اخبار و رویدادها: راه یافتگان به مرحله سراسری دومین جشنواره قرآن و عترت اساتید

راه یافتگان به مرحله سراسری دومین جشنواره قرآن و عترت اساتید
دوشنبه ۱ مرداد ۱۳۹۷- ۱۳:۱۰:۳۱

راه یافتگان به مرحله سراسری دومین جشنواره قرآن و عترت اساتید

اسامی راه‌ یافتگان مرحله سراسری بخش آوایی و معارفی دومین جشنواره قرآن و عترت اساتید اعلام شد و خوشبختانه دكتر عبدالاحد چوپانی و دكتر محمدرضا اشرف از دانشگاه صنعتی شاهرود توانستند جواز حضور در مرحله سراسری را كسب نمایند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، به نقل از محمد هادی عسكری مدیر كل  فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم؛ اسامی راه یافتگان بخش آوایی و معارفی مرحله دانشگاهی دومین جشنواره قرآن و عترت اساتید  در اردیبهشت ماه 97 جهت حضور در مرحله سراسری اعلام شد.

دكتر عبدالاحد چوپانی عضو هیات علمی دانشكده مهندسی عمران و دكتر محمدرضا اشرف عضو هیات علمی دانشكده مهندسی برق و رباتیك این دانشگاه به مرحله سراسری این جشنواره راه یافتند.

مرحله سراسری و ملی این جشنواره نیز در آذر و اسفند ماه 97 در 5 بخش آوایی شامــل رشته‌های (قرائت ترتیل، قرائت تحقیق، حفظ 5 جزء، حفظ 15 جزء و حفظ كل)؛ بخش معارفی شامل رشته‌های (آشنایی با مفاهیم نهج‌البلاغه، آشنایی با ترجمه و تفسیر قرآن، آشنایی با سیره معصومین (ع))؛ بخش پژوهشی شامل رشته‌های (مقاله‌نویسی، تألیف و ترجمه كتاب؛ بخش هنری شامل رشته (خوشنویسی)؛ بخش ادبی شامل رشته (شعر) برگزار می‌گردد.

کلمات کلیدی: #قرآن و عترت #جشنواره #معارف