اخبار و رویدادها: پیام تبریک مدیرروابط عمومی دانشگاه به مناسبت ولادت امام زمان (عج)

پیام تبریک مدیرروابط عمومی دانشگاه به مناسبت ولادت امام زمان (عج)
چهارشنبه ۲۰ فروردین ۱۳۹۹- ۲۳:۳۰:۳۹

پیام تبریک مدیرروابط عمومی دانشگاه به مناسبت ولادت امام زمان (عج)

حمید آقاجانی مدیر روابط عمومی دانشگاه پیام تبریکی را به مناسبت روز ولادت امام زمان صادر کردند.

متن پیام بدین شرح است:

«مژده ای دل که مسیحا نفسی می‌آید / که ز انفاس خوشش بوی کسی می‌آید

از غم هجر مکن ناله و فریاد که دوش/ زده‌ام فالی و فریادرسی می‌آید

همه ادیان ابراهیمی اعتقاد به یک منجی دارند و این امر یعنی آینده بشریت به صلح و صلاح و خیر خواهد انجامید. ضمن اینکه انتظار یعنی امید برای وضعیت بهتر که با قدوم حضرت ولی‌عصر(عج)، منجی عالم بشریت محقق خواهد شد و این امید نیروی محرکه و پیشران جامعه است.

امید آمدن منجی، زیباترین انتظارهاست و درک صحیح این انتظار زمینه ‌ساز تعالی خودسازی و تکامل در مسیر تقوای الهی خواهد بود.

ایمان به ظهور، نشانه‌ای از گسترش عدالت و رحمانیت خداوند است که هیچگاه بندگان خود را تنها، بی‌یاور و بی‌هدایتگر نگذاشته و نخواهد گذاشت.

اینجانب، ضمن تبریک فرارسیدن ولادت باسعادت حضرت مهدی (عج)، این یگانه منجی عالم بشریت به دانشجویان محترم، اساتید عزیز و کارکنان زحمت کش، از خداوند تبارک و تعالی برای همه منتظران واقعی آن حضرت، سلامتی و موفقیت روزافزون مسئلت دارم و امیدوارم از پیروان راستین و درست ‌کردار آن حضرت باشیم».

حمید آقاجانی

مدیرروابط عمومی دانشگاه