اخبار و رویدادها: اعلام اسامی برگزیدگان چهارمین جشنواره غذای طیبات

اعلام اسامی برگزیدگان چهارمین جشنواره غذای طیبات
شنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۷- ۱۳:۵۱:۴۴

اعلام اسامی برگزیدگان چهارمین جشنواره غذای طیبات

پس از اعلام نظر داوران برگزیدگان چهارمین جشنواره غذای طیبات منتخب گردیدند.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه صنعتي شاهرود، جشنواره غذاي طيبات دانشجويي ويژه خواهران در سه بخش پيش غذا، غذاي اصلي و دسر توسط اموردانشجويي اين دانشگاه با حضور هيئت رئيسه، مديران، اساتيد، كارمندان، دانشجويان دختر و  داوران در مجموعه آفتاب خوابگاه هفتم تير برگزار گرديد.

در اين جشنواره كه به مناسبت هفته خوابگاه ها برگزار شد، غذاي بومي و محلي با ارزش غذايي بالا، دردسترس و ارزان بودن مواد اوليه، كيفيت نهايي و مزه غذا و روش پخت بهداشتي و سالم  از جمله پارامترهاي ارزيابي اين جشنواره غذايي به حساب می آمد که پس از اعلام نظر داوران برگزیدگان چهارمین جشنواره غذای طیبات طبق فایل پیوست منتخب گردیدند.

لازم به ذکر است دانشجویان محترم جهت دریافت جوایز از روز شنبه مورخ 29/02/97 لغایت چهار شنبه 09/03/97از  ساعت 10 الی 12  به خانم وحیدنیا دفتراداره امور خوابگاهها واقع در امور دانشجوی دانشگاه مراجعه نمایند.

لیست برگزیدگان غذا