اخبار و رویدادها: كسب افتخاري ديگر از دانشگاه در مسابقات قهرماني شنا كاركنان دانشگاه هاي منطقه ۹ كشور

شنبه ۱۳ بهمن ۱۳۹۷- ۰۸:۱۲:۵۱

كسب مقام سوم شنا كاركنان آقا دانشگاه صنعتي شاهرود در مسابقات قهرماني شنا كاركنان دانشگاه­هاي منطقه ۹ كشور.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه صنعتي شاهرود، شنا كاركنان آقا اين دانشگاه در مسابقات قهرماني شنا كاركنان دانشگاه­هاي منطقه ۹ كشور از تاريخ  4 لغايت 6 بهمن ماه ۹۷ به ميزباني دانشگاه سمنان مقام سوم را كسب نمود.

دانشگاه فردوسي مشهد با ۸۴ امتياز ،دانشگاه حكيم سبزواري با ۷۰ امتياز و دانشگاه صنعتي شاهرود با ۵۷ امتياز به ترتيب مقام اول تا سوم مسابقات قهرماني شنا كاركنان آقا را به دست آوردند.

دكتر علي حسني، سيدرضا حسيني نيا، مجيد حاج محمديان، ماشا الله رضا كاظمي، احمد خراطها به عنوان اعضاء تيم به مربي گري و سرپرستي احمد خراطها در اين مسابقات شركت نمودند.

رضا حسيني نيا از دانشگاه صنعتي شاهرود  در ۵۰ متر قورباغه (انفرادي) و ۱۰۰ متر آزاد (انفرادي) به ترتيب مقام سوم و دوم را كسب نمود. همچنين در ۱۰۰ متر آزاد (انفرادي) ماشالله رضا كاظمي از دانشگاه صنعتي شاهرود به مقام سوم دست يافت و در ۲۵×۴ مختلط امدادي (تيمي)دانشگاه صنعتي شاهرود مقام دوم را از آن خود نمود.