اخبار و رویدادها: مهندسی برق و الکترونیک دانشگاه صنعتی شاهرود در میان برترین‌های جهان

مهندسی برق و الکترونیک دانشگاه صنعتی شاهرود در میان برترین‌های جهان
یکشنبه ۲۶ خرداد ۱۳۹۸- ۰۹:۴۰:۵۱

مهندسی برق و الکترونیک دانشگاه صنعتی شاهرود در میان برترین‌های جهان

طبق اعلام رتبه‌بندی تایمز 23 دانشگاه ایرانی از جمله دانشگاه صنعتی شاهرود، در رشته مهندسی برق و الکترونیک به عنوان برترین‌های جهان مطرح شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، رتبه‌بندی تایمز به عنوان یکی از مهمترین نظام‌های رتبه‌بندی بین‌المللی که دانشگاه‌های جهان را رتبه‌بندی می‌کند در تازه‌ترین بررسی خود بهترین دانشگاه‌های جهان و ایران را در رشته مهندسی برق گرایش الکترونیک معرفی کرد. بر اساس این رتبه‌بندی از میان یک هزار و 258 دانشگاه‌ جهان، دانشگاه صنعتی شاهرود به همراه 22 دانشگاه دیگر ایران به عنوان برترین دانشگاه‌های ایران در این رشته معرفی شدند.

رتبه‌بندی تایمز سالانه از سوی مؤسسه تایمز براساس نظر کارشناسان ارشد، اعضای آکادمیک و افرادی که بیشترین شناخت را از دانشگاه‌های جهان دارند، تنظیم می‌شود و نقطه‌نظرات اعضای هیات علمی و آکادمیک برجسته در دانشگاه‌ها نیز در این رتبه‌بندی دخیل است.

بر اساس داده‌های سایت رسمی مؤسسه تایمز اجویکیشن، دانشگاه آکسفورد انگلیس و استنفورد آمریکا برترین دانشگاه‌های جهان در رشته مهندسی برق و الکترونیک در سال 2019 هستند.

روابط عمومی دانشگاه کسب این جایگاه را تبریک عرض می نماید.

کلمات کلیدی: ##تایمز#مهندسی برق#برتر#رتبه بندی#افتخار