اخبار و رویدادها: جشن فارغ التحصیلی دانشجویان دانشكده علوم ریاضی

جشن فارغ التحصیلی دانشجویان دانشكده علوم ریاضی
یکشنبه ۲۴ تیر ۱۳۹۷- ۱۳:۲۰:۲۰

جشن فارغ التحصیلی دانشجویان دانشكده علوم ریاضی

دانشجویان مقطع كارشناسی و كارشناسی ارشد ورودی 93 ریاضی محض، ریاضی كاربردی و آمار دانشكده علوم ریاضی دانشگاه صنعتی شاهرود فارغ التحصیل گردیدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، جشن فارغ التحصیلی دانشجویان مقطع كارشناسی و كارشناسی ارشد ورودی 93 ریاضی محض، ریاضی كاربردی و آمار دانشكده علوم ریاضی این دانشگاه در روز چهارشنبه 20 تیرماه جاری با حضور اساتید و مدیران گروه این دانشكده در محل سالن اجتماعات ابوالحسن خرقانی كتابخانه پردیس مهندسی فناوری های های نوین برگزار گردید.

photo_2018-07-16_13-08-04_1

دكتر ربیعی مشاور فرهنگی دانشكده علوم ریاضی ضمن تبریك به دانشجویان فارغ التحصیل و خیرمقدم به والدین، اساتید و كاركنان، به رتبه های خوب دانشكده اشاره نمود و از پشتكار و زحمات دانشجویان در طول دوران تحصیل تقدیر كرد.

اجرای موسیقی زنده توسط،دانشجویان عضو كانون موسیقی دانشگاه، اجرای برنامه های كمدی، مسابقه، پخش كلیپ، اهدای تندیس به دانش آموختگان و رتبه های برتر از دیگر برنامه های این مراسم بود.