اخبار و رویدادها: گوشه اي از درخشش دانشجويان دختر دانشگاه در مسابقات دانشگاه هاي منطقه ۹ كشور

گوشه اي از درخشش دانشجويان دختر دانشگاه در مسابقات دانشگاه هاي منطقه ۹ كشور
دوشنبه ۲۸ اسفند ۱۳۹۶- ۱۳:۴۶:۰۷

گزارش عملكرد تعدادي از تيم هاي ورزشي دانشجويان دختر دانشگاه در مسابقات دانشگاه هاي منطقه ۹ كشور.

كسب مقام سوم  تيمي تكواندو دانشجويان دختر دانشگاه

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، مسابقات قهرماني تكواندو دانشجويان دختر دانشگاه هاي منطقه ٩ كشور در تاريخ ۸ الي ۱۰ اسفند ماه ۱۳۹۶ به ميزباني مجتمع آموزش عالي گناباد برگزار گرديد.

تيم دانشگاه با مربيگري طيبه احمد پور و سرپرستي سوسن محسني در مجموع  با كسب يك مدال طلا، دو مدال نقره و دو مدال برنز‌در بين ۸ تيم به مقام سوم  تيمي دست يافت.

بهناز اكبر زاده وزن ۴۹- مقام اول، فاطمه زينلي پور وزن ۵۷- مقام دوم، مائده حسن زاده وزن ۷۳- مقام دوم، سمانه اشراقي وزن ۵۳- مقام سوم، افسانه محمدي وزن ۴۶- مقام سوم به عنوان مقام آوران اين تيم مي باشند.

قهرماني تيم  بدمينتون دختران دانشگاه

تيم  بدمينتون دختران دانشگاه صنعتي شاهرود با كسب سهميه  المپياد در بخش تيمي، انفرادي و دوبل در مسابقات قهرماني بدمينتون دانشگاهها و موسسات آموزش عالي كشور  با حضور 9 تيم به ميزباني دانشگاه فردوسي مشهد 9 لغايت 12 اسفند ماه 96 به مقام قهرماني دست يافت.

صفورا زمانلو، فاطمه  سروقدي، ياسمن شبيهي، هديه دباغ، راضيه بوجاريان و فاطمه شعباني با مربي گري مريم رحيميان و سرپرستي فاطمه ناظمي در اين مسابقات حضور يافتند.

فاطمه سروقدي  عنوان قهرماني انفرادي و صفورا زمانلو و ياسمن شبيهي عنوان قهرماني دوبل اين مسابقات را كسب نمودند.

مقام سوم مسابقات هندبال دختران دانشگاه

مسابقات هندبال دختران منطقه 9 كشور از تاريخ 9 لغايت 12 اسفند ماه به ميزباني دانشگاه فردوسي مشهد برگزار گرديد.  دانشگاه فردوسي مشهد، دانشگاه حكيم سبزواري و دانشگاه صنعتي شاهرود به ترتيب مقام اول تا سوم مسابقات را كسب نمودند.

ليلا  شهباز پور، مهديه حسينيان راد، فاطمه ميري، سپيده معدندار، مريم علي بيكي،  مريم سيفي،  محدثه سالك، هانيه سبزواري، ناهيد سادات شمشير گران، مليكا حري، عليخاني و فيروزه حسينوند با مربي گري صديقه خورسي و سرپرستي معصومه ناظمي در اين مسابقات شركت نمودند.