اخبار و رویدادها:  انتصاب دبیر کارگروه بهره برداری از آبهای نامتعارف وزارت جهاد کشاورزی

انتصاب دبیر کارگروه بهره برداری از آبهای نامتعارف وزارت جهاد کشاورزی
سه شنبه ۱۹ آذر ۱۳۹۸- ۰۹:۳۹:۲۶

انتصاب دبیر کارگروه بهره برداری از آبهای نامتعارف وزارت جهاد کشاورزی

عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی شاهرود به عنوان دبیر کارگروه بهره برداری از آبهای نامتعارف وزارت جهاد کشاورزی منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، با توجه به اهمیت بهره برداری از آب های شور و نامتعارف و مشکلات موجود در تامین آب قابل استفاده در بخش کشاورزی و گلخانه ها و همچنین چالش های بهره گیری از آب های لب شور و شور، دکتر محسن نظری عضو هیئت علمی این دانشگاه به عنوان دبیر کارگروه بهره برداری از آبهای نامتعارف وزارت جهاد کشاورزی منصوب شد.

دکتر نظری دانشیار، عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی شاهرود و مدیر عامل شرکت دانش بنیان علم گستران صنعت آرتابه توضیحاتی در خصوص معرفی مجموعه خود پرداخت و گفت: تنها شرکتی هستیم که به صورت دانش بنیان در زمینه طراحی و ساخت سیستم های تولید آب شیرین؛ سیستم های حرارتی نمک زدایی و سیستم های تولید آب شیرین بدون پساب فعالیت می نماید و در حال حاضر نیز پروژه های متعددی در سطح ملی در جنوب کشور از سوی این شرکت در جریان می باشد.

لازم به ذکر است این شرکت از سوی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به عنوان شرکت دانش بنیان تولیدی نوع یک ارزیابی و انتخاب شده است.