/1388، 21:30:28)
پاسخ: !!!!!!!!!!!!
پاسخ: با سلام، فکر می کنم بهتر است بجای حفظ کردن لغات خارج از متن، از متون ساده تخصصی شروع کنید و با خواندن متون فراوان لغات را در متن یاد بگیرید. موفق باشید.
پاسخ: با سلام، چون در مورد خودم معمولا بین اعلام نمرات و قفل کردن آن زمان زیادی فاصله برای اعتراض هست زیاد به این قانون توجه نکرده ام ولی فکر می کنم از زمان اعلام نمرات 48 ساعت زمان قانونی اعتراض باشه (اما مطمئن نیستم.). بعد از قفل شدن نمرات توسط استاد، امکان تغییر آن از سوی استاد وجود ندارد. در هر صورت اگر پاسخ دقیقی می خواهید می توانید با آموزش دانشکده تماس بگیرید. موفق باشید.
پاسخ: با سلام، نمره جنابعالی در هر دو فایلی که از طریق دانشکده برای من ارسال شده 10 ثبت شده است. بنده فکر می کنم فایل اولیه که اعلام شده مشکل داشته است. پیروز باشید.
پاسخ: با سلام خدمت همه دانشجویان فیزیک که درس ریاضی 2 داشته اند. نمرات این درس با کمی تغییر اعلام و قفل شده است و از این پس امکان هیچگونه تغییری ندارد. موفق باشید.
پاسخ: سلام، هندسه دیفرانسیل مقدماتی نوشته بارت اونیل. موفق باشید.
پاسخ: سلام علیکم، بنده هم امیدوارم.
پاسخ: با سلام، این نظر شما یعنی اینکه نمی دانید ریاضیات چیست و چقدر عمیق و زیباست. در هر صورت بنده سعی کرده ام بهترین پاسخ را به دانشجویان بدهم. از اینکه به دنبال شغل دوم برای من هستید متشکرم. سربلند باشید.
پاسخ: با سلام. نمره همه دانشجویان از طرف دانشکده به اساتید اعلام می شود و امکان هیچگونه بررسی از طرف استاد نیست مگر با اعتراض کتبی که آن هم توسط استاد درس بررسی نمی شود. پیروز باشید.
پاسخ: با سلام، دم شما هم گرم. بنده فکر میکنم که سوالات را استاد یک درس طرح میکند و نه دانشجو. موفق باشید.
پاسخ: با سلام، نمرات توپولوژی را میتوانید در بخش تابلوی اعلانات ببینید. بقیه نمرات نیز بزودی اعلام خواهد شد.
پاسخ: با سلام، بلافاصله پس از مشخص شدن نتایج امتحان، نمرات در قسمت تابلوی اعلانات قرار داده خواهد شد.
پاسخ: با سلام، بلافاصله پس از مشخص شدن نتایج امتحان، نمرات در قسمت تابلوی اعلانات قرار داده خواهد شد.
پاسخ: سلام، کلاسها تا زمانی که دایر است، دایر است. موفق باشید.
پاسخ: با سلام، از اینکه ابراز لطف نمودید متشکرم. موفق باشید.
پاسخ: با سلام، هنوز تصمیم خاصی گرفته نشده است. قرار است این مساله در جلسه ای با حضور کلیه اساتیدی که درس ریاضی 2 دارند مطرح شده و تصمیم نهایی در این مورد گرفته شود.
پاسخ: با سلام، قرار شد کلاسهایی که در روزهای سه شنبه تداخل دارند بصورت دایم در کلاس 28 دانشکده فنی برگزار گردند. برای کلاسی هم که به دلیل تداخل تعطیل شد با هماهنگی قبلی، کلاس جبرانی گذاشته خواهد شد. موفق باشید.
پاسخ: با سلام. بنده فکر می کنم ابتدا باید افرادی را که در زمینه مورد علاقه شما و یا زمینه های مرتبط فعالیت دارند را بشناسید. البته مطمئنا تعدادی از آنها را قبلا از طریق مقالاتی که در دوره ارشد مطالعه کرده اید می شناسید. سپس می توانید تواناییها و کارهایی را که قبلا در زمینه کاری خود انجام داده و همچنین هدف خود را برای ادامه تحصیل تحت نظرشان از طریق e-mail با آنان در میان بگذارید. گاهی اوقات نیز برخی موسسات ودانشگاهها مانند Abdus Salam International Centre for Theoretical Physics، IMPA، و ... از طریق اعلام عمومی در سایت خود اقدام به جذب دانشجو می کنند و می توان از این طریق نیز اقدام نمود. در هر صورت شما باید زبان انگلیسی خود را تقویت نموده و بتوانید از اینترنت بخوبی استفاده نمایید. موفق باشید.
پاسخ: با سلام خدمت جنابعالی، نمرات درس هندسه منیفلد روز شنبه 19/11/87ساعت 5 بعداز ظهر وارد شده است و شما می توانید از طریق سیستم گلستان از نمره خود مطلع شوید. موفق باشید.
پاسخ: با سلام، بنده فکر نمی کنم که یک استاد آنقدر بدون مشغله باشد که بدنبال ظلم به یک دانشجو باشد و در یک سیستم آموزشی مانند یک دانشگاه کسی بدنبال له کردن کسی نیست این اشخاص هستند که باید خود را جلوی راه قانون قرار ندهند. آنچه را که یک دانشجو در انتهای ترم بعنوان نمره در یک درس دریافت می کند برآیند کارش در طول ترم و امتحان پایان ترم است وقتی یک دانشجو در یک (و یا چندین) درس نمره ضعیف می گیرد یعنی در یکی از این دو مولفه (و یا هر دو) کمکاری کرده است. راهنمایی که بنده می توانم به شما بدهم این است که 1- بدنبال مقصر نگردید 2- اگر واقعا فکر می کنید در یک درس به شما ظلمی شده است حتما از طریق آموزش دانشگاه اقدام نمایید تا برگه شما توسط شخص دیگری مجددا تصحیح گردد 3- و اگر بحق برای چهارمین بار مشروط می شوید اولا کاملا فکر کنید و هدف خود را مشخص کنید (البته این کار را باید قبلا انجام می دادید) اگر به این نتیجه رسیدید که می خواهید درس بخوانید از طریق آموزش دانشگاه تلاش کنید تا شاید با استفاده از موارد خاص از اخراج خود جلوگیری نمایید. در دنیا ممکن است برای هر کسی بدشانسی پیش بیاید اما آدم بدشانس وجود ندارد. کسی را که شما بدشانس می نامید کسی است که از شانسهای خود به درستی استفاده نمی کند. موفق باشید.
پاسخ: با سلام خدمت جنابعالی، امیدوارم مشکلات شما به بهترین نحو حل شود. بنده منکر بدشانسی در برخی موارد نیستم همچنین معتقد به این مطلب نیستم که همه اساتید به بهترین شکل با دانشجویان برخورد می کنند (حداقل اولین مثال نقض آن خودم هستم.) البته تعدادی از دانشجویان نیز مانند یک دانشجو رفتار نمی کنند. اما شرایط شما (4 ترم مشروط شدن) نشان می دهد که مشکل اصلی را باید در خودتان جستجو کنید. وقتی یک دانشجو چندین ترم و از اساتید متفاوت نمرات ضعیف می گیرد دیگر نمی توان همه اساتید را متهم کرد. این امر مطمئنا نشان دهنده کمکاری دانشجو است. در هر صورت امیدوارم موفق باشید.
پاسخ: با سلام، بنده سعی کرده ام که وظیفه ام را انجام دهم. امیدوارم شما هم همیشه سلامت و همراه با احساس سعادت باشید.
پاسخ: با سلام. موضوعات مختلفی در هندسه دیفرانسیل میتواند به عنوان پایان نامه کارشناسی ارشد مورد بحث قرار گیرد. از آن جمله می توان به موارد کلی زیر اشاره کرد.1- مسایل مختلف مربوط به هندسه های ریمانی و حالت کلیتر آن یعنی هندسه های فینسلری. 2- گروههای لی. 3- منیفلدهای مختلط 4- ارتباط بین مفاهیم مختلف هندسی با فیزیک نظری و ...
موفق باشید.
پاسخ: با عرض سلام خدمت جنابعالی. ریاضیات چه در زمینه محض و چه در زمینه کاربرد ریاضیات (نه ریاضی کاربردی! ریاضی کاربردی و غیر کاربردی یعنی چه؟) زیباست و تنها چیزی که برای شما تعیین کننده است علاقه شماست. البته در کشور ما آن چیزی که بعنوان ریاضی کاربردی می شناسیم شاید با آنچه که باید باشد خیلی متفاوت است! ریاضیدان از آنچه بنا می کند لذت می برد و معمولا به دنبال کاربرد آن در علوم دیگر نیست (البته در مواردی نیز کاربرد باعث پیدایش بخشی از علم ریاضی شده است.). اما تاریخ نشان داده که آنچه را که ریاضیدانان ساخته اند (هر چند که در ابتدا کاملا محض به نظر برسد.) بعد از گذشت چندین سال در علوم دیگر کاربرد اساسی پیدا کرده. در هر صورت برای انتخاب راه، بعد از شناخت کامل خود و مسیر، این عشق وعلاقه است که شما را راهنمایی می کند. موفق باشید.
پاسخ: با عرض سلام خدمت جنابعالی. گرایش معادلات دیفرانسیل هم در شاخه محض (آنالیز، هندسهEDS ، سیستمهای دینامیکی و ...) و هم در شاخه کاربردی وجود دارد. گاهی شما علاقمندید یک معادله یا یک دستگاه معادلات را بصورت تحلیلی حل کنید یا با استفاده از فرمهای دیفرانسیل خارجی یا سیستمی را بوسیله معادلات بیان کنید و گاهی بعلت عدم وجود راه حل یا سختی آن علاقمندید جواب را تقریب بزنید. موفق باشید.