اخبار و رویدادها: برگزاری جلسه پرسش و پاسخ در پردیس مهندسی كشاورزی بسطام

برگزاری جلسه پرسش و پاسخ در پردیس مهندسی كشاورزی بسطام
یکشنبه ۲۵ آذر ۱۳۹۷- ۱۱:۳۹:۴۴

برگزاری جلسه پرسش و پاسخ در پردیس مهندسی كشاورزی بسطام

به دعوت شورای صنفی و بسیج دانشجویان دانشكده مهندسی كشاورزی دانشگاه صنعتی شاهرود، جلسه پرسش و پاسخی در پردیس كشاورزی بسطام برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، به دعوت شورای صنفی و بسیج دانشجویان دانشكده مهندسی كشاورزی دانشگاه در روز دوشنبه 19 آذر ماه سال جاری، جلسه پرسش و پاسخی در پردیس كشاورزی بسطام با حضور دكتر عامریان رئیس دانشكده، دكتر اژدری معاون دانشكده، مشاور انجمن علمی و مشاور فرهنگی و همچنین دانشجویان در محل آمفی تئاتر این دانشكده برگزار گردید.

ترکیبی

در ابتدا دكترعامریان ضمن تبریك روز دانشجو بر تعامل بیشتر با تشكل های دانشجویی تاكید نمود و در ادامه نمایندگان بسیج، شورای صنفی و مسئول انجمن علمی دانشكده به بیان دیدگاه های خود و مشكلات موجود در این دانشكده پرداختند. لازم به ذكر است در این جلسه به طرح سوال از طرف دانشجویان و ارائه راهكارهای مناسب از سوی هیأت رییسه دانشكده و سایر همكاران حاضر در جلسه پرداخته شد.