اخبار و رویدادها: دفاع دانشجو دكتری دانشكده علوم ریاضی دانشگاه صنعتی شاهرود

دفاع دانشجو دكتری دانشكده علوم ریاضی دانشگاه صنعتی شاهرود
یکشنبه ۲۰ آبان ۱۳۹۷- ۱۳:۳۱:۰۱

دفاع دانشجو دكتری دانشكده علوم ریاضی دانشگاه صنعتی شاهرود

محمدمهدی شعبانی دانشجوی دكتری آنالیز مختلط دانشگاه صنعتی شاهرود از رساله خود تحت عنوان " بررسی كرانی ضرایب توابع دوتك ارز و توابع همساز با كسب درجه بسیار خوب دفاع نمود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، محمدمهدی شعبانی دانشجوی دكتری آنالیز مختلط این دانشگاه در روز سه شنبه 2 آبان ماه سال جاری از رساله خود تحت عنوان " بررسی كرانی ضرایب توابع دوتك ارز و توابع همساز" به راهنمایی دكتراحمد معتمدنژاد دانشیار و عضو هیات علمی گروه ریاضی محض دفاع نمود.

این رساله بر اساس نظر داوران دكتر مهدی ایرانمنش از دانشكده علوم ریاضی و دكتر علی غفاری و دكتر محمود بیدخام  از دانشكده علوم ریاضی دانشگاه سمنان، به كسب درجه بسیار خوب نائل گردید.

در این رساله تابع دو متغیر حقیقی را همساز نامند اگر در معادله لاپلاس صدق كند. معادله ی لاپلاس در بسیاری از مباحث كاربردی نظیر علوم فیزیك، هیدرودینامیك و پتانسیل سرعت و جریان شاره ها كاربرد دارد.  هر تابع همساز بر یك دامنه همبند ساده، قسمت حقیقی تابع تحلیلی است. تابع همساز مختلط مقدار از دو تابع همساز حقیقی تشكیل شده، كه یكی در قسمت حقیقی و دیگری در قسمت موهومی قرار دارد. در این رساله به خواص تابع همساز مختلط كه تك ارز باشد پرداخته شده است. خواصی همچون رشد قدر مطلق، انحراف و پیچش توابع همساز مختلط، همچنین یافتن كران برای ضرایب تابع همساز از نتایج این رساله می باشد.

لازم به ذكر است  2 مقالهISI    و 4 مقاله كنفرانسی از جمله دستاورد های پژوهش فوق می باشد.