اخبار و رویدادها: کسب سهمیه حضور در مسابقات کشوری تیم فوتسال دانشجویان دختر

کسب سهمیه حضور در مسابقات کشوری تیم فوتسال دانشجویان دختر
شنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۷- ۱۴:۳۵:۵۰

کسب سهمیه حضور در مسابقات کشوری تیم فوتسال دانشجویان دختر

تیم فوتسال دانشجویان دختر دانشگاه صنعتی شاهرود  نائب قهرمان مسابقات فوتسال دانشگاهها و موسسات آموزش عالی منطقه 9 کشور شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، تیم فوتسال دانشجویان دختر این دانشگاه در رقابت با 7 تیم شرکت کننده در مسابقات فوتسال دانشگاهها و موسسات آموزش عالی منطقه 9 کشور از تاریخ سه شنبه 11/2/97 لغایت 16/2/97 به میزبانی مرکز آموزش عالی کاشمر به نائب قهرمانی دست یافت.

پس از برگزاری رقابت هایی فشرده و نزدیک، موسسه فنی و حرفه ای الزهرا ، دانشگاه صنعتی شاهرود و دانشگاه فردوسی مشهد به ترتیب مقام اول تا سوم این دوره مسابقات را از آن خود کردند.

سمیرا زمانیان یزدی ( سرمربی وکاپیتان  تیم)- سپیده محبی- نسرین بیگلری- فیروزه حسینوند- مهسا آذر نیا- هانیه سبزواری- لیلا شهباز پور- زینب اورک- فاطمه شیر بره- زهرا علیخانی- مهدیه داستانگو- فاطمه زهرا اسکندر پور اعضای تیم فوتسال دانشجویان دختر دانشگاه می باشند که به سرپرستی خانم نسیم چیتی و مربی گری معصومه ناظمی موفق به کسب سهمیه حضور در مسابقات فوتسال دانشجویان کشور در تیرماه 97 به میزبانی دانشگاه حکیم سبزواری گردیدند.

llll