اخبار و رویدادها: اعطاي جايزه پژوهشگر برتر جوان سال ۹۷ به عضو هيئت علمي دانشگاه

اعطاي جايزه پژوهشگر برتر جوان سال ۹۷ به عضو هيئت علمي دانشگاه
چهارشنبه ۲ خرداد ۱۳۹۷- ۱۳:۲۶:۳۲

اعطاي جايزه پژوهشگر برتر جوان سال ۹۷ از طرف IEEE به عضو هيئت علمي دانشكده مهندسي برق و رباتيك دانشگاه صنعتي شاهرود.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه صنعتي شاهرود، . دكتر وحيد ابوالقاسمي  عضو هيأت علمي دانشكده مهندسي برق و رباتيك اين دانشگاه به عنوان پژوهشگر جوان سال ۹۷ از سوي IEEE (بخش ايران) برگزيده شد.

دكتر ابوالقاسمي  به موجب لوح پيوست، بواسطه فعاليت ­هاي برجسته پژوهشي، مشمول جايزه پژوهشگر جوان بخش ايران IEEE گرديد. اين جايزه  طي مراسمي در بيست و ششمين كنفرانس مهندسي برق ايران در ارديبهشت 97 به ايشان اعطا شد.

جايزه محقق جوان IEEE بخش ايران به افتخار دانشمندان ايراني زير ۴۰ سال كه مشاركت قابل توجهي در حوزه مهندسي برق، الكترونيك و كامپيوتر داشته اند اعطا مي گردد. اين انتخاب به صورت سالياته و براساس ارزيابي فعاليت هاي ۵ سال گذشته محققين صورت مي گيرد.