اخبار و رویدادها: انعقاد قرارداد همکاری علمی پژوهشی دانشگاه صنعتی شاهرود و دانشگاه واترلو کانادا

انعقاد قرارداد همکاری علمی پژوهشی دانشگاه صنعتی شاهرود و دانشگاه واترلو کانادا
چهارشنبه ۳ بهمن ۱۳۹۷- ۱۵:۵۴:۰۲

انعقاد قرارداد همکاری علمی پژوهشی دانشگاه صنعتی شاهرود و دانشگاه واترلو کانادا

سومین کنفرانس ملی ژئومکانیک نفت توسط انجمن ژئومکانیک نفت ایران با همکاری مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت ایران ، دانشگاه صنعتی شاهرود و همچنین انجمن اروپایی مهندسین و محققین علوم زمین (EAGE) برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، سومین کنفرانس ملی ژئومکانیک نفت توسط انجمن ژئومکانیک نفت ایران با همکاری مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت ایران، دانشگاه صنعتی شاهرود و انجمن اروپایی مهندسین و محققین علوم زمین (EAGE)  در روزهای دوم و سوم بهمن ماه سال 97 در محل مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت ایران با هدف بستر سازی مناسب جهت تبادل تجربيات متخصصین، پژوهشگران و صاحب‌نظران  دانشگاه و صنعت در زمینه ژئومکانیک نفت و کاربردهای آن در صنایع بالا دستی نفت و گاز کشور برگزار گردید.

photo_۲۰۱۹-۰۱-۲۲_۲۱-۰۶-۰۷

در این مراسم دکتر رمضان زاده رییس کنفرانس و دکتر نیکخواه دبیر علمی کنفرانس، مهندس طالقانی رییس پژوهش و فناوری شرکت ملی نفت ایران، دکتر فاتح رییس دانشگاه صنعتی شاهرود، دکتر حاجیان رییس پژوهش و فناوری مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت ایران، به ایراد سخنرانی پرداختند.

در این کنفرانس مجموعه متنوعي از سخنرانی های کلیدی متخصصین مطرح ملی و بین المللی، ميزگردهاي تخصصي (پانل)، ارائه مقالات، سمينارهاي تخصصي، کارگاه‌هاي آموزشي و نمایشگاه جنبی ارائه گردید.

photo_۲۰۱۹-۰۱-۲۲_۲۱-۰۱-۰۷

شایان ذکر است امضای قرارداد دانشگاه صنعتی شاهرود و دانشگاه واترلو کانادا جهت همکاری بلند مدت در طرح کلان ژئومکانیک نفت از جمله مهم ترین برنامه های انجام شده در این کنفرانس به حساب می آمد.