اخبار و رویدادها: دفاع دانشجوی دكتری دانشكده مهندسی معدن، نفت و ژئوفیزیک

دفاع دانشجوی دكتری دانشكده مهندسی معدن، نفت و ژئوفیزیک
چهارشنبه ۱۹ تیر ۱۳۹۸- ۱۲:۳۱:۴۸

دفاع دانشجوی دكتری دانشكده مهندسی معدن، نفت و ژئوفیزیک

امیر صفاری دانشجوی رشته مهندسی استخراج معدن دانشگاه صنعتی شاهرود از رساله خود با كسب درجه عالی دفاع نمود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، امیر صفاری دانشجوی رشته مهندسی استخراج معدن دانشكده مهندسی معدن، نفت و ژئوفیزیک دانشگاه در روز یک شنبه 16 تیر ماه جاری از رساله خود تحت عنوان "ارائه مدل کمّی و کیفی ارزیابی قابلیت خودسوزی لایه­ های زغال­سنگ" با راهنمایی دكتر فرهنگ سرشکی و دکتر محمد عطائی استاد این دانشكده دفاع نمود.

این رساله بر اساس نظر داوران دکتر رضا کاکائی، استاد بازنشسته گروه مهندسی استخراج معدن و دکتر حمید آقاجانی دانشیار گروه مهندسی اکتشاف معدن دانشگاه صنعتی شاهرود و مهندس حسن مدنی استادیار بازنشسته گروه مهندسی استخراج معدن دانشگاه صنعتی امیر کبیر به كسب درجه عالی نائل گردید.

در بخشی از چکیده این رساله آمده است:

یکی از مهم‌ترین خطرات ناشی از استخراج زغال‌سنگ خطر وقوع خودسوزی زغال‌سنگ است. فرآیند خودسوزی به دلیل تأثیر مستقیم بر حفظ ایمنی محیط استخراجی و نیز آلودگی محیط¬زیست، باید به دقت مورد بررسی قرار گیرد؛ در این رساله، ساخت یک دستگاه آزمایشگاهی جدید ارزیابی قابلیت خودسوزی زغال¬سنگ که برای نخستین بار در جهان دو روش آزمایشگاهی دمای نقطه تقاطع (Crossing Point Temperatur) و نرخ گرمایش خود به¬ خودی R70 را اندازه گیری می کند، صورت گرفته است تا با ساخت دستگاه جدید ارزیابی قابلیت خودسوزی زغال‌سنگ شاهد اولین پیشرفت ها در این زمینه باشیم.

لازم به ذكر است چاپ 6 مقاله ISI و 1 مقاله علمی پژوهشی و 2 مقاله كنفرانسی معتبر از جمله دستاوردهای پژوهش فوق می باشد. همچنین تعداد 5 مقاله در نشریات با نمایه JCR تحت داوری و بررسی اصلاحات قرار دارد.

همچنین از این رساله دکتری یک دستورالعمل تحت عنوان "دستورالعمل ارزیابی قابلیت خودسوزی زغال‌سنگ" زیر نظر معاونت برنامه­ریزی و نظارت راهبردی رییس‌جمهور (وزارت صنعت، معدن و تجارت؛ سازمان نظام مهندسی معدن) تحت چاپ قرار دارد.