اخبار و رويدادها: تاريخ دفاع كارشناسي ارشد و دكتري نيمسال دوم 97-96

تاريخ دفاع كارشناسي ارشد و دكتري نيمسال دوم 97-96
دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۷- ۰۹:۴۳:۵۲

آخرين مهلت دفاع از پايان نامه ارشد، رساله دكتري و دفاع از پيشنهاد رساله دكتري در نيمسال دوم سال تحصيلي 97-96 در تيرماه حداكثر تا 28 تير 1397 (97/4/28) و در شهريور ماه از اول تا 15 شهريور 97 مي باشد

تاريخ دفاع كارشناسي ارشد و دكتري نيمسال دوم 97-96

بدينوسيله باطلاع مي رساند با توجه به مصوبه شوراي تحصيلات تكميلي دانشگاه، آخرين مهلت دفاع از پايان نامه ارشد، رساله دكتري و دفاع از پيشنهاد رساله دكتري در نيمسال دوم سال تحصيلي 97-96  در تيرماه حداكثر تا 28 تير 1397 (97/4/28) و در شهريور ماه از اول  تا 15 شهريور 97 مي باشد.. لازم به ياد آوري است كه دانشجويان مي بايست جهت اخذ مجوز دفاع حداقل دو هفته قبل از تاريخ دفاع اقدام نمايند.

((ضمنا باطلاع دانشجويان متقاضي دفاع در شهريور می رساند با توجه به تعطيلي مرداد ماه دانشگاه ، میبایست مجوز دفاع  خود را در تيرماه از طریق  سيستم گلستان اخذ نمايند.))

تحصيلات تكميلی