اخبار و رویدادها: فراخوان استعلام قیمت (چاپ و تکثیر)

فراخوان استعلام قیمت (چاپ و تکثیر)
چهارشنبه ۱۲ تیر ۱۳۹۸- ۱۲:۳۴:۱۸

فراخوان استعلام قیمت (چاپ و تکثیر)

دانشگاه صنعتی شاهرود در نظر دارد خدمات مورد نیاز انتشارات خود را از طریق فراخوان عمومی واگذار نماید که شامل

(استعلام قیمت 1 )

1)     انتشارات مرکزی واقع در پردیس مرکزی دانشگاه شامل کلیه واحدهای اداری و  دانشکده های مهندسی معدن و معماری، فیزیک، شیمی، علوم زمین، صنایع مدیریت، مجازی و مهندسی شیمی مواد

(استعلام قیمت 2)

1)     پردیس مهندسی فناوری های نوین کلیه واحد های اداری و(دانشکده های ،برق ،کامپیوتر ،مکانیک ،عمران ،ریاضی)

2)     پردیس دانشکده کشاورزی شامل کلیه واحد های اداری و دانشکده واقع در بسطام

3)     داشتن پروانه کسب الزامی می باشد.

لذا بدین وسیله از کلیه اشخاص حقیقی و حقوقی واجد صلاحیت که دارای مجوزهای لازم جهت انجام امور چاپ و انتشارات از مراجع ذیصلاح هستند می توانند حداکثر  ظرف مدت12 روز از تاریخ نشر آگهی (10/4/98) تا پایان وقت اداری 21/4/98 روزشنبه  درخواست و ارائه نرخ پیشنهادی اجاره  خود را کتباً اعلام و به رئیس کتابخانه مرکزی  دانشگاه واقع در پردیس مهندسی فناوری های نوین – روبروی دانشگاه آزاد حوزه معاونت پژوهشی و فناوری  دانشگاه  صنعتی شاهرود به دفتررئیس کتابخانه مرکزی دانشگاه تحویل نمائید.

ساعت کار دانشگاه در ایام هفته از ساعت 8 صبح الی 13 ظهر می باشد.

کسانی می توانند در استعلام قیمت شرکت کنند که تسویه حساب مالی  از دانشگاه  داشته باشد و هیچ بدهی به دانشگاه نداشته باشند.

همچنین در صورت داشتن هر گونه سوال با شماره تلفن مستقیم 32300331 و 09192732416 با مرکز چاپ و نشر تماس حاصل نمائید.

فراخوان_مزایده_خدمات_انتشارات_دانشگاه (2)