اخبار و رویدادها: نمایشگاه خیریه بوی عیدی در دانشگاه صنعتی شاهرود در حال برگزاری است.

نمایشگاه خیریه بوی عیدی در دانشگاه صنعتی شاهرود در حال برگزاری است.
دوشنبه ۱۴ اسفند ۱۳۹۶- ۱۲:۳۹:۵۰

نمایشگاه خیریه بوی عیدی در دانشگاه صنعتی شاهرود در حال برگزاری است.

سومین نمایشگاه خیریه کانون مهر امام علی (علیه السلام) با عنوان "بوی عیدی" در دانشگاه صنعتی شاهرود در حال برگزاری است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، سومین نمایشگاه خیریه کانون مهر امام علی (علیه السلام) با عنوان "بوی عیدی" با 32 غرفه  شامل فروش انواع صنایع دستی، سفال، بدلیجات، دست ساخته های دانشجویی، گل و گیاه، محصولات حوزه چاپ، شال و روسری، عینک های آفتابی و طبی و... از تاریخ 12 اسفند ماه لغایت 17 اسفندماه 1396 از ساعت 9 الی 18در تالار شقایق های این دانشگاه در حال برگزاری است.

همچنین روز پنجشنبه 17 اسفند عموم مردم شهرستان می توانند از این نمایشگاه بازدید نمایند.

شایان ذکر است عواید حاصل از این نمایشگاه، صرف تهیه "مجموعه عیدانه" حاوی بسته های غذایی و پوشاک مورد نیاز خانواده های نیازمند تحت پوشش این کانون در شهرستان شاهرود می گردد.

نظرات قبلی (3)