اخبار و رویدادها: ارتقاء مرتبه علمی چهار نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه

ارتقاء مرتبه علمی چهار نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه
شنبه ۲۸ دی ۱۳۹۸- ۱۴:۲۵:۴۰

ارتقاء مرتبه علمی چهار نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود و طی اعلام دبیرخانه هیات ممیزه دانشگاه، پنجاه و چهارمين و پنجاه و پنجمين جلسه هيات مميزه دانشگاه در روز پنجشنبه 26 دی ماه جاری در دو نوبت صبح و عصر با بررسي و تصويب احتساب سابقه دوران پيماني تعداد7 نفر از اعضاي هيات علمي و پايه هاي دوران بورس تعداد 5 نفر از اعضاي هيات علمي و همچنين بررسي مصوبات كميسيونهاي تخصصي هيات مميزه دانشگاه در خصوص درخواست ارتقاي مرتبه تعدادي از اعضاي هيات علمي دانشگاه تشكيل شد كه طي آن 3 نفر به مرتبه دانشياري و 1 نفر به مرتبه استادي ارتقا يافتند.

دكتر حبيب احمدي و دكتر عليرضا شاطرزاده اعضاي هيات علمي دانشكده مهندسي مكانيك و مكاترونيك، دكتر مهدي رضايي عضو هيأت علمي دانشكده مهندسی كشاورزي به مرتبه دانشياري ارتقاء يافتند. همچنين دكتر عليرضا ناظمي عضو هيات علمي دانشكده علوم رياضي به مرتبه استادي ارتقاء يافت.

روابط عمومی دانشگاه ارتقای همکاران را تبریک گفته و برای همه آرزوی موفقیت می نماید.