اخبار و رویدادها: برگزیدگان رشته های معارفی سی و سومین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان كشور

برگزیدگان رشته های معارفی سی و سومین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان كشور
سه شنبه ۱۹ تیر ۱۳۹۷- ۱۰:۱۸:۲۲

اسامی برگزیدگان رشته های معارفی مرحله سراسری سی و سومین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان كشور اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، طی نامه ای از سوی محمد هادی عسكری مدیر كل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اسامی برگزیدگان سی و سومین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان كشور به تفكیك استان اعلام گردید و شیوا سپاسی و ناصر قاسمی دو دانشجو این دانشگاه به ترتیب در رشته های آشنایی با احادیث اهل بیت و نهج البلاغه برگزیده و به مرحله سراسری راه یافتند.

سی و سومین دوره جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان به منظور فراهم آوردن زمینه‌ای جهت انس بیش از پیش دانشجویان با كلام انسان ‌ساز الهی و مفاهیم تعالی بخش آن و همچنین نشر و بسط فضای معنوی و عطرآگین قرآن و عترت در محیط دانشگاهی برگزار گردید.

این جشنواره شامل ۶ بخش آوایی، معارفی، هنری، ادبی، پژوهشی و فن آوری و در مجموع شامل ۳۳ رشته می باشد. پس از برگزاری مرحله دانشگاهی اسفندماه ۹۶و مرحله منطقه ای در اردیبهشت ماه۹۷، مرحله سراسری در شهریور۹۷ و مرحله ملی پاییز ۹۷ برگزار خواهد شد.